שלום לכולן

LouD1

New member
שלום לכולן

אני זקוקה לעזרתכן. במסגרת עבודת הסמינריון שלנו באוניברסיטת חיפה, אני ושותפתי עושות מחקר על תפיסותיהן של נשים החוזרות לשוק העבודה אחרי חופשת הלידה, או שבחרו לא לחזור. מאוד מאוד נשמח לשיתוף הפעולה שלכן. להלן פרמטרים חשובים: נשואות, אימהות ליד ראשון. מיכל

LouD1

New member
אז ככה..

יש שאלון קצר מובנה פחות או יותר.. ראיון עומק.. לא יותר מדי שאלות.. על עבודה משפחה חלקות עבודה החלטות שקשורות בכך וכו.. שום דבר פולשני.

כדי לענות על שאלון, אנחנו צריכות אותו, לא?

אם תצרפי את השאלון, יהיו כאלה שיענו לך עליו

LouD1

New member
בגדול..

אין לי בעיה שנעשה את זה דרך האתר.. אני פשוט מעדיפה שלא לפרסמו כאן מכיוון שבין שאר הדברים, זה יכול להשפיע על המחקר שלי, כששאר הנשים יהיו חשופות זו לראיונה של זו... אם זאת אני יכולה לפרסם אותו כאן ושהנשים שבוחרות להשתתף ימסרו לי את תשובותיהן כמסר אישי.. כך אני מאמינה יהיה להן יותר נוח וגם התשובות תהיינה יותר אותנטיות. מה את חושבת?

שששררון

New member
הצעת יעול, אני אשמח לעזור

יש לי הצעת יעול, אולי תכתבי הודע שכל מי שמוכנה להשיב על השאלון תשלח לך מסר עם המייל שלה וכך תוכלי להפיץ את השאלון במייל ולקבלו חזרה ישירות אלייך. אני אשתף פעולה, גם אני עשיתי מחקרים במדעי החברה והיתי צריכה הרבה שאלונים. בהצלחה.

LouD1

New member
אם כך..:)

אני מקבלת את העצתך.. כל מי שמוכנה להשיב על הסקר, אני מבקשת שתשלח לי את כתובת הדוא"ל שלה כמסר פרטי..ואני איצור עמה קשר בהקדם.

למעלה