שלום לכולן...

שלום לכולן...../images/Emo53.gif

אני מנסה לסרוג תיק, משהו כמו התיק הזה... רק מריבועים פשוטים. העניין הוא שאני לא ממש מבינה את התרשים לגבי חיבור הריבועים וסדר החיבור - מישהי מצליחה להבין???

לפי התרשים מחברים בעזרת

חצאי עמודים. לפי התמונה, רואים שהחיבורים בולטים ( לא שטוחים), כלומר - תופסים שני קצוות ( קצה מכל ריבוע) וסורגים ביחד את חצי העמוד. לפי התמונה אפשר גם לראות שקודם מחברים שורה שלמה, ולאחר מכן את הפאות האחרות באלכסון ניצב. בנקודות החיבור ( בקודקודים של הריבוע) ניתן לראות חצי עמוד מעל חצי העמוד הנסרג לכיוון האחר). וואלה - יצא לי מבלבל מילולית, אבל אולי תצליחי להבין אם תקראי כמה פעמים... ד"א - תיק מקסים וממש עושה חשק! בהצלחה!

טובה ב

New member
היי ליאת תשמעי מה קרה-

לחצתי על התמונה של התיק הצבעוני הזה, ככל הנראה על כפתור שמכניס אותה לתמונה הרקע של שולחן העבודה במחשב שלי, ופשוט הייתי מוכרחה לפתוח אותו מחדש, אחרי שכבר סגרתי, כדי לספר לך, שזה יוצא ממש יפה, ואיך לא חשבתי על זה קודם- הדבר שהכי מתאים לי לראות כשאני מתיישבת מול המחשב- אז בזכותך! תוכלי לצרף את המקור שממנו הורדת את התיק? תודה גדולה.

בנצ43

New member
תיק

ליאת התיק מקסים איך סורגים את הפרחים האלו? האם יש הוראות או שאת יכולה לכתוב את הדוגמא. תודה

אז זהו, ש...

שזה מה ששמרתי מההוראות, כנראה שלא הצלחתי לאתר בדיוק את ההוראות של הפרחים, והתכוונתי להכין מריבועי גראני פשוטים בכמה צבעים, אבל אני אנסה לפשפש בקישוריי ובקבצים שהורדתי, כדי לאתר את החוברת היפנית ממנה זה לקוח, תנו לי קצת זמן ואשתדל לצרף קישור, אולי מישהי אחרת תוכל להבין שם מההוראות איפה התרשים של הפרחים... ותודה על העזרה בפיענוח לבינתיים!!!

או.קיי. מצאתי!

זה התרשים לפיו עושים את הריבועים עם הפרחים. כן, אני יודעת, זה מאוד קטן וקשה להבין, אבל נעשה מאמץ...

בנצ43

New member
חוברת תיקים

איך הבנת איך לעשות את התיקים, אם אין הוראות?

סתם מבקרת

Active member
התיקים משגעים ותודה על האתר אבל

איפה איפה מוצאים אצלנו ידיות כאלו לתיקים?

טובה ב

New member
פעם לפני שנים היו הרבה

ידיות כאלה מפלסטיק, אולי עכשיו עם התעוררות הסצינה מחדש יביאו שוב. בינתיים, עד ש... לקחתי 2 מוטות עגולים ארוכים, והשחלתי אותם בתור ידיות, זה גם מייצב את התיק. אולי זה יתן לך כיוון ורעיון.

סתם מבקרת

Active member
אחרי שחיפשתי והתיאשתי לקחתי

מוט במבוק כזה שבעלי משתמש לתמיכה בצמחים בגינה, חתכתי (יותר נכון בעלי ניסר) 2 מוטות באורך מתאים לשפת התיק, הצמדתי לכל האורך עם החוט במסרגה אחת כך שרוב המוט מצופה והשחלתי ידיות משרוכים מפותלים מחוט הסריגה וסוף סוף סיימתי את התיק שלקח לסרוג יומיים ולחפש אביזרים שבועיים

למעלה