שלום לכולן!

handsfree

New member
שלום לכולן!

אשמח לקבל קצת עזרה בפורום הזה- בעוד פחות משבועיים- דודתו של בן זוגי מגיעה מגרמניה (מזרח גרמניה לשעבר),ותשהה בארץ למשך שבועיים. היא בת 44, ואיננה מדברת שום שפה פרט לגרמנית. אשמח לדעת אם יש באזור תל אביב (אנחנו גרים בת"א) איזשהן פעילויות ללסביות, שיכולות להתאים גם לה (דוברות גרמנית וכו'...) בנוסף היא עוסקת בנגרות, משחקת כדורגל, טניס שולחן ובכלל חובבת ספורט. בחלק מהזמן אנחנו ניקח אותה לטיולים בארץ, ונבלה בארץ, אבל יש מס' ימים שאני ובן זוגי לא נוכל להיעדר מהעבודה, ןחשוב לנו שלא תשתעמם. בנוסף אם יש בארים (אנ י יודע שהמינרווה נסגר לאחרונה) ראויים לאיזה כוס בירה טובה- זה גם יכול לעזור. מודה מראש על כל תשובה וסיוע1 שבת שלום : )

כמה רעיונות ../images/Emo13.gif

לגבי מקומות בליוי ללסביות - ההיצע לא גדול כמו שאולי נדמה. יש בתל אביב פאב בשם פאם פטאל. לא הייתי בו אך אני יודעת שקהל היעד שלו הוא לסביות (בעיקר). לקראת סוף יוני יתקיים בסינמטק פסטיבל קולנוע להט"בי. פרטים אפשר למצוא באתר הפסטיבל יש כמובן את מצעד הגאווה. התל אביבי יהיה ב- 6/6, והירושלמי יהיה כנראה ב- 26/6 (תאריך לא סופי) יש גם מסיבות נשים בערך פעם בחודש באזור המרכז. מדובר במסיבות שמגיעות אליהן הרבה נשים, במגוון גילאים. אני לא בטוחה מתי המסיבה הקרובה, אבל לדעתי קרובת משפחתך תוכל לרקוד וליהנות גם בלי לדבר את השפה. אם את מעוניינת, אני אחפש לך פרטים לגבי המסיבה הקרובה.

תודה רבה על המידע!

אשמח לקבל מידע גם על מסיבת הנשים המתוכננת בזמן הקרוב, זה יכול להיות מצוין! שוב, תודה רבה! : )

מקומות בילוי אפשריים

היי, אומנם התשובה שלך הייתה מיועדת לאחר... ובכל אשמח אם תוכלי לעזור לי. אני נמצאת כרגע בחו"ל ומגיעה לארץ בסוף יוני, אשמח להתעדכן במסיבות / ארועים או פאבים בהם ניתן לבלות. זמן רב עבא מאז שהייתי בארץ... תודה מראש, אולי נתראה

למעלה