שלום לכולן

dirk digler

New member
שלום לכולן

היי אני בחור בן 25 שמחפש בחורות לסקס חם,רטוב וחסר משמעות לחלוטין.אני 190 סמ לגובה ו-26 סמ לאורך.אני מעוניין לשמוע הצעות כמה שיותר קינקיות ופתוח לרעיונות אז אים את בראש טוב...

*g99

New member
איזה תאור,

איזה פרוט... למה לא? שיהיה בהצלחה! g99...

dirk digler

New member
תודה אבל

משום מה יש לי הרגשה שבפורום הזה בעיקר מדברים על זיונים(ולא שזה רע)אבל לא ממש מעיזים או יותר חשוב מעיזות.אני כרגע בקטע של להגשים ופחות לפנטז ויש דברים שהייתי רוצה לנסות כמו שתי נשים או לזיין אשה עים עוד גבר,קטע של משחקי שליטה ,גילוחים,לנסות את זה עים אשה מבוגרת(אני בן 25) ועוד כיד הדמיון הטובה...צרו קשר בנות

*g99

New member
תישמע,

המטרה היא לכתוב את מה שהייתם רותים ועוד לא קרה. כמו כן ניתן לרשום גם דברים שקרו,רצוי... אפשר ומותר הכל חוץ מאלימות,אונס ובעלי חיים. מי שרוצה מעבר לפה (פגישות) בכייף...למה לא? מקווה שתגשים את כל הפנטזיות שלך. g99...

dirk digler

New member
או קיי

טוב אז הנה משהו שקרה לי לא מזמן .הייתי בדרך להיפגש עים חברה שלי(כיום לשעבר)בחזרה משירות מילואים ,ניסיתי לעצור טרמפים.הייתי כבר קרוב ליאוש מזה שאף אחד לא עוצר,עד שלפתע עצר רכב דיי בפתאומיות.להפתעתי ישבה ברכב בחורה כבת 30 או סוף שנות ה-20 של חייה,שחומת עור טיפונת מלאה עים חזה גדול,היא שאלה לאן אני צריך ,עניתי צפונה ןעליתי לרכב.מפה לשם התחלנו לדבר,סתם שיחת חולין והיה ממש נחמד ,התקרבנו למקום מגוריה ואני שהייתי צריך להמשיך הלאה(חברה שלי עדיין חיכתה לי)אמרתי בלי להתכוון לכלום שאני מאוד עייף ,הבחורה מייד הציע שאבוא אלייה ואנוח קצת לפני שאני ממשיך בדרכי .בלי לחשוב פעמיים עניתי בחיוב.הגענו לביתה ,נכנסנו ואני ניגשתי לסלון והתרווחתי על הספה רחבת הידיים כשהיא הלכה להביא שתייה.היא חזרה והתיישבה לידי דיברנו עוד קצת כשלפתע היא החלה לעסות את כתפיי ,עברו מספר שניות ואני כאחוז אמוק התחלתי לנשק אותה בטרוף.מנשק אותה ומפשיט אותה בו זמנית מוותר על כל הסדר המסורתי וישר ניגש לדגדגן מוצץ אותו ונושך אותו קלות כשידי השנייה צובטת את פיטמתה הימנית התחלתי דוחף את אגודלי בעדינות כשאני ממשיך בעבודה יסודית על הדגדגן .לפני שנטשתי אותו והתחלתי לדחוף את לשוני לתוכה.בשלב הזה הייתי עדיין בתחתונים והיא לא עשתה היכרות עים האיבר שלי,הפשלתי את תחתוני כשקולה נשנק למראה האיבר שלי שעדיין לא היה זקור במלואו התקרבתי אלייה כשהיא שוכבת על גבה ואני מעלייה הרטבתי את האיזור שבין שדייה ברוק והתקדמתי עים איברי הזקור לאיזור זה מעכתי את שדייה האחת לשנייה והחדרתי את הזין ביניהם כך שהחלק העליון של הזין מגיע לפיהה היא החלה מוצצת אותו בכל פעם שהזין מגיע לאיזור הפה עד שנטשתי את השדיים והיא המשיכה במציצה מטריפת חושים כשאיברי בפיהה ולשונה נעה בתנועות מעגליות סביב כיפת הזין.לא רציתי לגמור בלי לחדור אליה לכן אמרתי להסתובב על ארבע ,התחלתי חודר אליה תחילה בעדינות אך עים תנועות האגן הפראיות שלה על איברי לכיוון ביטני התחלתי לזיין אותה בפראות עד שהרגשתי שאני עומד להתפוצץ יצאתי החוצה ושפכתי כמות זרע חם שלא חשבתי שאני יכול להפיק...

*g99

New member
חבל על הזמן...

איזה יופי של כתיבה!!! הדלקת אותי. א ה ב ת י ! g99...

למעלה