שלום לכולן :)

R B G

New member
שלום לכולן :)

היי, אני ריטה, עוד מעט 17. הכרתי די מזמן בחור מאוד נחמד במסיבת הגיוס שלו, והדברים הסתדרו ככה שיצא לנו לדבר, ולפני חודש כשהוא יצא הביתה נהיינו זוג. הבחור בקרבי, כרגע באימון מתקדם. אז אני מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה כי בהחלט נורא קשה לי שלא ראיתי אותו כבר שבועיים וחצי, לרות שאנחנו טריים לגמרי. כל הכבוד לכן שאתן מחזיקות מעמד כ"כ יפה ותומכות אחת בשנייה!
ממ, סופ"ש הזה יכול להיות שהוא יצא, ומכל מה שהוא מספר לי התמקדתי בפרט מאוד חשוב והוא שכואב לו נורא הגב. אני כמובן רוצה לפנק אותו עם מסאז', אבל הבעיה היא שאני לא יודעת איך עושים
התוכלו לעזור לי?
תודה מראש ושבוע נעים ומהיר לכולן :)

BaaaaaRi

New member
הייי:]

בר בת 17 :) גם לי יש חבר קרבי במג"ב.. וגם לו שוברים שמה את הגב :p.. חחח אממ.. לא צריך יום לימודים ארוך בשביל זה.. שמן או סתם קרם גוף... וללוש לו את הגב או משהו כזה אפשר אפילו לעשות נעים.. עם הכפות ידיים =] בהצלחחהה..

שלום:) וברוכה הבאה

אני סיון. ובקשר למסאג' תקני לו בקבוק שמן של מסאג'ים והוא כבר יבין את הרמז חח ופשוט תעסי לו את הגב זה לא מסובך:) והוא כבר יגיד לך מה הוא אוהב.

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

הממ. אין לי הרבה עצות לתת לך בנושאי מסאז' כי אני ממש גרועה בזה
. אבל תנסי פשוט להרגיש את השרירים בגב.. יותר עניין של הרגשה, לא יודעת להסביר. ותנסי לסדר ככה עם מוזיקה וקטורת ואווירה כייפית, אולי עם איזה שמן עיסוי, יכול להיות כיף לאללה

Jeanne D Arc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ז'אנה, בת 18 רחובות כמו שכבר אמרו, תקני לו בקבוק שמן עיסוי, ותעשי לו מסאג' :) הרי זה לא אמור להיות ברמה מקצועית, אלא סתם מפנק

R B G

New member
תודה רבה לכולן :)

ממ הוא לא צריך להבין את הרמז כי סיכמנו בנימה די צינית שאני חייבת ללמוד לעשות מסאז' עד שהוא יחזור, והוא יכין ארוחת בוקר
אבל כמובן שזה היה די ברצינות חח... בכל מקרה באמת נראה לי די בלתי אפשרי לעזור לי איכשהו דרך הנט אז תודה בכל מקרה, ונראה לי אני אשאר כאן זמן מה, בהחלט אחלה פורום :)

McBlack

New member
תבקשי מחברות שלך/מוכרות בחנות שיעזרו לך עם זה

ברוכה הבאה
אני מאיה, בת 18, ופאקינג עברתי טסט ראשון1!!!!!!!!!!!!!!!!$#!@(!!(!()!!(*%!(*(%*(#^%()!!!!!

למעלה