שלום לכולן

שלום לכולן ../images/Emo39.gif

מזמן (לפחות שבוע וחצי במושגים של פה זה הרבה) לא נכנסתי לפורום ואני שמחה לראות שסופסוף הוא קם קצת לתחייה (לא שאני הייתי משתתפת פעילה) באמת היה חסר כאן קצת חיים ואני שמחה שהמצב השתנה. אז עכשיו אחרי שקראתי את השירשורים האחרונים רציתי לשתף אתכן בכמה דברים, אז ככה: מישהי כתבה על חנות באלנבי מול קסטרו - החנות נקראת "גולברי" לזיהוי - הלוגו שלהם בצבעי סגול, חנות המפעל שלהם יושב בדרך יפו בת"א, באיזור בית רומנו. יש להם חנות גם בקניון בת-ים וצריכים להיות עוד כמה סניפים. הבגדים שהם מציעים יתאימו עד מידה 46 (שזה אני) והאמת הסחורה נחמדה פלוס. בקשר לרשת ג´אמפ - אני קונה אצלהם ה-מ-ו-ן ונוכחתי לדעת שעדיף לחכות כשהם יוצאים במבצע כי הם לא זולים במיוחד, החודש למשל חיפשתי שמלה לחתונה של חברה וחשבתי להשקיע עד 1000 ש"ח כי פחדתי שלא אמצא משהו במידה שלי, כמעט וקניתי שמלה שהיתה ככה ככה (צריך לאהוב את הסגנון) אצל דורין פרנקפורט ושלא תטעו - אני לא יורדת עליה או משהו כל אחד יעשה כעולה על רוחו אני פשוט לא התחברתי עם הסגנון ועם המחיר גם למען האמת... ונחזור לג´אמפ - אז במסגרת חיפושי אחרי שמלה נכנסתי לג´אמפ ומצאתי שמלה שחורה (כמו שרציתי) עם חלק תחתון כמו גופיה ארוכה ומעל שמלת תחרה - פשוטה, סקסית, בסגנון שלי (הולך פיצוץ עם המגף מלייקרה עד הברכיים שקניתי במיוחד) ומה עוד שבמקום 400 ש"ח - מחירה המקורי, עלתה במבצע חצי מחיר 200 ש"ח בלבד... הייתם מאמינים? אותי זה הצחיק רציתי להשקיע על משהו שלא טעמי ובסוף יצאתי עם פריט יפה וזול , מה שאומר שאסור להתפשר ולהתייאש ולהמשיך לחפש. חוץ מזה - בחנויות ג´אמפ השונות הדגמים שונים מחנות לחנות אז תיכנסו לכמה חנויות לפעמים יש בחנות אחת דברים שאין בחנות אחרת. מצטערת שיצא קצת ארוך (קצת ארוך מאוד
) מקווה שהפורום יהיה תוסס כמו עכשיו והמשיכו לעדכן בנושאי אופנה.

may24

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מאוד מאוד שמחה שהצטרפת אלינו ועכשיו גם כמשתתפת פעילה בפורם, אכן ברשת ג´אמפ יש בגדים יקרים וחלקם מעניינים וחלקם לא, אני אישית מעדיפה את רשת קרייזי ליין יש שם הרבה יותר סריגים וחולצות בסגנון צעיר יותר.... לפי הבנתי עשית לך אחלה קנייה, תתחדשי ותהני, שלך, מאי

דפי26

New member
היי לגבי מחירים:

המחירים בג´אמפ הרבה יותר שפויים מבעונות ובמתאים לי.בנוסף הם מתחילים עם מבצעים יחסית מוקדם.גם בנינה ניתן למצוא לפעמים דברים ובקרייזי

DREAM111

New member
אבישג יקרתי ../images/Emo39.gif

דפדפי למעלה בכל הפרטים בשורת המידע יש שמות של כל מיני רשתות כתובת טלפונים כדאי לך לבדוק שם.

DREAM111

New member
תודה נעים לשמוע ../images/Emo9.gif

נשמח אם תשתלבי איתנו בפורום היקר.

דפי26

New member
חנויות ג´אמפ:

תטיילי קצת כי באמת לפעמים מביאים לחנויות דברים שונים ולכן כדאי לראות כמה חנויות כדי לגלות את אלו שאת אוהבת.יש בעזריאלי,קניון איילון,מאחורי כולבו שלום.אישית אני אוהבת את של קניון הזהב וקניון בת-ים ושונאת את של קניון איילון.

may24

New member
נכון דפי....

בג´אמפב קניון איילון יש ממש בגדי סבתא.... קשה למצוא שם משהו נורמלי, אולי ג´ינסים שווה לנסות בסניפים אחרים..

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo58.gif

לפורומנו המתוק והאופנתי ברוכה הבאה @@@

למעלה