שלום לכולן.

שלום לכולן.

רק עכשיו הצטרפתי. אוהבת את הרעיון כי כמו שכתבו כולנו אמהות וכולנו בנות לאמהות. מקווה שיהיה לי כייף אתכן. אוהבת לכתוב. לפעמים מקצרת ולפעמים מרחיבה.

לספר על עצמי?

לספר על עצמי, ולי אמרו שהאנונימיות חוגגת. אני אנסה. מתגוררת בעיר קסומה בצפון לאחר שהתגוררנו תקופת חיים בישוב קהילתי בעמק. ואל העמק הגענו מהמרכז. לנו שתי בנות חמד הבכורה בחו"ל לומדת ועובדת והיא שבזכותה כתבתי אני סבתא, לנכדה מקסימה בת שנה וחצי ועוד מעט יגיע גם נכד. "הקטנה" באוני' העברית בירושלים. כבר בפנסיה. עבדתי שנים כהנדסאית ארכיטקטורה, וגם מדריכה לנוער חרש. הכי אוהבת לקרוא, גם לכתוב וגם מתעסקת בציור על עץ. עכשיו מתעסקת בעקר בעבודת התנדבות: בביטוח הלאומי במסגרת ייעוץ לקשיש, מעבירה הדרכות לקשישים בכל הארץ על אביזרי עזר לשמיעה שאינם מכשירי שמיעה, מעבירה הכשרות במרכזי רפואה ומשרדי ממשלה בנושא "התייחסות לחולה, או לאדם חרש וכבד שמיעה". מעניין. אוהבת את הנסיעות להדרכות, חושבת היום שכנראה תמיד רציתי להופיע.... מספיק?

באמת כייף להיות סבתא

אלא שאני סבתא וירטואלית מאוד. בעיקר סיפורים של בתי, ראיתי אותה, את נכדתי, כאשר נולדה, שהיתי שם הרבה. אח"כ חזרתי לארץ וחייתי מסיפורים ומביקורים קצרצרים שלהם. עוד כחודש אטוס שוב ואהיה איתם יותר. אבל ההרגשה כייפית, באמת.

למעלה