שלום לכולן

טשומפי

New member
שלום לכולן

הוותיקות שבכן אולי עוד זוכרות אותי, עברה כמעט שנה מהפעם האחרונה שכתבתי בפורום (הלכתי לבדוק... ההודעה האחרונה שכתבתי היתה בין ראש השנה ליום כיפור שנה שעברה). כבר תקופה מסויימת מדגדג לי באצבעות לפתוח הודעה בפורום (חזרתי לעקוב אחרי המתרחש כבר כמה זמן). נעלמתי מהפורום מהסיבה הכי טובה שיכולתי למצוא לעצמי. אחרי 4 שנים של נסיונות להרות, 4 שנים בהן גם אובחנתי כחולת אנדו' (האבחנה הגיעה מיד אחרי החתונה למרות שבדיעבד היו צריכים לאבחן אותה שנים קודם לכן), 3 ניתוחים (2 מתוכם חירום שרק הוסיפו לנזק), 5 הזרעות (שהיו כולן מיותרות והובילו לניתוח השני והשלישי), 4 IVF (+החזרת מוקפאים אחת שהיתה שוברת לב יותר מכל הטיפולים יחד כש - 13 עוברים לא שרדו הפשרה) ו - 3 הפלות (שכל אחת ריסקה אותי לקרשים)... לפני חצי שנה, יומיים לפני יום הנישואים הרביעי שלנו, זכינו לשמוע את בכיים הראשון של התאומים שלנו, מהול בדמעות השמחה שלי ושל בעלי. עברתי על כמה מההודעות שכתבתי בפורום ונתקלתי בכמה הודעות שהחזירו אותי לתקופות אחרות בחיי... אבל הודעה אחת השאירה אותי עם דמעות בעיניים. לפני שנה וחצי פרסמתי הודעה על טיפול שנכשל כשאת הבטא השלילית קיבלתי ביום הנישואים השלישי שלי. רומיה איחלה לי שביום הנישואין הבא שלי אחגוג עם ילד בידיים, ואכן את יום הנישואין הרביעי שלי חגגתי, אבל לא עם ילד אחד בידיים, אלא עם שני ילדים בני יומיים. את ההודעה האחרונה שלי בפורום כתבתי יום לפני שנכנסתי לשמירת הריון קפדנית, יום לפני שרציתי לפרסם את הודעת ההריון שלי ההריון הסתבך לגמרי ולא היה ברור עד ממש שבוע לפני הלידה מה יהיו תוצאותיו (אבל זו כבר מגילה בפני עצמה...), האבסורד היה שכל פעם כשהמצב התייצב ורציתי לפרסם את הודעת ההריון קרה משהו חדש, השמירה הוארכה והודעת ההריון נדחתה ונדחתה ונדחתה. לאחר מכן הגיעה הודעת הלידה, שנדחתה בשל העובדה שאחד מהתאומים שוחרר מיד הביתה והשניה נשארה חודש בפגיה, ולאחר מכן נדחתה ההודעה בגלל העומס בטיפול בשניים כשהקטנה עוד היתה צריכה טיפול צמוד ואנטנסיבי בכל שעות היממה. ואז דחייה נוספת עד שהעניינים בעבודה שלי חזרו פחות או יותר לקדמותם אחרי תקופה ארוכה של שמירה וחופשת לידה. והנה עברה לה חצי שנה. הילדים גדלו (אחד יותר שניה פחות), העומס פחת והתייצב והפורום חזר לתפוס מקום מהותי יותר בחיי. אז עכשיו אני כאן, לפעמים זמינה יותר ולפעמים פחות. שמחה לחזור לבית חם עם נשים חזקות ואמיצות, מקווה שתקבלו גם אתן אותי בחזרה. טשומפי. טשומפי.

זואילי

New member
וואו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

אני קוראת ויש לי דמעות בעיניים. מרגש מרגש מרגש. המון מזל טוב, הרבה בריאות למשפחה הגדולה ושתמשיכו להיות הכי מאושרים. מדהים מה עברת ולאן הגעת אחרי כל זה. מעודד ומשמח לקרוא, תודה ששיתפת, ומקבלת אותך ב
ענק.

o o z a

New member
כל כך מרגש ../images/Emo24.gif

מרגש, מעודד, משמח ובכלל, מעלה המון רגשות חמים וטובים!!! רק אושר א-מ-ן (ובריאות)

בלגן2

New member
גם אני עם דמעות

(למרות שהייתי פחות או יותר מעודכנת...) כתבת את העובדות היבשות של כל מה שעבר עליכם, בלי להכניס יותר מדי רגש - ודווקא מתוך המילים הכתובות כל העוצמתיות יצאה החוצה!!! איזו דרך עברתם... כמה חוזק צריך לתהליך כזה - אישי, זוגי - הכל ביחד. שמחה לראות אותך פה שוב

אני בהלם!!!!

בטח שאני זוכרת אותך בדיוק השבוע תהיתי לאן נעלמת. וואו אני ממש שמחה ומאחלת לך גידול קל בנחת, בבריאות ובשמחה וזו גם הזדמנות לאחל לך שנה טובה ומתוקה וכתיבה וחתימה טובה מyaelma1 ששינתה ניק
מוצץ|

היי מתוקה

זוכרת .......... למרות שהייתי מעודכנת לאורך כל הדרך ....כשקוראת עדיין עוברים בי גלים..... שמחה שהחלטת לחזור נשיקות נשיקות נשיקות

liatsw1

New member
ודאי שזוכרת...../images/Emo24.gif

בס"ד שמחה לשמוע על הסוף הטוב והמאושר אחרי כ"כ הרבה יסורים נפשיים ופיזיים. הרבה מזל טוב על התאומים, שתזכו להרוות מהם הרבה נחת.

איך שאת מרגשת...../images/Emo20.gif

טשומפי, הרבה מזל טוב להולדת התאומים... מתוך הרצון להכנס להריון ולהביא ילדים בריאים לעולם ,אני קוראת את ההודעה המרגשת שלך ומאד מאד שמחה בשמחתך. שנה טובה ומתוקה בשורות טובות, רעננית

galim29

New member
ברוכה השבה יקירה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ברור שזוכרת אותך... באמת שאלתי לאן נעלמת בייחוד במפגש האחרון... עם כאלו בשורות מרגשות ומדהימות נסלח לכל מי שתיעלם אבל תחזור!!!!!
שיהיה המון מזל טוב להולדת ה-
ושיהיה יום נישואין מאושר ולבאים אחריו...

ר ו מ י ה

New member
צמרמורת אחזה בי למקרא הודעתך ../images/Emo24.gif

כל כך שמחה יקרה
הרבה פעמים רציתי לשלוח מסר כדי לדעת איך מתקדם ההריון, אך כהרגלי פחדתי לחטט וחיכיתי בסבלנות לאות חיים ממך. אין מה לומר, הסבלמות יותר מהשתלמה! שמחה כל כך על לידת התאומים. מדהים איזה קו דק מפריד בין יגון לשמחה בין שלילי לחיובי. מבינה כל כך את הפחדים שמנעו ממך לספר על ההריון ומודה לך על שעכשיו מצאת את הזמן לכך. הסיפור שלך נותן המון תקווה. ולקראת יום הנישואים החמישי, מה תרצי שהאחל לך?
שמחה כל כך וכמיטב המסורת מצרפת את האייקונים השמחים שהמתינו כל כך יפה להודעתך הקסומה-
מזל טוב ענקי יקירתי, מזל טוב להולדת תאומיך

טשומפי

New member
איזה כיף!!!!

ואוו... כמה זמן אני המתנתי להיכנס לשם... ממש הגשמת חלום... שמחה להצטרף ועוד יותר שמחה לראות עד כמה הרשימה התארכה (אני עוד זוכרת שבקושי היתה רשימה, אולי שם). דרך אגב - אני ה"לידה" היחידה בפורום... שווה לשמור סוד כ"כ הרבה זמן רק בשביל להישאר ייחודית.

טשומפי

New member
אני מפחדת לבקש...

את חושבת ש - 3 ילדים מתחת לגיל שנתיים זה ריאלי? סתם!!!! אבל אם יש למילה שלך השפעה, אני לא אתנגד שהילד הבא יבוא בספונטני נחמד ולא יעשה צרות עד לאחרי הלידה.

וואווו טשומפי ../images/Emo2.gif איזה הודעה שמחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo49.gif

זוכרת, איך לא זוכרת... איזה הודעה משמחת ומאוד מרגשת!!! הרבה מזל טוב להולדת התאומים
!!! שתגדלי אותם באושר ובנחת (ושהקטנה תרגיש טוב עוד יותר
)

טשומפי

New member
תודה לכולכן,

שמחתן וריגשתן אותי. אני שמחה לחזור אליכן, ושמחה עוד יותר לחזור עם בשורות טובות. שנה טובה לכולכן, שנת בריאות, הצלחה ופוריות. שנה שבה יתגשמו כל משאלות ליבכן לטובה. ובניוחד לפורום זה - שנה ללא כאבים מיותרים. מאחלת לכולכן בשורות טובות לפחות כמו אלו שלי. טשומפי.

למעלה