שלום לכולן

שלום לכולן

מאז שהתחלתי לעבוד היה לי קשה להכנס לפורום כי תפוז היה חסום לי ועכשיו "שיחררו" לי אותו אז חזרתי בשימחה אני עובדת כרגע על שמיכה לבת שלי בסיגנון בולטימור (אני לא חזקה בשמות אבל נידמה לי שזה השם הנכון) מתקדמת בצעדי צב אבל לא לשכוח שבמירוץ הצב הגיע ראשון אז יש תיקווה..........

chayahd99

New member
../images/Emo140.gif כיף שחזרת

אני שמחה שהבעיה נפתרה. באמת התפלאתי לאן נעלמת. מה זה בדיוק סגנון בולטימור
אשמח אם תסבירי
האם הכוונה לעבודה כמו שבתמונה
לקחתי את זה מתוך האתר הזה.

בתמונה יש יותר מידי אלמנטים

אני התמקדתי רק בפרחים את הצורות העתקתי מחוברת ישנה אבל סידרתי לפי טעמי ממה שאני יודעת בולטימור זה סיגנון של פרחים בלבד אבל מאד יכול להיות שאני טועה אשמח לשמוע ממי שיודעת קצת יותר בנושא הזה גם שיטת העבודה שלי היא שונה אני לא עובדת בשיטה המסורתית (מתוך עצלנות) את כל הפרחים והעלים הדבקתי עם פליזלין דו צדדי ואני מזגזגת את הקצוות מקווה שאוכל להעלות תמונה בשבוע הבא

ציפי טל

New member
שלום חיה

אנני יודעת מאיזו סיבה, אבל לעיתים נוצר מצב שתפוז חוסם את האפשרות להגיב....לי זה קרה מספר פעמים. ציפי טל

chayahd99

New member
בעיות בתפוז

במקרים כאלו כדי לפנות לפורום המשוב של תפוז. הם אחראים על התמיכה ואמורים לעזור במקרה של תקלות. אם יש לך בעיה לכתוב הודעה בפורום משוב אז אפשר לשלוח מסר אישי להנהלת הפורומים או לשלוח מייל לכתובת [email protected]

nesherkal

New member
../images/Emo41.gifסגנון בולטימור (אלבום בולטימור) ../images/Emo41.gif

אלבום בלטימור נעשה בדרך כלל כמתנה לארוע מיוחד כמו נישואין, לידה או פרידה. בדרך כלל עשו אותו מספר נשים כשכל אחת מכינה בלוק אחד או יותר העשויים מאפליקציות בדרכים שונות. רוב הבלוקים קושטו בפרחים אך אין שום הגבלה במה שעושים. בדרך כלל היו עובדים על רקע לבן כדי שהדוגמא תראה בולטת. מכיון שהעבודות האלה היו מזכרת יקרה, לא הרבו להשתמש בהם ושמרו אותם מכל משמר ולכן נשארו כל-כך הרבה דוגמאות מהעבר. מה שכתבתי הוא תרגום חופשי ממה שקראתי באתרים השונים.

chayahd99

New member
Baltimore Album Quilt - עוד קצת

אכן מצאתי כמעט את אותו מידע באתר הזה אז רק אוסיף בתרגום מהאתר שבסוף המאה האחרונה Elly Sienkiewicz החייתה את התחום, כמעט לבדה, בזכות 15
ספרים שהיא הוציאה בנושא. כמובן שהספרים נתנו מוטיבציה למטליאות רבות, אפילו המתחילות ביותר, לנסות את הדוגמאות הללו.

למעלה