שלום לכולן

שלום לכולן

אני מטופלת של דר' טוגנדרייך. בהמלצתו התחלתי בטיפול של איקקלומין במשך 3 חודשים. בחודש ה-4 הוא נתן לי טיפול של כוריגון בלבד ובחודש ה-5 טיפול משולב של איקקלומין + אסטרופם + כוריגון. כולי תקווה שהטיפול הפעם יצליח ואני לא אאלץ לעבור לטיפולים מתקדמים יותר. הוא אמר לי שבמידה והטיפול לא יצליח הפעם, נעבור להזרעה שאותה הוא מבצע במרפאתו. יש לי שאלות: האם הגיוני שהוא מבצע הזרעות במירפאה וזה לא מתבצע בבי"ח ? האם לא כדאי לי לבקש ממנו הפניה למכון פריון ? במידה ואני אגיע למכון פריון האם אני אאלץ שוב לעבור את הטיפולים מהתחלה כגון איקקלומין ? תודה לכן ומי יתן ששהותכן כאן תתקצר

פּוֹנְג

New member
שתים וחצי מתוך שלוש

אני יודעת לענות לך על שתי וחצי שאלות מתוך השלוש... הגיוני שהוא עושה הזרעה במרפאה שלו, זה לא תהליך מסובך. הנה החצי - טוגנרייך לא מומחה פוריות? אם תעברי למכון פיריון לא תצטרכי שוב את כל התהליך, תמסרי להם מה כבר עברת ותמשיכו משם. בהצלחה

סנונית 1

New member
היי מירב ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה ושהות קצרה כאן. גם הרופא שלי עושה את ההזרעות במרפאה שלו זה יותר נוח כי את כל הטיפול מעקב זקיקים והזרעות אני עושה אצל רופא שמכיר אותי ולא כל פעם אצל רופא אחר. זה נותן יחס יותר אישי ומוכר שזה לא פחות חשוב . ממליצה לך במידה ונוח לך עם הרופא שלך להשאר איתו. בהצלחה.

פונג וסנונית יקרות

סנונית-תודה על הברכות ואכן את צודקת שאני מרגישה יותר יחס אישי ולי זה חשוב פונג-תודה גם לך דר' טוגנדרייך בהגדרתו הוא מומחה לרפואת נשים ולא לפריון הוא נחשב למומחה בצילומי רחם - ואני מודה שהתואר מגיע לו בכבוד

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מהתאיור שלך אני מניחה שהבעיה שלכם היא חוסר ביוץ. אם הושג ביוץ ובכל זאת לא הושג הריון, אין מנוס מלהתקדם קצת ולעלות כתה להזרעות. להערכתי, אם הרופא אינו מומחה פריון, כדאי בשלב הזה (מתוך תקווה שהשלב לא יגיע בכלל) לפנות למרפאת פריון כדי לעשות אבחון מקיף יותר. חשוב לדעת אם אכן הושג ביוץ ואם הרירית היתה תקינה עד עכשיו. במרפאת פריון יתייחסו למה שכבר עברת, ואם אין סיבה לא ימשיכו בטיפול שלא הוכיח את עצמו. תביאי איתך את כל נתוני הבדיקות והמעקב שנעשו עד היום. בכל מקרה, אין שום בעיה לעבור הזרעה במרפאה, ההליך הוא קצר ופשוט. את הזרע משביחים במעבדה מיוחדת, וכל סיפור ההזרעה נמשך דקות ספורות על כסא הרופא בתנוחה הגניקולוגית הידועה לשימצה
. בהצלחה נועם

tutiki

New member
לדעתי תעברי רופא

לפי מה שאת מספרת - כבר עברת 5 מחזורים עם איקקלומין, כשרק האחרון שבהם - עם אסטרופם לעיבוי הרירית. למיטב ידיעתי, לא מומלץ לעבור כל כך הרבה טיפולים עם איקקלומין - כי זה גורם לפגיעה ברירית (גם לטווח הארוך, לא רק למחזור המסויים שבו הוא ניתן). גם עצם העובדה שכבר 5 מחזורים שלא הצליחו, והרופא רק עכשיו ממליץ להצחיל הזרעה - לא נראית לי הגיונית. אצלנו יש זרע משובח מאוד-מאוד, ובכל זאת - על מנת להגדיל סיכויים ולא לבזבז זמן - מהטיפול השני - כבר עשו הזרעות. לו הייתי במקומך - הייתי עוברת לרופא מומחה לפוריות. השלב הבא לאחר איקקלומין הוא זריקות הורמונים, אבל את הזריקות יכול לרשום רק מומחה לפוריות - אולי בגלל זה הרופא שלך "מושך" אותך עוד עם איקקלומין, אולי הוא לא מורשה לתת מרשמים לזריקות? חבל על החודשים שעוברים - תעברי למומחה פוריות. כל רופא טוב בתחום שלו... וסליחה על הבוטות והנחרצות.

למעלה