שלום לכולן!!

תולתולה

New member
שלום לכולן!!

היי, אני צופה מהצד מזה כמה חודשיים בפורום שלכם, האמת היא שהתחלתי ישר מפורום הריון ולידה, נכנסתי להריון ראשון די במהרה אחרי הפסקת גלולות, לצערי ההריון הסתיים בשבוע עשירי אחרי שהעובר היה ללא דופק ואז עברתי לפורום תמיכה ועכשיו אני כאן, התקופה הקשה די מאחורי ואנחנו מתחילים לעבוד על הריון נוסף, לא פשוט לי, אז מידי פעם אני קוראת את ההודעות שלכן והחלטתי להצטרף. אני מחפשת מידע על חום השחר, ראיתי את הגרפים, אני לא ממש מבינה בזה, חיפשתי במאמרים ולא מצאתי- אודה לכם אם תפנו אותי למאמר או תסבירו לי. ושיהיה לכולנו חודש מוצלח ופורה, תולתולה.

blue4u2

New member
ברוכה הבאה לפורומינו תולתולה../images/Emo54.gif

ממש שם חמודי בחרת לך.... היות ואני לא מומחית בענייני חום השחר, אשאיר את הבמה לאחרות המומחיות אבל ברצוני רק לאחל לך הרבה בהצלחה, קליטה מהירה ומוצלחת להריון בריא ומוצלח!!!!
אין ספק שאחרי מה שעברת את זקוקה לכוחות ועידוד ותמיכה, אל תהססי לשתף אותנו כאן, חלקינו עברנו טרגדיה מעין זו ואנו יכולות להבין אותך. שיהיה רק טוב

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

המאמר נמצא ברשימת המאמרים (שורה הכחולה למעלה) ונקרא שיטת המודעות לפוריות (שמ"פ) מהניסיון שלי, צריך לקרוא אותו בעיון רב ואפילו יותר מפעם אחת. והרעיון הכללי הוא למדוד את החום כל בוקר, עוד לפני הפעילות הראשונה, בשעה קבועה, ולתעד את הטמפ' ואת הפרשות הגוף. ואם עדיין לא מצאת את המאמר - אז תגידי. בהצלחה.

נעמולה

New member
ברוכה המצטרפת

אני מזדהה עם מה שעברת ויש כאן בנות נוספות שיזדהו אף הן... גם אנחנו מתחילים לעבוד על הריון נוסף לאחר שהראשון הסתיים בלידה מוקדמת אז ברוכה הבאה למירוץ ספטמבר! שבמהרה תהיי שוב בהריון קל, בריא, ומשעמם!!!

shirna

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

למעלה