שלום לכולן:)

nuny77

New member
שלום לכולן:)

אני לאחרונה הובחנתי באנדומטריוזיס, ואני רק בת 21 באיזור הטבור וסבירות גבוה גם למעי, התחלתי טיפול אצל ד"ר סוריאנו שהנחה אותי לבנתיים בשימוש מלא בגלולות זאת אומרת ללא הפסקה. תחושתי הכללית יחסית טובה, אין ספק שלהיות בלי מחזור לתקופה זאת הקלה גדולה, כי נחסך ממני סבל רב כפי שאתן בטח יודעות. רציתי לשאול, אם יש מישהי בפורום שעברה ניתוח במעי ואם כן אשמח לשמוע. תודה, :)

זואילי

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

האם נשלחת לעשות בדיקות מסויימות כדי לבדוק מה מצב המעיים? האם הוא דיבר איתך על ניתוח? אם לא... אז תתמידי עם הגלולות, בתקווה ותזכי לשקט ארוך מהווסתות ותשימי לב אם יש תופעות שמציקות לך. ותהיי במעקב כל 3 חודשים לפחות אצל סוריאנו. בינתיים את מוזמנת לקרוא את הפורום מיומו הראשון. תמצאי כאן הרבה סיפורים שלנו. גם על מעיים.

galim29

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון, ואת בידיים מצוינות. אם את סובלת מבעיות במעיים, אז כדאי לעקוב אחרי זה ולנסות קודם כל שינוי בתזונה כדי להקל על הסימפטומים. מצטרפת לדברי זואילי- לשבת ולקרוא את הפורום בסבלנות רבה. יש פה המון מידע שכתוב שאת יכולה להיעזר בו (גם מבחינת תזונה, גם הודעות בנוגע למעיים). יש לנו פה פינה קבועה של תזונאית מקסימה בשם פאולה, את יכולה לשאול אותה שאלות דרך הפורום ולקרוא אחורה את ההודעות שכתבה בנוגע לתזונה. ובאמת חשוב מאוד להיות במעקב. אם הגלולות עוזרות לדיכוי זה מצוין. תמשיכי לקחת אותם ואל תפסיקי במחשבה שאחרי כמה זמן הכול יסתדר. אנדומטריוזיס זה מתנה לחיים וכמה שתלמדי ותקראי עליה יותר, יהיה לך יותר "קל" (אם זו המילה) להתמודד ביום יום. מאחלת לך המשך נטול כאבים.

למעלה