שלום לכולן

שלום לכולן

זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום שלכן וכולי התפעלות
אני בת 31, נשואה (עוד מעט שלוש שנים), לפני קצת יותר משנה התחלנו לנסות, המלאך שלי ואני, להביא מלאכים קטנים לעולם. עד עכשיו לקחתי את העניין ברוגע אבל פתאום בימים האחרונים אני קצת חוששת ממה שאנחנו הולכים לעבור...
אשמח אם תוכלו לעבור איתי ביחד את התקופה הלא פשוטה הזו

אלה 2

New member
שלום עירית, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מקווים שלא תצטרכו להתקע בפורום הרבה זמן, שתצליחו מהר. (אם ידועה לכם כבר בעיה מסוימת- הרבה מומחיות יוכלו לעזור לכם!)
שיהיה לכם קיץ טוב ו

חצןצרה חסומה

תודה, כרגע לאחר בדיקות שעשינו, המלאך שלי ואני, מסתמן כי החצוצרה השמאלית שלי חסומה (לא ידועה הסיבה לחסימה). שני מומחים שהתייעצנו איתם לא רואים בזה משהו שיכול באופן מוחלט למנוע הריון, אבל זה מעכב ולכן התחלנו עם טיפולים (איקקלומין-3 חודשים, גונל F + השבחה והזרעה- פעם אחת בינתיים) ומקווים לטוב
האם מישהי יודעת משהו על בעיה מסוג זה ומה ניתן לעשות?

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לשהות קצרה ומעבר לפורום העגול. אנחנו כאן בשבילך לשאלות להתייעצות להמלצות לתמיכה לכתף לשמחה ולכל מה שיעלה בדעתך עד שתביאי את המלאכים הקטנים שלך ושל המלאך שלך. בהצלחה.

תודה

בתגובה שלי למעלה כתבתי קצת על הבעיה שלי. אשמח אם יש לך מה להוסיף, להעיר, להאיר, לייעץ וכו'

טאיה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

אנחנו כאן כדי להפיג חששות. יהיה לך מאד נעים כאן, אני מבטיחה ומאחלת לך לא להתעכב כאן יותר מדי זמן.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנחנו כאן, ואת מוזמנת להצטרף אלינו לעבור איתנו את מה את עוברת ומה שאנחנו עוברות. והכי טוב לעבור מפה מהר לפורום הריון

תודה

אשמח להיעזר ולהתייעץ בפורום. וכבר יש לי מספר שאלות: היכן מומלץ לאכסן אמפולות של גונאל F ? אתמול הרופא ראה שלאחר טיפול ראשון בזריקות פיתחתי ציסטות. קצת נילחצתי מזה אך הוא הרגיע אותי ואמר שזהו דבר שכיח והגוף צריך לנוח חודש ואז שוב להתחיל, האם הוא צודק?

עינת ב6

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo142.gif

לשהייה קצרצרה אצלנו...
מקווה שתמצאי כאם את כל הכתפיים שאת רק צריכה... (יש לך לפחות 2 ממני...)
לגבי הגונאל - הוא לא צריך איכסון במקרר אך בהחלט רצוי במקום מוצל וקריר כמו כל תרופה... היות ואני לא נמצאת בבית עד השעות המאוחרות של הלילה אני נוהגת לקחת איתי בתיק את הגונאל בכדי להזריק לעצמי - ואמרו לי שכל עוד אני לא מעמידה את המבחנות בשמש או בחום גדול להרבה זמן אין לי מה לדאוג...
ולגבי הציסטות - זה בהחלט דבר שכיח... יש ציסטות שעוברות להן עד המחזור וככה אפשר להתחיל מיד בטיפול ויש ציסטות שנעים להן אצלנו ומחליטות להישאר עוד קצת, ואז ניתן לטפל בהם בגלולות ועוד או לתת להם פשוט לעבור להן באופן טבעי... אני כבר הייתי בשתי הסיטואציות האלה ואני שמחה לומר לך שהציסטות אכן חלפו להן לאחר חודש הפסקה...
מה שלא יהיה מאחלת לך המון המון בהצלחה חמודה!!!

פּוֹנְג

New member
במגירה במקלחת, שם אני שומרת את

האמפולות. אכן, ציסטות זה דבר שכיח. לא תמיד אחרי טיפול יש ציסטות, אבל לפעמים כן. אולי יש מקום להחליף את התרופה אולי החדשה לא תעשה לך ציסטות. לתת לגוף לנוח מההורמונים זה תמיד טוב

orel06

New member
../images/Emo65.gif ברוכה הבאה

ואל תחששי עם הדיירות שגרות בפורום הזה. התהליך עובר בקלי קלות בהצלחה

ל א ו

New member
עירית את מוזמנת ל-../images/Emo96.gif קצר

כי מעניין וכיף פה אבל כולנו מעדיפות להיות אורחות לרגע. שיהיה לכם בהצלחה- לך ולמלאך

למעלה