שלום לכולן

vitekriver

New member
היא הכי מתוקה

הפרצוף שלה כשבט נישקה את טינה בפרק הראשון כ"כ הצחיק אותי ואת חבר שלי היא אמרה משהו בסגנון בט וטינה הם הזוג הכי יציב או משהו כזה

Gas Panic

New member
חחח כן.

הפרצופים של דיינה זה אימפריה. איי איי, הסצנה הזאת שבה הן ניסו לגלות באיזו קבוצה לארה משחקת. קלאסיקה.

vitekriver

New member
איזה נוסטלגיה עשית לי

הקטע ששיין מתקרבת אליה ולפני זה כשאליס שואלת על מה היא לובשת והכל חחחחחחח אדיר ואת בט וטינה מתנשקות בכלל הייתי ברצפה

Gas Panic

New member
פשוט אחת הסצנות הגאוניות.

9 בסולם הסרייט ו7 בסולם הגיי

vitekriver

New member
חחחחח יש סולם נפרד?

באמת גאוני ובכלל אני מתה על אליס עם השם משפחה הכי מצחיק בעולם

Gas Panic

New member
אליס אחת הדמויות המצחיקות בטלוויזיה.

אם לא הכי מצחיקה, לפחות בדרמות קומיות שכאלו. יש כל כך הרבה סירטונים ביוטוב של Best Of Alice ואני פשוט נשפכת לרצפה כל פעם. מסוג הדברים שאפשר לראות ולצחוק גם אחרי כל כך הרבה צפיות חוזרות.

vitekriver

New member
אחד הקטעים הכי מצחיקים היה

כשהיא הייתה בבית שלה עם שיין וכרמן ואז היא בדקה את הליפסטיק שלה ובמקום להוריד מעט עם הממחטה היא נישקה את התמונה של דיינה כמה צחקנו דמות גאונית

vitekriver

New member
בקצב שראיתי את הסדרה אני כמעט בעונה 4

תוך שבוע ראיתי את הכל עד פרק 7 בעונה 3 אני מורידה את הקצב בשביל שלא יגמר לי מהר

Gas Panic

New member
איך הייתי רוצה להיות במצב שלך...

שיהיו לי כל כך הרבה פרקים עוד לראות... אני אכלתי באיזה חודש ארבעה עונות, אם לא נספור את החלק מהעונה הרביעית שראיתי ביס.

Gas Panic

New member
טוב, כשחושבים על זה, הגזמתי.

זה אולי התקרב יותר לחודשיים. אבל וואי, מה זה הייתי רוצה שתיהיה לי עונה וחצי בערך שלא ראיתי.

vitekriver

New member
אני חטאתי מדי פעם בעונה 5

הייתי סקרנית לגלולת ספוילרים די רק הרסתי לעצמי יש לי שתיים וחצי עונות כל החמישית שעוד מעט נגמרת כל הרביעית ו5 מעונה 3 כל העונות בחודשיים זה קצב מעולה אם לא היה לי עבודה ולחבר לימודים בטח היינו רואים את הכל כמו שני זומבים

Earthlings

New member
גם אני!!

היא הדמות הכי טובה בעולם!!!! וגם השחקנית שמשחקת אותה היא בין הלסביות היחידות בסדרה..

למעלה