שלום לכולן

Yanjan

New member
שלום לכולן

ביקרתי בפורום של הגרושים גרושות ונישלחתי אליכן
, אני גרוש בן 33 מאיזור השרון שמגדל שני ילדים מקסימים, עקב מיעוט בזמן פנוי (עבודה עד הערב ואח"כ להיות איתם) הייתי שמח לדעת אם ישנה כאן מישהי בסטטוס דומה (מאמין שרובכן או לפחות למי שיש ילדים נמצאת במצב הזה) שרוצה להיות שותפה לקשר של אוזן קשבת ואם יתאים לשנינו גם פגישות אינטימיות יותר בערבים (אל תקחו את זה לקטע השלילי, באמת שאלה תמימה שנובעת מצורך במצב המורכב שאני נמצא בו כרגע)

ye44

New member
בגלל שאתה באמת נשמע מורכב

יש לי מישהי בשבילך קוראים לה ורדה רזיל ז'אקונט בין 16:00 ל 18:00 ב 103 FM יש לה אוזן קשבת באמת תשובה תמימה שנובעת מהמורכבות שלך " גיסנו " מורכבות פותרים ב"שלוותה" ואל תיקח את זה לקטע השלילי

ye44

New member
רזיל=רזיאל סליחה ורדה הכל בגלל המורכבות ../images/Emo3.gif

Yanjan

New member
זה בסדר

אני מבין שכנראה עברת כל מיני סיטואציות לא נעימות עם גברים בחייך שגורמות לך לחוסר ביטחון וחשדנות, מבין שאת לא מעוניינת וזה בסדר.... שיהיה לך בהצלחה

ye44

New member
אני באמת חושבת שאתה זקוק

לטיפול אל תכעס אנחנו הגרושות לא אמורות לתת לך טיפול פסיכולוגי יש לנו מספיק צרות גם בלי המועקות שלך וכן כבדהו וחשדהו עם טיפוס כמוך אייך לא ?

../images/Emo6.gif

אני כבר קולטת את התגובה שלו כאן בתור גבר אני חושבת שהסיטואציות שלו עם גברים דווקא גרמו לו לביטחון רב

ye44

New member
בשלוותה מחלקים ../images/Emo96.gif ו ../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif ? ../images/Emo3.gif

Yanjan

New member
לא הבנתי

אם זה פורום גרושים צעירים או פורום של הילדים שלהם.... התגובות עד עכשיו ממש מקשות על התשובה
, מקווה שזה היה מנגנון ההגנה הראשוני של גברת ye44 ומעכשיו היא תגיב יותר לגופו של עיניין וברצינות....

kleo patra

New member
YE הינה אישה יקרה ומורכבת

וכולנו כבר מכירות ומכירים אותה מה ש YE התכוונה לומר שכמעט כל יומיים מגיע תמים שכמותך ל
הנעים שלנו עם נוסח דומה. בטוחה שכוונותיך תמימות- אך כל גרושה והצרות שלה. בטוחה שעם הזמן תשתלב ותמצא את מבוקשך. ye
תרגעי ומייד!

Yanjan

New member
או יופי

זה כבר יותר מעודד, ברור לי שייקח זמן לזכות באמון, ובטח יש הרבה מניאקים שמסתובבים בפורומים, זה כבר אתגר מתקבל על הדעת ולא האשמות חסרות השחר של ye (שיותר מתאימות לגבר אם יותר לי לומר) מתולתלת 30 את לא חושבת שאני צודק בהבחנה שלי

Yanjan

New member
טוב

אם תרצי לשמוע כמה טיפים לגבי הפורום הזה, רק תגידי

ye44

New member
תודה רבה תצאי איתו

את ,כן את מה אני פסיכולוגית שלו
מאחלת לך ערב אינטימי מורכב

ye44

New member
סליחה אתה ממש חצוף