תזונה ../images/Emo174.gif../images/Emo94.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif
מוצרי חלב ומוצרי בשר (לפי דבריו של אחי הטבעוני.... אצלו זה מוסרי) לא טובים לנו, האנושות בכלל (הוא בדק וחקר ויש לי מלא פליירים והסברים לבלי שום קשר לאנדו, אלא לבריאות הכללית). לצערו הרב
הוא לא הצליח להפוך אותי אפילו לא לצמחונית. אני אוכלת מהכל (כולל מוצרי גבינה שאני מאוד אוהבת) וכולל בשר, אך מעט יחסית. אם נלך לפי המחקרים השונים וממש לא חסרים כאלה! למשל, אצלי בהתאם לסוג הדם, אני אמורה לאכול בעיקר בשר (אני אוכלת בשר בקושי פעם בשבוע ולפעמים פחות). בקיצור, חוץ ממקרים של אסור בהחלט! כמו רגישויות מסוימות, צליאק, סכרת וכד'.... כל השאר זה בעיקר המלצות (שאני לגמרי לא מזלזלת בהם, אבל יש הרבה ולפעמים אפילו סותרות אחת את השנייה). אז אני החלטתי לאכול מהכל, אבל להשתדל במידה. בתזונה שלי אני משתדלת לאכול בעיקר לחם מקמח מלא, אך זה לא אומר שאני לא אוכלת חלות (לבן) בשישי שבת, אורז מלא (אבל אצל חמותי וגיסותיי קיים רק הלבן), פסטה מקמח מלא (אבל אוכלת גם רגיל). מנסה כמה שיותר להפחית סוכר בדברים שאני מכינה (אבל מתפנקת עם דברים קנויים שבכל מקרה יש בהם סוכר והרבה). מוצרי חלב גם אני מאוד אוהבת ואוכלת מהכל (אך במידה) חוץ מבשבועות
טוב שזה פעם בשנה.... מוצרי בשר שאני אוכלת, לא כוללים כבר כמה שנים המבורגרים/נקניקיות/קבבים. מה שחסר אצלי זה להקפיד הרבה יותר על ירקות (למרות שאני אוכלת אבל לדעתי לא מספיק). בקיצור, כל הברברת הזאת שלי.... מה תפס אותי פתאום
זה שלדעתי, לקחת את המאמרים (כל עוד אין רגישות/דבר שלגמרי אסור) לקרוא, להבין ולאכול במידה. בילבלתי יותר מידי את המוח...