שלום לכולן

Yanjan

New member
לרגע לא

אמרתי שאני מורכב אלא הסיטואציה שאני נמצא בה מורכבת, אני בחור נורמטיבי לגמרי שהיה נשוי לבחורה מאז שהיינו צעירים מאוד, דברים השתנו כנראה מה שהתאים כשהיינו ילדים לא מתאים כיום, לא הסכמתי להיות אבא שרואה את הילדים פעם פעמיים בשבוע (ואני גאה בזה למרות הקושי) וזה כל הסיפור, אני ממש לא מורכב
, למרות שאני יכול להבין את הסקפטיות שלך...

ye44

New member
תעשה לי ילד ../images/Emo3.gif

שהסיטואציה שלך מורכבת גם אתה מורכב

Yanjan

New member
הכל בעיני המתבונן ../images/Emo13.gif

ומיכוון שאני לא יודע אם הפרטים שכתובים בכרטיס שלך נכונים (אם כן תהיה בעיה קלה לעשות לך ילד עברת את גיל 40 ואין לך שחלות
), קצת קשה לי לענות ברצינות, אבל אם הפרטים מפוברקים ילד/ה נוסף/ת זה באמת משהו שאני רוצה לטווח הארוך, אז יש על מה לדבר...

ye44

New member
מדוע אתה מעליב גם נשים בגיל 65

מצליחות להביא ילדים שאתה מורכב

Yanjan

New member
איזה חבל

שאי אפשר לשמוע את ההתגלגלות מצחוק של כל חברי הפורום כל פעם שאתה אומר את צמד המילים "אתה מורכב", זה כזה מצחיק.... חה חה חה

שרשירית

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

למרות שאני לא הפרטנרית המתאימה לתיאור שלך, זיוני שכל על גירושין הם לא כוס התה השלי (בלשון המעטה), אהבתי את הפנייה שלך. אני חושבת שצריך הרבה אומץ כדי לפרסם הודעה כזו. אני מקווה שתצליח למצוא את המקום בו תרגיש נוח.

Yanjan

New member
היי

תודה על התמיכה, אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב (האוזן הקשבת בכלל בכלל לא התכוונה לזיוני שכל של גירושים, אין לי שום רצון לדוש בזה....) ובנוסף היה עוד צורך ששאלתי לגביו, אני מבין שגם בו את לא מעוניינת, צודק?

Rtitan

New member
ברוך הבא... ../images/Emo140.gif

לאט לאט מצא את מקומך בכל מקום שתבחר לנחות בו... אם תבחר כאן - זה מקום מהנה במיוחד
. מה שכן - מגיע לך
... שנים יש הטוענים של-YE יש קשיים להתחבר לצד הנשי שלה, ואתה עשית את זה ממה בנונשלנטיות מרהיבה.
קוסם... אתה פשוט קוסם.

ye44

New member
אני פשוט נעלבת ממך

לי לא מגיע
ו
עך כל כוסות ה
ששתינו ביחד שאתה רע

Rtitan

New member
מאמי... ../images/Emo25.gif אני מתנצל ../images/Emo140.gif...

לא יודע מה קרה לי, מאז שסגרו את סטארבקס אני כבר לא אותו בנאדם. אבל את זוכרת שתמיד היו לנו חיכוכים מורכבים בנושא
...

יש לי הצעה...

קח צימר ביחד עם גברת ye... יש לי הרגשה שייקח הרבה זמן עד שייצא עשן לבן משם
רק תיזהר כשהיא מתכופפת... אתה יודע - היא כבר לא צעירה כל-כך

Rtitan

New member
שמע, אני תפוס עכשיו...

אז נראה לי שבאמת זה יהיה רעיון מעולה שתכיר את YE בצימר סגור במקום מבודד, אבל שלא תתקמצן לי איתה - היא אוהבת פינוקים! אל תדאג לגיל - היא מעולה בתנוחת הפטיש
ויש עוד כמה... חפש צימר שנקרא RTSTRUSSE - הקפה
שם על הבוקר משובח. יאללה, שיהיה בכיף - YE מאמי, תראי איך אני דואג לך?...
שלא תגידי שאני מנצל אותך רק ל-
... אבל את העשן מישהו אחר יוציא ממך...
.

Yanjan

New member
הכוונה היתה

אליה, שאלתי אותה אם סגרנו והיא לא ענתה, קשה להשגה זאתי

Rtitan

New member
ואתה נכנע??? ../images/Emo46.gif

YE היא אישה מורכבת, היא רומנטית מאד ואישה של טלנובלות וחיזורים עם כינורות וסרנדות... אל תכנע כל כך מהר - תשקיע בה !!

Yanjan

New member
אני בטוח

שבמהלך הזמן אני אבין מה הולך פה
ומי נגד מי.... YE בהחלט משעשעת בסוף עוד נהיה חברים ונתקשר חיובי ....

למעלה