שלום לכולן!!!

bshainb

New member
שלום לכולן!!!

אני האמת רוצה לדבר איתכן על משהו שלא ממש קשור לבקסטריט אז ככה מי שאוהבת חתולים אולי יודעת ואולי לא שיש את הקטע שהורגים חתולים ויש עצומה שאנחנו חותמים עליה כדי לשנות את המצב אז מי שמוכנה לעזור ז"א לחתום אז שתיכנס דרך הקישור ויש גם יום התנדבות שעליו תוכלו לקרוא בקישור השני שאני יביא לכן ותוכלו לקרוא שם על זה ובכלל שווה להסתכל באתר אז אני באמת מקווה שרובכן אוהבות חתולים ותצטרפו לעצומה

NarihS

New member
חתמתי גם!!!!

וואיי תודה לכולכן!!! אני מתה על חתולים!!! חתולים זה בדם שלי!!! ותודה לך שני על הקישור! טוב לדעת שיש עוד אנשים שמתחשבים בחתולים כמו שצריך להתחשב בהם!

bshainb

New member
האמת שאני חייבת להודות לכן ../images/Emo51.gif

על האיכפתיות זה באמת כיף לדעת שיכאן אוהבי חתולים כי יש די הרבה שהם לא ממש כאלה ודרך אגב אם אתן יכולות גם תעבירו הלאה וקבלו תמונמה של פופה שלי שאני שרופה עליה בדם

C honey

New member
אוייי סורי...

פעם היה לי סיוט על חתולים!!!..
ובכלל יש לי סיוט מחתולים... (סתםםם.. כאילו חתול אףפעם לא עשה לי משהו.. זה פשוט שיש בהם משו מפחיד... לא דעת... כמו שאתן חושבות ככה אני חושבת אחרת...) אז אולי אני אחתום כי אני סתם נחמדה...
<בליי השווצות!!> אבל מה עושים להם שהם צריכים עצומה?? למה הם כאלה מפונקים??..

bshainb

New member
אז ככה

דבר ראשון אני רוצה להגיד לך שעל החתולים אפשר לדעת באמת רק עם את חייה איתם ז"א כל מה שאנשים אומרים שהם כפויי טובה ודברים רעים כאלה למיניהם זה ממש לא ככה תראי החתולי רחוב ממש מפחדים מבני אדם כי רובם בועטים בהם ודברים כאלה אז החתולי רחוב נראים מאוד מפחידים (לא לפי דעתי) והעצומה זה בגלל שהעריות פותרים את הבעיות שלהם בדרך מאוד פשוטה וזה פשוט להרוג אותם עכשיו שתכנסי לזה גם תביני קצת יותר על מה העצומה ודרך אגב גם לחתום על זה זה ממש לא מזיק לאף אחד אז אני מקווה שתחתמי...

BAVL FREE RIDEl

New member
מעוד חשוו לחתום על האצומה!!

אני אישית פאיל מעוד במאבק למאן חיות ולמען חתולים בפרת!! צירפתי תמונה של החתול שלי!

LiOr CaRtEr

New member
כייפית!!!!!!!!!!!!

יש לי נראה לי כל דיסק שהם אי פעם הוציאו.... איזה עצוב שעברו 10 שנים... הוא בנאדם כל כך מושלם!!!!!!!!!!!!!!

למעלה