שלום לכולן

נירית א

New member
שלום לכולן

צפיתי בתוכנית אתמול וכך הגעתי לכאן, אנחנו מתלבטים בין אימוץ לפונדקאות,הבנו שבאימוץ צריך לפנות קודם לעמותות שעוסקות בזה, ושיש מחיר שהמדינה קבעה 20,000$ לא ברור לנו איך זה בפונדקאות,גם ישנם עמותות של המדינה? ועל איזה מחיר מדובר?

קודם כל ברוכה הבאה נירית יקרה../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון בו תקבלי את כל התשובות והתמיכה האפשרית, ועכשיו לגבי שאלתך, פונדקאות זה הליך שלא נעשה דרך עמותה זה נעשה דרך מרכז או באופן פרטי, הבחירה בידייך, אם תחליטי ללכת באופן פרטי סביר להניח שתצטרכי לשם מודעה בעיתון ולצפות לטלפונים והפגש עם בחורות שיענו להודעה. או אם תבחרי בדרך השניה מרכז לפונדקאות, ישנו פתרון יש מרכז לפונדקאות אשר ינתב לך את הדרך ויפגיש בינך לבין הפונדקאית, וילווה אתכם לאורך כל הדרך. ההחלטה כמובן בידייך. אגב אני פונדקאית בת 32 אמא לשלושה ילדים משלי, בהריון כרגע אמצע חודש שמיני, ממש בקרוב יולדת ילד לזוג הורים מיועדים.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה נירית../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ההתלבטות בין אימוץ לפונדקאות לגיטימית והרבה זוגות נמצאים בנקודה הזאת לפני שהם מקבלים את ההחלטה. יש כמה דברים שצריך לשקול לפני שפונים לאחת משתי האפשרויות. בפונדקאות משתמשים תמיד בזרע של הבעל ובביצית שלך, במידה ואין לך ביציות את יכולה להשתמש בביצית של תורמת, לעולם לא של הפונדקאית. מהלך זה מאפשר לך לקבל ילד שגנטית שייך לכם. אם נושא הגנים לא עקרוני עבורכם אימוץ היא אופציה שכדאי לשקול. אנחנו לא נוהגים לפרסם מחירים בפורום, אם את רוצה פרטים נוספים את מוזמנת לפנות דרך תיבת המסרים, בכל מה שקשור לאימוץ, את יכולה לפנות לפורום אימוץ. בהצלחה

שלום נירית וברוכה הבאה

קל לי להשוות בין פונדקאות לאימוץ כי ניסיתי את שתי האופציות
היתרון של פונדקאות הוא שאתם מקבלים ילד גנטית שלכם + מקבלים אותו מיד עם הלידה. אתם גם שותפים לכל מהלך ההריון והלידה. החסרונות: אי-ודאות, משך זמן ארוך, בירוקרטיה לא קלה ועלות גבוהה. היתרונות של אימוץ הם הודאות שבסופו של התהליך מגיעים למטרה, התהליך קצר יחסית ולא נורא מסובך ובנוסף נותנים לילד שכבר נולד ומי יודע איזה עתיד מצפה לו חיים טובים. בנוסף המחיר של אימוץ חו"ל מוגדר בחוק ונמוך מזה של פונדקאות. החסרונות של האימוץ הם קבלת תינוק בן מספר חודשים, לא גנטית שלכם, יש צורך לעשות גיור וכו'. שיהיה בהצלחה !

דניאל לפי מה ששמעתי ובררתי..

אין הבדל משמעותי כספי בין אימוץ לפונדקאות לגבי המחיר, הבדל מאוד קטן יחסית, וגם שם יש הוצאות כרטיסי טיסה שהות וכ'.. פשוט לאחרונה שמעתי מחברה טובה של חברה שלי שעומדת לאמץ בקרוב ילד, והכסף שהיא משלמת לא רחוק בהרבה מהכסף שמשקיעים בפונדקאות ולא חסר הוצאות גם באימוץ.

זה לא נכון, יש הבדל משמעותי ביותר

נכון שגם באימוץ לא חסרות הוצאות מעבר לסכום שקבע החוק אבל עדיין יש הבדל של בערך 15,000 $ לדעתי זה ה מ ו ן כסף אם את רוצה הסבר אני מוכנה לשלוח לך במסר

mondani5

New member
נירית יקירה !!

ברוכה הבאה. זוהי התלבטות של כל זוג שמגיע להליך פונדקאות,גם בעלי ואני התלבטנו,בעלי ביקש לנסות את הליך הפונדקאות ובמידה ולא יוצלח ללכת על אימוץ. המחיר הינו דומה ,תלוי אם את הולכת דרך מרכז כל שהוא ,אני למשל הלכתי עצמאי והכרתי את הפונדי דרך פרסום וחסכתי עשרות שקלים,היום בדיאבד זה כאב ראש גדול ,לכן הייתי ממליצה ללכת על מרכז כל שהוא שמתעסק עם זה. אני עדין לא פוסלת אימוץ ואנחנו מתכננים לאמץ בעוד שנתיים לערך עד שהבנות תגדלנה. יש לי מספר חברות לא מבוטל שאימצו ילדים אם תרצי פרטים שלחי לי מסר. בכל מצב הצלחה בכל דרך שתבחרי,ואם החלטת, את תהיי אמא ,אני מאמינה בזה בידידות אירית

למעלה