שלום לכולן

שלום לכולן

ראשית עלי לציין שהפורום מעניין מאוד ומצאתי בו תשובות לשאלות רבות. יש לי תינוק בן חודשיים שניזון עד היום מהנקה בלבד. כרגע אני בחופשת לידה, ובעוד חודש אני אמורה לחזור לעבודה ובכוונתי לבקש לרדת ל- 75% משרה במקום משרה מלאה כפי שהיה עד היום. הילד יהיה אצל מטפלת. שאלתי היא - איך להתארגן עם ההנקה? אני לא רוצה להפסיק להניק, וגם לא לעבור לתחליפים. כיום הוא אוכל כל 4 שעות, משני הצדדים בכל ארוחה, והולך לנו נהדר. אשמח לקבל מכם רעיונות בכל הקשור להנקה ולחזרה לעבודה.

zimes

New member
יש המון מידע

תעשי חיפוש מתקדם, על תוכן ההודעה עם המילים: בקבוק, שאיבה, משאבה, שאוב, עבודה, בוס, מטפלת, משפחתון, גן. ויש לי הצעה: אם את לא גרה רחוק מהעבודה, וההנקה היא כל 3-4 שעות, ותעבדי 3/4 משרה - אולי הכי פשוט יהיה לך לבוא להניק באמצע היום?

ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

החזרה לעבודה לא חייבת לפגוע בהנקה ולא מחייבת מתן תחליפים. מה שאני ממליצה לך הוא, לרכוש משאבת חלב טובה (אם זה ילדך הראשון ואת מתכננת ילדים יונקים נוספים - שווה להשקיע במשאבה טובה) ולהתחיל לשאוב כבר בתקופה הזו, כדי ליצור במקפיא סטוק של חלב שאוב. במקביל, כדאי לנסות לבדוק האם בנך מוכן לקבל חלב מבקבוק. איך בודקים? מנסים.. רצוי לנסות בקבוק עם פטמה רחבה (לדוגמא - אוונט), להכניס את הפטמה של הבקבוק עמוק לפיו. בתור התחלה, תנסי לשאוב או לסחוט באופן ידני מעט חלב (20 מ"ל יספיקו) ולתת לו בין הארוחות, כתוספת, רק כדי ליכיר את היצור המוזר מהפלסטיק
(אני מצרפת לך דף על שאיבות, בתקווה שיעזור לך). לגבי סוג המשאבה: רבות קונות את המיני אלקטריק של מדלה. היא טובה, עולה 399 ש"ח (בשילב, ברב קט או אצל "בפקס" היבואן ויועצות הנקה שונות). אם את מתכוונת לשאוב בכדי שהוא לא יצטרך לקבל תחליפים ואם יש לך תוכניות לעוד ילדים - כדאי לשקול לקנות משאבה יותר רציני (וגם יותר יקרה) כמו הpump in style, שאינני זוכרת מהו מחירה (משהו כמו כפול מהמיני אלקטריק). המחירים לא זולים, אבל המשאבות הן לטווח ארוך (תעשי חישוב שקופסאת תמ"ל עולה בסביבות 40 ש"ח..
). טלפון של בפקס: 9586211-09 בהצלחה! שרון.

_גלית_

New member
שרון, ב"בפקס" אפשר להשיג גם

את הבקבוק עם הקצה כמו כפית שהוזכר כאן לאחרונה? האם הוא של מדלה? תודה

למעלה