שלום לכולן,

שלום לכולן,

חייבת התייעצות!!

ב"ה לאחרונה חזרתי לתפור לעצמי בגדים, והיות וכבר צברתי די ניסיון, הם יוצאים נחמדים לחלוטין, ולא כמו בעבר, שהיו יוצאים קצת עקומים, עד שהתייאשתי מלתפור.
בכל אופן, אודות לשינוי המבורך ולשמחה הרבה, חשבתי להשתדרג ולקנות מכונת אוברלוק. אממה- כחיפשתי ברשת מכונת שכזו, ניתקלו עיני בהמצאת המאה- מכונת ריקמה! נורא התלהבתי מהרעיון ואני רוצה לשאול:
א. האם למישהי כאן יש כזאת מכונה? עד כמה היא נוחה לשימוש ? האם אכן ניתן לעשות בעזרתה אוברלוק כמו שמציגים זאת המוכרים?
ב. ומה דעתכן בכלל? האם זאת התלהבות גרידא - כמו נגיד אופה לחם, שבסוף שוכב לו כאבן שאין לה הופכין או שמא יכול להיןת ומדובר בשידרוג רציני לכל הבגדים שאכין לי ולילדי ובכלל?
ג. האם מישהי קנתה מכונה מחו"ל? איך הלך? ממליצות? מזהירות??

אשמח לתשובותיכן!
נ"ב: איזה כיף שיש פורומים להתייעץ!

שש שבע

New member
מכונת הריקמה יכולה לעשות תפר אוברלוק,

הבעיה היא החיתוך והניקוי של הבד,
והשאלה אם יש לה אביזר שמצורף שחותך ומנקה,
והשאלה השניה, האם את רוצה לעשות בכלי הזהב חביתות או להגיש בהם אוכל בצורה נאה,
מכונת רקמה עדינה מורכבת, לדעתי אוברלוק באופן קבוע איתה, יהרוס אותה, וגם לא יתן את האפקט המלא של מכונת אוברלוק,
אני אומרת לאט לאט, קני אוברלוק,
לי יש מכונת רקמה, ואני משתמשת בה לעתים לא קרובות, מקסימה, עדינה, לא לאוברלוק.

תודה שש שבע

עזרת לי קצת להבין מה אני רוצה...
הבעיה היא שאני משתוקקת לשתיהן...
חשבון הבנק יצטרך להחליט עבורי...
חוץ מזה- לשאר הקוראות, אם למישהי יש תשובות לגבי רכישה מחו"ל, אז אשמח לשמוע טיפים . ( למשל, מה עושים עם הדרכה...)

טרהקוטה

New member
כמעט לכל מכונה

שקונים היום יש תפר דמוי אוברלוק. מכונת רקמה תקני אם את מתכננת לרקום בה. אם לא חשוב לך אוברלוק מקצועי אלא "דמוי" אוברלוק, את יכולה להסתפק במכונה הרבה יותר בסיסית, ויכול להיות שאפילו במכונה שלך יש אופציה כזאת. אם את רוצה תפר אוברלוק נקי ומקצועי, שווה להשקיע במכונה ייעודית. ואם המטרה העיקרית שלך היא לרקום בעזרת מכונה, תקני מכונת רקמה.

למעלה