שלום לכולן :)

שלום לכולן :)

אני שמחה לראות פורום פעיל ומקסים! לפני שנה בערך הייתי מבקרת בביקרתי פה כמה פעמים והיה נראה רדום... בכל אופן, אשמח להצטרף ולבקש את עצתכם. אני מחפשת רעיונות לחנוכת בית. יש עוד קצת זמן אבל אני כבר חושבת בכיוון. בא לי רעיונות למזכרת/ להפעלונת נחמדה וקלילה/ לקונספט כללי ולכל דבר שיעזור לי לגבש ערב נחמד ומוצלח תודה מראש!

הי

האם ערב חנוכת הבית כולל ילדים או רק מבוגרים? ואמרת שיש לך כבר כיוון, האם עדיין רלוונטי?, אם כן אז תאמרי יש לי רעיון. יום נפלא, ליאת

אין לי כיוון ספציפי

התכוונתי שהתחלתי לחשוב על העניין של חנוכת הבית בגדול למרות שיש לי עוד קצת זמן... אני אשמח לכל דבר, כל זריקת רעיון וכל זריקת כיוון!!! מדבר הכי קטן ועד דבר גדול - בתקווה שהרעיונות יעזרו לי להרכיב ערב שלם. לגבי ילדים - סביר להניח שיהיו שני אירועים, אחד לחברים ואז זה בלי ילדים ואחד למשפחה שאני עוד לא יודעת אם יהיו ילדים או לא, ייתכן שכן אבל לא הרבה... כל מה שעולה לך בראש אני מאוד אשמח לשמוע :)

דוריק30

New member
רעיונות לחנוכת בית

הצלחתי לחשוב על כיוון היצירה לבית החדש: כל אחד מקבל פיסת נייר או חלק של פאזל (מבריסטול) ומצייר עליו ו/או כותב ברכה- אח"כ אפשר להרכיב מזה תמונה ולמסגר הכנת עציצים לבית שלכם או שיקחו אליהם להצטלם בכל מיני פוזות, תלבושות ולעשות מזה אח"כ מגנטים למקרר להכין מתנות לבית החדש- תמונות לתלייה, שלטים לכניסה ולחדרי שירותים, מגנטים למקרר, אני לא יודעת אם אני בכלל בכיוון. ניסיתי לחשוב מה הייתי רוצה לעשות באירוע כזה חוץ מלאכול, לשתות ולדבר עם חברים מקווה שזה יעזור לך ואולי יתן לך כיוון שיהיה בהצלחה

אני מבינה את כיוון המחשבה שלך...

מבחינת ליצור ביחד משהו שיישאר או לנו או לאורחים... אני מנסה לחשוב על הפורמט שלנו. אחד יהיה של חבר'ה צעירים שסביר שתהיה שם יחסית תנועת רכבת אז אם תהיה איזה פעילות היא צריכה להיות קצרה יחסית וקולעת.. והפורמט השני הוא יותר משפחה - זו כבר קבוצה קצת יותר מורכבת, מבחינת גילאים בעיקר, כדי לעשות את זה. הרעיונות שלך נותנים לי כיוון מבחינת דברים שאני יכולה להכין להם כמזכרת... תודה!

אולי משחק קצר

שבצורה כלשהי יתקשר לבית. למשל, מכינים מראש משפטים על פתקים, מהסגנון של: - "לא לוקחים עבודה הביתה." - "בית בלי לפחות כסא אחד חם ונוח הוא חסר נשמה." - "הבית אינו המקום בו אתה חי, אלא המקום בו מבינים אותך." - "ביתי הוא מבצרי" כל-אחד בתורו לוקח פתק וצריך להציג בפנטומימה את הפתגם/המשפט שלו, או בציור, כאשר האחרים מנסים לנחש את המשפט.

אהבתי מאוד את הרעיון של המשפטים!

צריכה לחשוב על הפורמט המתאים ביותר, האם זה יהיה פנטומימה או משהו אחר... ואם יש עוד רעיונות למשפטים שקשורים לבית אני אשמח לשמוע :) וכמובן עוד רעיונות............. לא רק למשקים/ הפעלה, אלא גם לכל המסביב. תודה!

אפשר גם משפטים משירים

א-אוהל, ב זה בית, ג זה גמל גדול... כאן ביתי, פה אני נולדתי... בבית חלומותי אשר בראש גבעה, תנור גדול אבנה ואש תמיד תבער... אבל אני אוהב להיות בבית, עם התה והלימון והספרים הישנים אני חוזר הביתה, אני והגיטרה... זה היה ביתי, עם גינה ולול היה ביתי. הבית של פיסטוק הוא בית מוזר,הולכים קצת ימינה עוברים את ההר...

למעלה