שלום לכולן!

שלום לכולן!

כסיפרו לי שיש לי טרנר אז אמרו לי שיש איזה ארגון או לא זוכרת מה שאפשר לדבר איתם או משהו כזה. רציתי לשאול אם אתן מכירות איזה ארגון או משהו שאפשר לדבר איתם כמו פסיכולוגים או משהו כזה זה טרנר. אם מישהי יודעת אני אשמח לקבל תשובה כי הרבה פעמים אני מרגישה שאני צריכה לדבר עם מישהו ופורום זה לא כמו לשבת עם מישהו ולדבר...

יש עמותה אבל היא לא פעילה במיוחד

וחבל מאוד . נכון שהפורום הוא לא תשובה למישהו מוסמך אבל את מאוד מוזמנת לכתוב את מה שאת מרגישה. זה חלק מהפורום שלנו. אם תדפדפי אחורה תראי שיש קצת מידע וגם שאלות .אולי זה יעזור אני בכל זאת אשמח לענות לך כאן בפוורום . דרומית

היי אוריתי

אם תדפדפי בדפי הפורום תראי שבדיוק כתבתי על זה. בהתחלה אני ועוד טרנרית ניסינו להקים עמותה עם בנות במטופלות ברמב"ם בחיפה ועשינו מעט , כלומר רשמנו אותנו כעמותה פתחנו חשבון בנק עשינו כנס ובכנס לא היתה הענות רבה בכלל ולאחר כמה חודשים אני בשיתוף עם מנהלות הפורום ואנגל היחידה ניסינו להחיות את העמותה ודיברנו עם חברה שמשווקת לנו תרופות אך לשווא. אני יודעת שבבית חולים שניידר יש עובדת סוציאלית וםסיכולוגית וברמב"ם יש עובדת סוציאלית כך שתלוי היכן את גרה ? וחוץ מיזה את באמת מוזמנת לעלות לפורום פחדים חששות שאלות וכל מה שעובר לך בראש ונשמח תמיד לענות ואני מקווה שמתישהו נקים עמותה רצינית ונוכל לעשות קבוצות תמיכה ולהתעניין .

לאורית../images/Emo24.gif

את מוזמנת לכתוב לנו מה על ליבך ןננסה לעזור לך לשם כך אנו פה לשם כך הקמנו פורום.אנו נשמח לעזור לך בכל דבר.

למעלה