שלום לכולן!!

שלום לכולן!!

אני אישית שונאת להתאפר...גם ככה אין לי זמן בבוקר...אניוואי...אני רוצה שתמליצו לי איך להתאפר... שיער אדום-חום (תוצאה של חינה) עיינים חומות קצת מלוכסנות גוון עור...אמממ אני לא לבנה וגם לא כושית...משהו באמצע נוטה ללבן יותר נראה לי תודה...

אז תיראי...

אם את לא אוהבת להתאפר אז אני מציעה לך איפור של יום יום, מן איפור טבעי כזה... רק להדגיש קצת את העיניים ועצמות הלחיים ומעט את השפתיים. לשפתיים עדיף גלוס שקוף או כל צבע אחר שתירצי... אם יש לך שיער אדום אז יהיה מאוד יפה גלוס בורדו או סגלגל מעט... שימי מעט סומק על עצמות הלחיים מהצד של השיער לכיוון האף אבל לא להגיע עם הסומק עד לאף אלא להגיע עם הסומק עד לאן שנגמרת לך עצם הלחי שזה בדרך כלל בקו האמצע מתחת לעין. להדגשת העיניים אני ממליצה לך לשים קו של צללית שחורה על העפעף העליון צמוד לריסים, ז"א מעל העין. מסקרה טובה שמעגלת ומעבה את הריסים אני ממליצה על של מיבילין ניו יורק- ווליום אקספרס. גם על הריסים העליונות וגם על התחתונות, רק עם הריסים התחתונות צריך להתנהג ממש בעדינות
את יכולה לשים גם קצת צללית שחורה מתחת לעין ועפרון שחור רצוי של קאסטרו בלי החידוד בתוך העין. וגם מעט צללית לבנה על עצם הגבה לא יזיק... בהצלחה

למעלה