שלום לכולן

שלום לכולן

חדשה כאן. הרופא שלח אותי ביום חמישי למתן כוריגון והזרעה. אני קוראת כאן על הכאבים שנוצרים כתוצאה ממתן כוריגון ואני מפחדת. קצת רקע: בת 35 אמא לשניים. הריון שלישי לפני 7 חודשים, שקעתי לדיכאון עמוק ולא היה מנוס אלא להוציא את ההריון. הריון רביעי במספר לפני 3 חודשים הריון שלא התפתח ולעובר לא היה דופק. ההריונות הושגו כולם בצורה טבעית ( בהריון עם הבן השני לקחתי איקקלומין 3 חודשים ונקלטתי). כוריגון, אף פעם. לא יודעת איך נשאבנו לסרט כזה עם בדיקות זרע ( ואם בודקים אז מגלים....) ואיקקלומין ופרוגינובה ומה לא? ועכשיו הרופא מדבר על הזרעה ( חודש שני עם איקקלומין). אני מאד מפחדת, לא יודעת מה לעשות. החששות גברו במיוחד כשקראתי את כל מה שנכתב כאן על הרופא שלי, ד"ר פומרנץ.... מה אתן אומרות, לעזוב את זה או ללכת על כוריגון וזהו? תודה על ההתייחסות, סליחה שארוך, טיולית

mor mor

New member
היי טיולית גם אני אצל פומרנץ

יש בנות פה שלא ממש מסמפטות אותו... אני מאוד אוהבת אותו וסומכת על הדרך שלו. תעשי מה שהלב שלך אומר.

ד ב י 8

New member
טיולית../images/Emo66.gif

כמו שכתבתי בבוקר גם אני עברתי הזרעה וכוריגון בשבוע שעבר. כל כך פחדתי מכל התהליך ומהזריקה שבהתחלה לא הייתי מוכנה לשמוע על הזרעה ואמרתי לרופא שאני רוצה לקחת רק איקקלומין והוא הציע לשלב עם הזרעה וכוריגון. היום, אין לי מושג מה מתרחש לי בבטן אבל אני שלמה עם ההחלטה שלי לעבור הזרעה ותאמיני לי שזה לא כאב בכלל וכשיצאנו משם היינו כל כך נרגשים ויצאנו לבית קפה, בקיצור מה שאני רוצה להגיד לכי על זה ויפה שעה אחת קודם - ואני שמלראות מחט מתעלפת עברתי ולא כאב לי אז את מסוגלת בהצלחה

אנה מ

New member
כוריגון לא כואב

כאב, אם כבר מופיע, קיים כשיש גירוי יתר של השחלות (הרבה זקיקים ורמות הורמונים אסטרונומיות), והכוריגון מזניק את הגירוי לרמות כאלה שאת מרגישה את השחלות, יותר נכון - כמו כאבי מחזור קשים. לפי מה שאני מבינה - אין לך גירוי יתר, ולכן - כמעט בטוח, שלא תרגישי כלום. בהצלחה, אין לך מה לפחד.

mor mor

New member
היום הזריקו לי כוריגון

ואני ממש לא מרגישה כלום... וזו הפעם השניה כבר...

אנה מ

New member
כוריגון לא כואב

כאב, אם כבר מופיע, קיים כשיש גירוי יתר של השחלות (הרבה זקיקים ורמות הורמונים אסטרונומיות), והכוריגון מזניק את הגירוי לרמות כאלה שאת מרגישה את השחלות, יותר נכון - כמו כאבי מחזור קשים. לפי מה שאני מבינה - אין לך גירוי יתר, ולכן - כמעט בטוח, שלא תרגישי כלום. בהצלחה, אין לך מה לפחד.

ל א ו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא מכירה את פומרנץ אז לא יכולה להמליץ לך לטוב או לרע. אבל אם נכנסת להריון בצורה טיבעית אני לא רואה שום סיבה לטבל אותם בהורמונים. לגבי כאבים של כוריגון, אלו לא כאבים שאת לא יכולה לסבול, אלו כאבים רגילים של ביוץ, במידה והרגשת אותם. קצת רגיש בחזה, קצת מרגישים את השחלות אבל לא כאבים בלתי נסבלים. שיהיה בהצלחה!

עינת ב6

New member
הי טיולית../images/Emo140.gif

יקירתי... ההזרעה היא אומנם לא משאת ליבי היומית אבל היא ממש לא נוראה! ולרוב הנשים זה בכלל לא כואב או מציק! גם אני כמו לאו חושבת שאם נכנסת עד עכשיו להריון באופן טבעי, ממש לא צריך להוסיף הורמונים... ויכול להיות שגם לא הזרעה...
שיהיה המון המון בהצלחה!!!

מם 1971

New member
בשביל מה ההורמונים???

אם נכנסת להריון 4 פעמים באופן טיבעי מדוע להלעיט את גופך בהורמונים מיותרים ומדוע ללכת להזרעה ולא לנסות באופן טיבעי ומתוק? לדעתי אם הגוף מצליח ליצר הריונות אין טעם לפנות לטיפול הורמונלי שיכול הרבה פעמים גם להזיק. לא ברורה לי החלטת הרופא היות שבד"כ פונים לדרך הטיפולים כאשר יש בעיה להשיג הריון וזהלא המקרה שלך (עד כמה שהבנתי). בכל מקרה מאחלת לך הצלחה

שינובו

New member
מסכימה עם מם

אין לך בעיה להכנס להריון - בתוך שבעה חודשים הרית פעמיים - אז למה הורמונים? אולי באמת כדאי להחליף רופא? בכל מקרה, אני עשיתי הזרעה עם אוביטרל (מקביל לכוריגון) וממש ממש לא כואב. דרך אגב, אם היה לך מקרה של דיכאון, אני חושבת שכדאי מאוד להתייעץ עם פסיכיאטר, כי לרוב ההורמונים האלו יש גם השפעות על מצב הרוח. שיהיה לך בהצלחה!

blessed

New member
ללכת לחוות דעת שניה!

נראה לי מוזר שנותנים לך הורמונים אם אין לך בעיה להשיג הריונות טבעיים. אני הייתי הולכת לשאול רופא נוסף.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האמת היא שלא ממש הבנתי למה אם כל ההריונות שלך היו טבעיים את עכשיו מתחילה עם כדורים וזריקות. בכל מקרה, הכאבים מהכוריגון הם בטלים בשישים לעומת כאבי הלידה, ואותם כבר עברת פעמיים, כך שזה קטן עליך, ואת בטח יודעת שהתוצאה שווה כל כאב ופחד. וחוץ מזה, כאבי הזריקה גם בלי השוואות הם באמת לא נוראים. שיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא כל כך הבנתי מהסיפור למה כוריגון ולמה הזרעה? האם עשית לפני כן מעקב זקיקים? האם הרירית נראתה תקינה? מה היו תוצאות בדיקת הזרע. בכל מקרה זריקת הכוירגון לא כואבת. לכלה יותר מרגישים בלאגן בבטן במשך יומיים. אם לא קיבלת הורמונים לפני הזריקה אין שום סיבה שבעולם שתגיעי לגירוי יתר. בהצלחה נועם

שויו

New member
היי טיולית, אנחנו במצב די דומה

גם לנו ילדים בבית אך לא מצליחים להשיג הריון כבר שנה ו-10 חודשים. יותר נכון היו שני הריונות כימיים. עפ"י ב/דםו- US יש לי ביוץ טבעי . יש בעית זרע קלה. החלטנו ללכת על הזרעה ללא כל טיפול הורמונלי. זה אולי מצריך מהרופא יותר עבודה, כי צריך יותר US והוא לא יכול לשלט במועד הביוץ בדיוק כמו בטיפול הורמונלי. ההזרעה הראשונה הניבה הריון שנפל מוקדם ועכשיו מחכים אחרי השניה. ההזרעות לא כאבו לי בכלל כך שאין ממה לפחד. אני מעדיפה לא להלעיט את עצמי בהורמונים וחוץ מזה, טיפול הורמונלי בדר"כ מגביר סיכוי להריון מרובה עוברים שהוא בר סיכון גדול יותר בעיקר בגילאים סביבות ה- 40. תחשבי על זה ולדעתי תנסו כמה שיותר טבעי. בהצלחה רבה

למעלה