שלום לכולן!!

sapir158

New member
שלום לכולן!!

לא יודעת עם מישהי זוכרת אותי לא הייתי פעילה לאחרונה פשוט כי נפרדנו (לפני כ4 חודשים).. אבל לא על זה באתי לדבר באתי לדבר על החייל
המתוק שהכרתי לפני שבוע..
באמת הוא בא משמיים.. הכרנו בנסיעה, הוא נסע לבסיס ואני הביתה(הבסיס קרוב לבית).. והוא פה לעוד איזה חודשיים.. זה פשוט טוב מידי כדי להיות מושלם!!!
בקיצור נפגשנו שלשום בערב, היה באמת מדהים..!!
ביום שבת אני באה אליו שוב.. בא לי להכין לו משהו לאכול ולא רק לקנות
אין לי מושג מה.. יכול להיות כלל גם קינוח
גם אוכל..
אין לי מושג מה בא להם לאכול כשהם שם.. הוא אמר שבעיקרון הוא אוהב הכל יש לכן המלצות למשהו שילהיב אותו? ולא משהו מסובך מידיי! : ) תודה, ספיר

הכי פשוט והכי חמוד ../images/Emo35.gif

עוגה או עוגיות , ככה שהוא יבוא תתני לו ותגידי לו שאת הכנת וכאלה , יהיה מצחיק לדעת מה הוא חושב
וזה יזרום כזה. דיי מזכיר לי משהו שעשיתי פעם לחבר שלי - הכנתי לו עוגה ישר הדגשתי שאני הכנתי , הוא עושה לי 'אם זה את הכנת בטוח זה טעים' טועם ואז 'צדקתי' וזה ממש ממש חמוד

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיא איזה מגניב D:

אני תמיד יושבת באוטובוס/רכבת וחושבת לעצמי אולי נמצא איזה חייל חמוד בדרך חחחח אני שמחה בשבילך :) תכיני לו באמת עוגיות אומשהו חמוד כזה ^^ ושיהיה לכם המון המון בהצלחה!!

sapir158

New member
חח תודה..

תמיד אני נוסעת בקווים מלאים בחיילים
, לפעמים זה לא כזה כיף כי הרבה דרוזים למיניהם מדברים איתי.. (לא שאני גזענית או משהו.. סתם לא נעים) אבל הפעם באמת היה מזל... אני עדיין בשוק שזה קרה!

הכי טוב- עוגת בראוניז!../images/Emo211.gif

הכי פשוט וקל להכנה וזה גם מה שחיילים הכי אוהבים! מנסיון חח שחבר שלי שירת יחסית קרוב לעיר שלי אז נסעתי והבאתי לו עוגה, היה פשוט תור ענקי בחדר שלו לקבל חתיכה חחח אפילו המ"פ ביקש חתיכה :p

מתכון קל ומהיר../images/Emo212.gif

לוקחים חצי כוס סוכר, שמים בסיר קטן עם רבע כוס מים. מערבבים וממיסים את הסוכר על אש קטנה. אחרי זה ממיסים חבילת מרגרינה בלי מלח, לאחר מכן מכניסים 2 חבילות שוקולד מריר ששוברים לקוביות, מערבבים עד שזה נמס. מורידים מהאש, מעבירים לקערה גדולה. מוסיפים כוס קמח, 1 אבקת אפייה, 1 סוכר וניל, 4 ביצים ומערבבים הכול במיקסר עד שנוצרת תערובת חלקה וללא גושים. אופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות. (לאחר רבע שעה מומלץ להנמיך את האש ל170 מעלות) כשהעוגה מוכנה מפזרים לפי איך שרוצים אפשר אבקת סוכר/שברי אגוזים/פירורי שוקלד לבן מגורד. הכי מומלץ זה האבקת סוכר חח הכי מוצלח! קיצור מתכון ממש קל וזאת עוגה של 10 דקות פלוס מינוס.. מקווה שתכיני אותה ! :)

GrowingMadness

New member
איזה כייף :) ../images/Emo212.gif

קודם כל אני חייבת להגיד שלא משנה מה תבחרי לאפות תמיד לכי על קרין גורן! היא שפיצית והמתכונים שלה קלים ויוצאים הכי טעימים בעולם... בכל מקרה עוגיות שאני ממש אוהבת להכין ולאכול ולפעמים מכינה אותן לחבר שלי.. זה עוגיות שוקולד כאלו עם הפתעת מרשמלו למעלה. זה לא נשמע משהו אבל באמת שזה יוצא מדהים!! לעוגיות: -100 גרם חמאה, רכה -1/2 כוס סוכר 1/2 כוס סוכר חום כהה 1/4 כוס ממרח שוקולד 1 כפית תמצית וניל 1 ביצה 11/2 כוסות קמח 1/4 כוס קקאו 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 1/4 כפית מלח להפתעת קרמבו: 20 יחידות מרשמלו (בטעם וניל או שוקו), חצויות לרוחב לציפוי שוקולד: 200 גרם שוקולד (חלב או מריר) 2 כפיות שמן אופן ההכנה: מכינים את העוגיות, אופים, מוסיפים את המרשמלו ואופים שוב: מחממים תנור ל-180 מעלות. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, שני סוגי סוכר, ממרח שוקולד ותמצית וניל לתערובת קרמית. מוסיפים ביצה ומעבדים לאיחוד. מוסיפים קמח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח ומעבדים לבצק אחיד. מגלגלים בידיים לכדורים בגודל עגבניית שרי. אופים 5-7 דקות, עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות ועדיין מעט רכות. משאירים את התנור פועל, מוציאים מהתנור ומניחים (בזהירות, חם!) חצי מרשמלו על כל עוגייה, כשהצד החתוך של המרשמלו כלפי מטה. מחזירים לתנור לדקה בלבד, עד שהמרשמלו מתנפח מאוד ומתחיל להיסדק (הוא אמור רק להתרכך ולא לאבד צורה). מצפים בשוקולד ומגישים: במיקרוגל ממיסים את השוקולד לתערובת חלקה. מערבבים פנימה את השמן. מוזגים כפית מציפוי השוקולד מעל כל עוגייה, להחבאת הפתעת המרשמלו. מגישים את העוגיות חמימות. שומרים בכלי אטום בשכבה אחת במקרר ומחממים במיקרוגל לפני ההגשה. באמת שזה ה-עוגיות ובקופסה סגורה טוב הן מחזיקות מלא זמן! והן פשוט הכי טעימות שיששש

GrowingMadness

New member
ועוד כמה מתכונים שמצאתי:

נראים לי ממש טעימים.. ומשמינים.
חחח עשית לי חשק לאפות עכשיו. http://www.carine.co.il/htmls/page_256.aspx?c0=13199&bsp=13096 פאדג' זה תמיד טוב..ועוד פאדג' בראוינז.. ראאאר. http://www.carine.co.il/htmls/page_277.aspx?c0=13219&bsp=13096 זה גם נראה ממש טוב

sapir158

New member
נראה לי אקח את הפאדג'!! תודה :)

חחח אני עשיתי לך חשק? אם כבר את עשית לעצמך אני לא עשיתי כלום !

למעלה