שלום לכולן

shoopi

New member
שלום לכולן

שלום לכולן, אני בת 33 סובלת מציסטה בגודל של כ-4.5 ס"מ, הנראית כאנדומטריומה באחת השחלות. מנסה להיכנס להריון, כרגע באופן טבעי (זה מה שנקרא אופטימיות...). מתלבטת אם יש צורך בניתוח להסרת הציסטה או להמשיך ולנסות ולעבור לטיפולי פוריות במידה ולא ילך.האם למישהי יש המלצה על רופא באזור המרכז המבין גם באנדומטריוזיס וגם בפיריון? אני שייכת לקופ"ח "מכבי". דרך אגב חשוב לי שיהיה רופא נחמד ואנושי ושתהיה לו סבלנות לשאלות שלי. ( הרופא הנוכחי שלי הוא אולי מקצועי, אבל די מגעיל...) תודה.

שלום לך

כדי ומומלץ לדעתי לפנות לפרופ' שולמן....או פרופ' משיח....שינהם מצויינים באנדו ופריון.......ויש החזר ממכבי. שיהיה בהצלחה

זואילי

New member
ואם בכל זאת

תחליטי להמשיך באופן הטבעי אז כדאי לפחות להתחיל לבדוק את בן זוגך (בדיקת זרע) וכמובן אותך - לעשות פרופיל הורמונלי מלא ביום 2 או 3 למחזור וכדאי כמה שיותר לתזמן ולבדוק עם מעקב זקיקים את מועד הביוץ. כי אם כבר טבעי, אז למקסם את החווייה... אינני יודעת כמה זמן אתם מנסים, זה גם משהו שחשוב להבין. האם את סובלת מכאבים או כל מיני תופעות של האנדו? כדאי לך גם להגיע לבדיקה במרפאת האנדו בתה"ש ולהתייעץ גם איתם. (בנוסף לפגישה עם מומחה פריון שמבין באנדו).

שאלת השאלות ../images/Emo110.gif

ברוכה הבאה
ביצעת מרקרים? כמה זמן אתם מנסים? צילום רחם? ספירת זרע? פרופיל הורמונאלי? נעשה אולטרא אצל מומחה לאולטרא? יש כאן בפורום מ ל א חומר בנושא לגביו את שואלת.מציעה לך לבצע חיפוש,לקרוא ולהמשיך לשאול עוד שאלות

למעלה