שלום לכולן,

שלום לכולן,

בעבר שאלתי כאן, ועכשיו הענין מתקרב אז אשמח אם תוכלו לענות לי: בעוד כשבוע אני עוברת כריתת רחם מלאה עקב: מיומות חוץ דופן שלא ניתן להסירן, אנדומטיוזיס ואדנומיוזיס קשה שגרם להגדלת רחם פי 3, עיוותו וכאבי תופת קשים בגלל כל זה לא רק במחזור, ובמחזור דימומי תופת, כאבים מטורפים, ריצות למיון וכו' וכו', רוב החודש אני מסוממת ע"י כדורים. דיכוי הורמונלי לא היה עוזר בגלל שיש לי מיומות. אני בת 42 ואמא לתאומות מפונדקאות, בקיצור רחם סורר שגרם לחיי תופת עבורי ועבור משפחתי.(כולל כל האיכסה הנילווה במעיים). לא אלאה יותר בסיפורים, ומאחר ואין כנראה דרך אחרת, הרחם ואני נפרדים. הרופא שאל אותי אם אני סובלת מתסמונת קדם ויסתית ואם כן אז כדאי שאוריד גם השחלות, אני פוחדת מבלות מוקדמת, מבולבלת, כואבת ובעיקר מיואשת, חייבת משהוא דרסטי כי עבדתי כ"כ קשה במשך 13 שנים להביא את בנותי לעולם, 19 טיפולי IVF אין ספור הפלות, זריקות ניתוחים ודייייי, ובגלל הכאבים אני לא מצליחה לטפל בהן וזקוקה לעזרה כל הזמן. אז אשמח לקבל התיחסותכן ל: 1. האם מישהיא עברה או מכירה סיפור דומה לשלי ממכרה אפילו ויכולה לתת לי אינפו' על מה שצפוי לי וגם אשמח לקבל דעתכן. 2. מה דעתכן לגבי נושא השחלות? האם אני צריכה לדאוג מPMS אחרי כריתה? 3. האם אתן מכירות מישהיא שעברה כריתה ויכולה קצת לספר לי על הלא נודע הזה? ובכלל כל מה שתכתבו יאיר את עיניי. בתקווה לחיים עם פחות כאבים לכולם, שבת שלום, ותודה מראש חגית

lee E

New member
אני לא חושבת שיש כאן מישהי שעברה כריתה מלאה.

אבל בעקרון רובנו מקבלות דיכוי שעלול לגרום לתופעות בלות. גם לזה יש פתרון תרופתי בצורה של כמוסות אסטרוגן. לגבי שאר הסיפור...מוכר ברמות שונות, אחת יותר ואחת פחות. מקווה שהניתוח יביא לך את ההקלה שכולנו מחפשות אחריה.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

כל כך כואב לי לקרוא את סיפורך ואת הסבל הרב איתו נאלצת להתמודד עם השנים. שמחה שלמרות המאבק הקשה הצלחת להיות אימא ולהגשים את חלומך. לגבי שאלותיך- בעבר כתבו כאן לפחות שתי נשים שהסירו להן את הרחם. מצרפת קישורים- uri merav ריבקה34 מכיוון שהן לא פעילות לאחרונה, ממליצה לך לשלוח להן מסר אישי שאני מקווה שיענה. המון המון הצלחה

זוכרת אותך ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע על הקטנטנות שלך
כפי שכתבה לך רומיה, תוכלי להתייעץ עם בנות שעברו הסרה של איברי הרבייה. ממה שידוע לי, עם איברי הרבייה אנחנו על הורמונים, ובלי, יש צורך בהורמונים. בשני המקרים יש תופעות של גיל המעבר. נושא השחלות שנוי במחלוקת- הרופא שלי בעד להסיר גם אותן (בזמנו דובר על להשאיר שחלה אחת). לא יכולה לעזור לך כי אין לי ניסיון בניתוח מסוג זה.עדין. תרגישי טוב ושיהיה לך בהצלחה
ותחזרי בבקשה לעדכן לטובת ה"דורות הבאים" שיחפשו חומר בנושא. תודה בואינג

למעלה