שלום לכולן -

ophir3

New member
שלום לכולן -

אשמח להמלצה על רופא מומחה בפוריות באיזור ירושלים. משהי שמעה על פרופ' הורביץ מנהל מחלקת IVF הדסה ה"צ? חיפשתי בלוח ומצאתי המלצות די ישנות ומעטות מאוד באיזור ירושלים תודה מראש

Otisco 12

New member
המלצות

לפי מיטב זיכרוני יש שרשור בנושא כמה דפים אחורה, כדאי לך לבדוק. בהצלחה

טליושה

New member
נדמה לי שמנהל פוריות בהר הצופים

הוא ד"ר הולצר והוא בכל מקרה מומלץ מאוד. כמו כן ממליצה על פרופ' סימון מנהל מחלקת פוריות בהדסה עין כרם ועל שאר רופאי המחלקה שם. בהצלחה.

טלי אבג

New member
לא מכירה את הורביץ טוב,

אבל, הייתי אצלו פעם אחת, לפני שהתחלנו ממש רק לבירור פוריות ראשוני. והוא עשה רושם מצוין, ונחמד. והבנתי שהוא גם מקצועי מאוד. בהר הצופים הייתי רק פעם אחת בהזרעה ביום שישי (בד"כ בעין כרם- אבל הם לא עושים ביום שישי). כולם שם היו ממש ממש נחמדים ואפילו המרפאה שטופת שמש ונחמדה. בהצלחה

רוית ב

New member
../images/Emo124.gifבולה??!!!!!איפה את???../images/Emo124.gif

אופיר תשלחי לבולה מסר היאמ טופלת בי-ם ותשמח לתת לך מידע! בהצלחה

limordc

New member
גם אני גם אני

גם אני מירושלים. אבל באיזו קופ"ח את? ובאיזה שלב את? הורביץ מומלץ. והוא מנהל מחלקת ה- IVF בהר הצופים. גם כל צוות עין כרם נהדר, בראשם פרופ' לאופר שנחשב לאחד הטובים בתחום.

שלומית 1

New member
גם אני בעין כרם

ואני ממש מרוצה, כל הרופאים מעולים- פרופ' סימון ולאופר המנהלים וכל השאר. האחיות מקסימות ועדינות. מומלץ.

Blue velvet

New member
שלום, אופיר,

פרופ' הורוביץ הוא רופא מצוין ואדם נחמד מאוד. הוא עשה לי I.U.I., ופשוט לא הרגשתי כלום, וגם מישהי אחרת סיפרה אותו דבר. אז מומלץ בחום. אני ממליצה גם על פרופ' סימון מעין כרם. הוא מקצועי ואנושי.

בולה101

New member
הנה באתי!! מי קרא לי???..../images/Emo140.gif

אופיר , ברוכה הבאה . ממליצה בחום רב ורותח ומהביל על עין כרם. נתחיל מהאיש הקטן והמהולל והמפורסם שלוקח דמים - שמש דרך צוות האחיות המקסימות- בניצוחה של ניצחיה ועד למנהל מחלקת IVF - פרןפ' סימון הלבבי והאנושי ומנהל כל המחלקה- פרופ' לאופר. מטופלת שם ומרוצה מהיחס, מהגישה, מהאמפטיה- בקיצור מהכל. וד.א - ד"ר הולצר מהר הצופים נמצא בשליחות בחול לשנתיים.

למעלה