שלום לכולן

Honey girl17

New member
שלום לכולן ../images/Emo9.gif

אני בר בת 17 וחצי עם בעיה קטנה. הכרתי בחור חמוד, ואיך לא...חייל. אנחנו בקשר כבר מס' שבועות וחשבנו לקחת את הקשר הזה הלאה. אולי יצא מכל זה משהו טוב
הבעיה היא הצבא. הוא משרת מאוווד רחוק ממקום מגורי, הוא עכשיו התחיל קורס מכי"ם ולפי מה שאני יודעת מחכה לו דרך קשה וארוכה. עולות לי ספקות אם בכלל אפשר להחזיק קשר כזה בכלל. הרי בקושי מדברים ובקושי נפגשים וידיד טוב שלי כבר כנראה פסק שהקשר הזה מועד לפורענות
אז מה אתן עושות? איך אתן מצליחות להחזיק קשר כזה? (לא נראה לי שאני אצליח כ"כ. יותר מידי געגועים) והאם בכלל כדאי להתחיל ולנסות? תודה, בר
אגב, יש לכן פורום ממש חמוד
כל הכבוד!

לילי123456

New member
מן הסתם כולן פה מצליחות לשמור על הקשר...

אני חושבת שכדאי לך לנסות. מה יש לך להפסיד? מקסימום אם תראי שלא מתאים לך לחכות ולהתגעגע, אז תסיימי את זה...

תמיד שווה לנסות ../images/Emo13.gif

וכן, אפשר להחזיק קשר כזה. הפורום הזה (בפעם המיליון
) הוא הוכחה חיה לכך. איך עושים את זה? תקשורת בריאה (שנחוצה בכל קשר, אבל בקשר כזה במיוחד..), להבין את הצד השני, כי לא קל לשני הצדדים... ובעיקרון - הרוב מבוסס על הטלפון. אני מדברת עם חבר שלי כל יום בטלפון לפחות פעם אחת (אלא אם כן הוא ממש לא יכול לדבר), וכשהוא חוזר (פעם בשבועיים-שלושה
) אנחנו מבלים רוב הזמן ביחד.. כשיש אהבה ורצון, זה אפשרי
אנחנו כבר 10 וחצי חודשים ביחד, ורוב התקופה שלנו ביחד הוא היה בצבא (משהו כמו 8 חודשים), ככה שזה באמת אפשרי. אני אומרת שתנסי. מקסימום - לא. לא קרה כלום... בהצלחה

PrincessDanny

New member
שבועיים שלושה?!

איך את עושה את זה?
הייתי כל כך מתחרפנת. קשה לי לחשוב על זה אפילו..

Enav B

New member
וואי באמת מטורף שבועיים..שלושה!?

איך אפשררררר!!! אבל באמת חשוב לדבר בטלפון..והרבה...

לשתיכן -

זה באמת לא קל
לפעמים אני מתחרפנת מהמצב הזה כי זה לא משתנה... וזה יהיה ככה בשנה הקרובה לפחות (אם לא יותר) זה מתסכל. אבל אנחנו מצליחים, כי אנחנו מדברים על הכל הכי גלוי בעולם, והוא דואג להתקשר כל יום לפחות פעם אחת. האהבה באמת מספיק חזקה

נכון.

שלי פעם היה יוצא שלושה במקרה הטוב, רוב הזמן הוא היה סוגר 28
(טייס). ותאמינו לי, שורדים שאוהבים כל כך, הכל עובר

Clueless Maiden

New member
אממ

אני חושבת שזה הרבה יותר קל אם מכירים לפני הצבא כי כבר מכירים את כל השטויות אחד של השני, יש פחות אי הבנות בזמן המועט שיש לדבר בטלפון, ובאופן כללי, זה קל יותר. אבל גם ככה זה אפשרי. תנסי, כמו שאמרו כבר, אין לך מה להפסיד. רק חוויות להרוויח. איך אנחנו עושות את זה? הרבה בעזרת הפורום, שמעסיק אותנו טיפה. בעזרת שיחות טלפון, שהם לא כל כך נדירות. אתמול למשל דיברתי חצי שעה בטלפון עם החבר (שזה נחשב ממש הרבה יחסית לצבא), ואפשר לדבר כל יום. בסופי שבוע, אם הוא לא חוזר, לפחות אפשר לדבר המון המון בטלפון, כי יש יותר זמן. ובסופו של דבר, הבחור חוזר מידי פעם. הוא לא נשאר שם לנצח. בהצלחה. אגב, את מוזמנת להשאר.

אני וחבר שלי עברנו את כל הצבא ביחד

הכרנו שבעה חודשים לפני שהוא התגייס, והוא השתחרר לפני חודשים. טפו טפו טפו, אם רק רוצים אפשר להחזיק כל קשר.

BaaaaaRi

New member
קודם כל יש לך שם יפההההה

חח גם לי קוראים בר ואני בת 17 וחצי :] אממ תקשיבי..אם הכרתם ואתם ביחד והחלטתם לקחת את זה הלאה...ולהיות חברים ואתם אוהבים אחד את השני אין סיבה שזה לא יצליח.. את תראי אותו כל שבועייםם שלושה את ייודעת הגעגועים האלו רק מחזקים את האהבה... אם את אוהבת אותו... את תהייי מכנה להתגעגע אליו ולחכות לו:] חוץ מזה שזה כיף מצד אחד להתגעגע אבל מצד שני זה ממש ממש מעיק אבל כמו שאני אומרת אין דבר העומד בפני הרצון ;) בהצלחה...ותמשיכי לכתוב פה

Honey girl17

New member
תודה לכולן ../images/Emo13.gif

נכון לעכשיו קשה להגדיר את זה כ'אהבה' אבל אולי עוד יצא מזה משהו... הלוואי שכן
ואשמח להשאר פה

Honey girl17

New member
הנה זה מתחיל...

תכננו להפגש מוצא"ש אבל הוא סוגר שבת
בעסה לי. רק אלוהים יודע מתי נפגש שוב. וזה שוב מכניס אותי לסרטים-אפשר לנהל ככה קשר?
אני מקווה לפחות שזה לטובה הפעם שהוא לא יוצא... אולי יהיה סופשבוע גשום שגם ככה יהרוס תתוכניות
ומסכן, אתמול הוא מתקשר אלי ב12 וחצי בלילה\ לא משנה שאני חצי ישנה, אבל אי אפשר שלא לענות לי... הוא עושה לי: "את בטח מתחת לשמיכה מתכרבלת לך...אני תכף נכנס לשק שינה..." יאאאאאא זה עשה לי כ"כ כואב
מסכנים החיילים שלנו...

Honey girl17

New member
../images/Emo4.gif

ועוד אחת רגישה כמוני. בסוף אני אסע לבסיס שלו בלילה ואתן לו תשמיכת פוך שלי. יאההההה מסכן

Enav B

New member
יו איזה חמוד..../images/Emo201.gif

באמת איך אפשר לא לענות..בכל שעה שתיהיה..תנסי לתת לזה צ'אנס באמ איך שכולן אמרו תמיד אפשר להצליח אם רוצים...וגם יש טלפון!!:) שעוזר..רק אתמול חבר שלי היתגייס ורק חיכיתי לשמוע ממנו וזאת הייתה השיחה שהכי חיכיתי לה בעולם איך שמחתי...:)!!

Honey girl17

New member
כן...

כבר קרה לי שלא עניתי פעם אחת...פשוט ישנתי. אני לא רגילה לשעות האלו
ושיהיה לחבר גיוס קל

למעלה