שלום לכולן

QuestionMark

New member
שלום לכולן

אשמח להצטרף לקבוצת התמיכה שלכן. אני אמא טריה יחסית, בני הבכור והיחיד חוגג השבוע שנה, ואני במאמצים להוריד את המשקל העודף שעליתי בהריון וגם קצת לפני ההריון (15 קג') אני נמצאת במסגרת של 'שומרי משקל', חברת כבוד לשעבר (לפני כשלוש שנים ירדתי 14 קג והגעתי למשקל היעד) ומנסה לחזור ל'כבוד'. אשמח מאוד לקבל כאן תמיכה, עצות וטיפים :) בינתיים ירדתי די יפה, כבר שבעה קילו, אבל בכל פעם אחרי שבוע בו אני יורדת יפה אני נכנסת לשאננות והמשקל נתקע או עולה קצת... אני רוצה להתמיד ורוצה להטמיע בי את החשיבה שזו דרך החיים החדשה שלי כדי שלא אעלה שוב ושוב אבל ממש מתקשה בזה
.

שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

הטיפ שלי- תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה, לשמוח מכמה ירדת ולא לחשוב: "אוף כמה יש לי עוד לרדת..." תחשבי כמה כיף זה שהיום את 7 ק"ג פחות!
ותמיד לזכור שזה תהליך, לאט לאט. אין לאן למהר. בסופו של דבר זה מצטבר לירידה בריאה וטובה יותר, כאשר כל חודש שעובר את פחות, גם אם קצת פחות, אבל פחות. וכל חודש מצטרף לחודשים שלפניו. לאט לאט ובבטחה. בהצלחה

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

אולי תשני משהו משגרת היום של הפגישה וזה יעזור...למשל ללכת חזרה הבייתה בהליכה או להיפגש עם חברה במקום לחזור.משהו לשינוי אוירה וקיבעון.

EFRATY10

New member
ברוכה הבאה,מזל טוב ובהצלחה.גם אני

שומרת לפי שיטת שומרי משקל.

למעלה