שלום לכולן!

lis10

New member
שלום לכולן!

שלום, אני חדשה בפורום. אני עומדת בפני החלטה האם לעשות ניתוח להסרת מוקדי האנדומיטריוזיס. שמעתי המלצות סותרות מרופאים, והייתי רוצה לשמוע חוויות של מי שעברו ניתוח: האם זה עזר, באיזה מידה זה הקל , האם זה חזר אח"כ? בקיצור, האם לדעתכן זה שווה את זה?

זואילי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יכולה רק לספר על עצמי, הניתוח עזר והקל לגמרי בעניין הכאבים מהם סבלתי. הכל היה טוב ויפה כל עוד שמרתי על תוצאות הניתוח, ז'תומרת שלא קיבלתי ווסתות והייתי על דיכוי. הכל אצלי חזר כשעשיתי טיפולי פוריות, עד שנכנסתי לניתוח נוסף. גם הניתוח השני הקל עלי מאוד - ועדיין. (הניתוח היה בינואר ועד עכשיו אין לי כאבי אנדו, טפו טפו.) - אני בדיכוי מחודש מרץ. האם זה שווה? הכל תלוי במצב איכות חייך. אם אין לך איכות חיים ואת בסבל נוראי, זה יכול לשפר את המצב. אם אינך סובלת והניתוח לא מאסט אז אפשר לחכות. אבל רצוי מאוד להיות בכל מקרה על דיכוי ולא לקבל מחזורים. חוות דעת כדאי לקבל מהמומלצים בתחום.

שלום לך

לי הניתוח עזר ושיפר את איכות החיים... אבל אני הייתי במצב של חייבת ניתוח כי כל האיברים היו מעורבים והגעתי למצב של סכנת חיים. אני על דיכוי כך שמוקדים לא מרגישים אבל הדבקויות יש .... כל מקרה לגופו ומאוד תלוי בחומרת מצב האנדו אצלך וכמובן איכות החיים... לדעתי גשי לחוות דעת נוספת.

למעלה