שלום לכולן

july9

New member
שלום לכולן

אני מבקרת סמויה בפורום ,ולאט לאט אני מתחילה ליישם את הרעיונות שלכן. עכשיו סיימתי להכין קופסאות נעליים עם הדבקת מפיות, אבל כששמתי את הלכה (ספריי) על המפית זה הבליט את הקימטוטים וכיסי האויר (שלא ראו אותם אחרי הגיהוץ)... האם זה אמור להסתדר כשהלכה תתיבש? או אולי לגהץ שוב כשהלכה תתיבש...? מודה מראש לכל עזרה יעל

hoggle

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

לא יודעת לעזור לך, אבל תכף לילך בטח תרתם לעזרתך, אז אני כאן בשם וועדת הקבלה...

lilachh

New member
ברוכה הבאה - אני רואה שועדת הקבלה

קיבלה אותך.
לגבי הבעיה - האמת אין לי מושג למרות שלדעתי מניסיון כשזה מתייבש זה עלול להסתדר. אבל אולי אביבה תדע - היא תההי פה מאוחר יותר.

av_i_va

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo24.gif

לשאלתך: אם זה ייסתדר או לא - אינני יכולה לאומר לך. יהיה עליך לבדוק. מה שאני כן יכולה לנסות - זה להבין את הסיבה. אם לאחר גיהוץ היו לך כיסי אויר, סימן שלא מרחת דבק בשכבה אחידה. סיבה אפשרית נוספת: השימוש על קרטון. קרטון עשוי נייר. כל קרטון סופג רטיבות/לחות, כך שיתכן והקרטון ספג את הלחות מהדבק במקומות מסויימים ולכן נוצר לך מצב של דבק לא אחיד - שבהחלט יכול לגרום לכיסי אויר. אתמול ישבנו כמה חברות ויצרנו ביחד. אחת הבנות הדביקה מפית על מגש והשלימה את המפית בציור כפרי הלחות של הצבע גרם למפית להתנפח להתקמט. (תהליך הפוך בדיוק - דהיינו עודף לחות) השארנו את העבודה עד היום בבוקר - הבוקר לאחר ייבוש מוחלט גיהצתי את המפית. הכל הסתדר. מקווה שגם אצלך כך.

july9

New member
תודה לעונות- כיף ליצור סוף סוף

האמת שהמפית די חזרה לעצמה לאחר הייבוש כמו לאחר הגיהוץ, אבל יש לי שאלה נוספת - את הלכה שריססתי על הקופסה רואים בברור, אבל על המפית ממש לא רואים את הברק שאמור להיות וגם המגע הוא כאילו אין לכה... יכול להיות שזה בגלל שהלכה נספגה במפית?? אולי אני אשים שכבה נוספת.. יעל

lilachh

New member
זה נכון - גם לי זה קורה לדעתי זה

באמת כנראה נספג אבל אני משאירה את זה ככה.

למעלה