שלום לכולן

שלום לכולן ../images/Emo6.gif

אני מראשון ומאוד רוצה ללמוד ריקודיי בטן. בכל החוגים שהפנו אותי התשלום מאוד (!) יקר והשיעור ממש קצרצר (חצי שעה), ככה זה בכל מקום? משהיא מכירה חוג או שאולי גם נהוג ללמוד בצורה פרטית (אולי אצל סטודנטיות אפילו?) ועוד שאלה: ביתי בת 4.5 מאוד רוצה ללמוד ריקודי בטן...יש כבר חוגים לגיל כזה? המון תודה מראש שירי

hooda

New member
שיעור צריך להיות שעה עד שעה ורבע +

מאד משונה מה כבר אפשר ללמוד בחצי שעה שיעור צריך להיות שעה עד שעה ורבע חימום לבד בין 10- ל-15 דקות, אחר כך יכולת התלמידים ומה ללמד זה ענין המורה לפי הרמה רגיעה בסוף עד 10 דקות, פה שיעור למבוגרים 10 $ תלמידים תלמדי אוניברסיטה ומיכללות 10$ ילדים 10- $12, רגיל 12 $ מחזור לדוגמא בין 10 שבועות ל-8 שבועות,ריקוד בטן לילדים נאוה אהרוני, בתקווה שעזרתי -שפרה,

ליMור

New member
גוף ראשון

מרכז בן גוריון שיעור בן 45 דקות אצל מורה מדהימההההההההה ולבת שלך יש שיעורים אחרים כגון גאז ותנועות מחול אני מניחה שריקודי בטן זה חלק מהרעיון אם תמצאי מקום ספציפי של ריקודי בטן אשמח לקבל פרטים לילדה המפזזת שלי,, בהצלחה

lydiamai

New member
גיל 4.5 זה גיל שצריך קצת להזהר איתו

ראשית יכולת הילדים להתרכז די מוגבלת. שנית היכולת שלהם להשמע להוראות מורכבות - גם היא עדיין לא ממש התגבשה. צריך להזהר מאוד מאוד עם חוגים בהם לומדים קואורדינציות חדשות. זה עלול להזיק לגוף. צריך לבחור מורה מקצועי, עם התמחות בילדים. ויש עוד משהו - ולא רק לגיל 4.5 - אלא גם לבנות הנוער. צריך להקפיד מאוד שלא מקדימים תהליכים של התפתחות ריגשית - הקשורה בדימוי העצמי המיני. הדגש הוא על טיימינג נכון, ומקצועיות רבה של המורה - לא רק בתחום הריקוד, אלא בתחום ההתפתחות הפיזית והרגשית של הילדים.

bellydancer1

New member
ריקודי בטן לילדות+אורך שיעור

שלום אני מטילה ספק במקצועיות של חוג ריקודי בטן שאורכו חצי שעה לפי דעתי פחות משעה זה קצר מדי אני מאמינה ששיעור מקצועי צריך להימשך בן שעה וחצי לשעה. בנוגע לקורס ריקודי בטן לילדות אני מכירה בתל אביב אם את מעוניינת באזור תל אביב אשמח לתת לך פרטים יום מקסים לילך

tlingit

New member
הי שירי

בכל המקומות שבדקתי – ובדקתי הרבה מאד, ראי לוחות שיעורי ריקוד שלנו – זמן השיעור הוא שעה (יש מקומות שקצת יותר ארוך). אני מסכימה עם מה שאמרו לך הבנות, חצי שעה לא נראה מקצועי או רציני, ומנסיוננו לא מאפשר לימוד בריא או מועיל.
אני הייתי ממליצה לך להסתכל בלוחות שיעורי ריקוד שלנו, תמצאי שפע של אפשרויות, בכל אזורי הארץ וגם בראשון, (הלוחות גם ממשיכים להתעדכן). תוכלי גם לקבל מושג על העלויות של שיעורי ריקודי בטן (שכמובן שונות לפי המקום והבמורה). נראה לי שכדאי לך לבדוק מקומות לימוד אחרים מזה שמציע לך ½ שעת לימוד... רוב המקומות גם מאפשרים שיעור התנסות (בד"כ בתשלום) כך שתוכלי ללכת לנסות את הלימוד אצל יותר ממורה אחת ולמצוא מה שיתאים לך. בעניין חוגים לילדים - מה שאני מכירה זה חוגים לגילאים קצת יותר גבוהים. וכמובן, נשמח לשמוע מה החלטת ואיך הולך לך

lydiamai

New member
אופס... הנה הקישור

ריקוד בטן וילדים http://www.casbahdance.org/home.html

yaelbelly

New member
קישור מדוייק

האם יש לך אפשרות לצרף קישור לדף המאמר עצמו? לא הצלחתי למצוא את המאמר והנושא מעניין אותי אולי משהו באתר לא ברור לי? תודה יעל

lydiamai

New member
מוזר אבל עכשיו גם אני לא מוצאת

אחפש שוב מאוחר יותר.

lydiamai

New member
טוב אז מאמר אחר בנושא

שמטפל באסטרגיות להוראת ריקודי בטן לילדים כאן

שעור ריקוד בראשון

שלום שיר, אין סיבה ששיעור יערך חצי שעה במחיר גבוה, בד"כ אורך שיעורי ריקוד כשעה ויש מתנ"סים בהם המחירים סבירים. הוספתי פרטים בלוח מודעות: אני פותחת קורס (החל ב-7/9) במרכז קהילתי קריית גנים, ראשל"צ, ימי שלישי, 20-21 למתחילות ו 21-22 מתקדמות, את מוזמנת לשיעור ניסיון, ואם זה לא עובד את לא משלמת על השיעור, צרי קשר עם המתנ"ס ב-9627943. קורס נוסף יפתח ברחובות וגם עליו אפרט בהמשך בלוחות. אשמח לפגוש אותך אם תגיעי, ושתהייה לנו שנה חדשה מלאה בריקוד ואור
שרונה

למעלה