שלום לכולן..

שלום לכולן..

ערב טוב..
חדשה כאן בפורום.. מקווה שאוכל להתייעץ איתכן בנוגע למשהו..
יש איזו מישהי..והיינו ביחד עד לא מזמן..ונפרדנו בגלל שאני בנאדם רע..ועכשיו כל הרגשות חוזרים בגל אחד גדול והבנתי עם עצמי שלמרות כל מה שקרה אני עדיין אוהבת אותה, וקשה לי להמשיך ככה לבד. /: אני לא יודעת מה לעשות. יש לה מישהי והן מאוהבות עד מעל הראש אחת בשנייה..והקטע הזה קורע אותי מבפנים. אני פשוט אובדת עצות..

אוי, זה תמיד ככה.../images/Emo10.gif

אם הייתי יודעת מה להגיד לך, זה היה טוב.
תמיד מצטערים ומבינים מה מרגישים באמת, רק אחרי שמנתקים קשר וקולטים שהצד השני המשיך הלאה. זה באמת קורע את הלב.
אבל לצערי, אין מה לעשות עם זה. אם היא המשיכה הלאה, והיא מאוהבת במישהי אחרת עד מעל הראש, אני לא חושבת שאת יכולה לשנות את המצב. ואם אמרת שקשה לך להמשיך ככה לבד, ז"א שאת צריכה להכיר מישהי חדשה, שאולי תצליח לעזור לך לשכוח את הקודמת, למרות שזה קשה, ולמרות שעדיין יש לך רגשות חזקים לקודמת, אבל זאת הברירה היחידה. ועוד דבר שהוא נכון - הזמן זו התרופה היחידה... אין מה לעשות.

תודה על התגובה /:

אני לא יודעת מה לחשוב. איפשהו אני מאמינה שגם במקרה הגרוע מכל ונניח והיא תפרד מהחברה, עוד יש לי סיכוי איתה. או שלא ? /: בלאט
הזמן פשוט לוקח ת'זמן. שום דבר לא משתנה, זה כאילו אני חייה במן בועה כזאת. להכיר מישהי..זה יכול להיות נחמד. אוף נראה כבר. מקווה שיהיה בסדר.

גם אני מקווה שיהיה בסדר.

אני כ"כ מבינה אותך, למרות שלא הייתי במצב הזה. אבל איכשהו אני מזדהה איתך. לא יודעת למה...
ואת חושבת שאם היא תפרד מהחברה שלה, היא תחזור להיות איתך? :/ נראה לי שאם היא המשיכה הלאה, היא לא תרצה לחזור שוב אחורה. אני גם לא חושבת שאת צריכה לחשוב על זה, כי אם תחשבי על זה, גם את לא תוכלי להמשיך הלאה, ותתקעי עם המחשבה הזו שאולי יום אחד היא שוב תהייה שלך. ככה גם לא תוכלי להכיר בנות אחרות... אין לי עוד מה להגיד לך. יהיה טוב, אל תדאגי.

לא יהיה בסדר /:

לא יהיה טוב. היא ביקשה שלא אחכה, שאמשיך הלאה. לעזאזל, איך אפשר לבקש דבר כזה ? :/ אוף אני רק בוכה. זה הדבר היחיד שאני עושה טוב. פשוט לבכות.

אוף.../images/Emo10.gif

מבינה אותך... גם אני אמרתי פעם "לא יהיה טוב", אבל תהיי אופטימית. [למרות שאני בעצמי הבנ'אדם הכי פסימי שקיים.
] אם היא ביקשה שתחכי ושתמשיכי הלאה, זה סימן שהיא כבר המשיכה הלאה. אין לך מה לעשות עם זה. היא לא רוצה שתעצרי את החיים שלך בגללה, ואכפת לה ממך, אבל כנראה שהיא לא חושבת על זה שתחזרו.
אתן יכולות להישאר בקשר, אבל זה רק יכאיב לך (לראות אותה מאוהבת במישהי אחרת, למרות שאני בטוחה שאת רוצה שהיא תהייה מאושרת.) וימנע ממך להמשיך הלאה, אז זה לא יעזור לך. מאמי, מה שהיה- היה. תמשיכי הלאה, באמת... זה הדבר היחיד שאת יכולה לעשות. ובסדר, מותר לבכות. זה משחרר. אבל אל תהיי בדיכאון בגללה. אל תעצרי את החיים שלך.

../images/Emo186.gif

את צודקת. אחרי לילה שטוף בכי חירשי אל תוך הכרית..החלטתי להמשיך הלאה. למרות שאין לי לאן להמשיך וזה ממש קשה כי...זה קשה..ו..זהו. קצת בעייתי לצאת ולהכיר בחורות כשאתה האדם הביישן ביותר עלי אדמות..
אבל.. יהיה בסדר...אני מניחה.
תודה לך

לא נורא, גם אני ביישנית...

אבל בכל זאת, אין יום שאני לא מכירה מישהו/מישהי.
להכיר זו לא הבעיה - להתאהב זה הדבר הקשה.
אבל אין מה לעשות. חייבים לנסות להמשיך הלאה. יהיה בסדר, אל תדאגי.
שיהיה לך יום טוב... :)

אולי פשוט תדברי איתה? ו...

תגידי לה את כל מה שאת מרגישה למרות שיש לה עכשיו בת זוג וכל זה... כי בתאכלס אין לך ממש להפסיד... שיהיה בהצלחה...

אממ..

אממ.. לא חושבת. זה פשוט לא נועד להיות זה שוב, היא מאוהבת באיזו מישהי.. ומי אני שיהרוס להן את האהבה הזאת. שיהיה להן בכיף :) לא חסרות בחורות שיסכימו לסבול אותי :)

למעלה