שלום לכולן

איתנים3

New member
שלום לכולן ../images/Emo140.gif

היום עברתי היטרוסקופיה אבחנתית ,היה מאוד לא נעים.. כואב..מצאו בצוואר רחם אירוזיה גדולה, היה קשה לעבור ולכן ביצעו פתיחה , צביטה, לא כל כך ברור , מישהי יודעת מה זה אירוזיה? עכשיו הרופא הפנה אותי לבצע קולפוסקופיה, מה זה?? אשמח לעזרה, תודה.

מצערת לשמוע שהבדיקה

הייתה לך כואבת
אין לי מושג מה זה אירוזיה תנסי לעשות חיפוש בגוגל. והקולוסקופיה ממה שאני יודעת זה בדיקה שהגניקולוג מסתכל על צוואר הרחם באמצעות מיקרוסקופ. יש לי חברה שעברה את הבדיקה הזאת וממה שהיא סיפרה זה לא נעים אבל גם לא כואב כל כך, אבל כמובן הכל אינדבידואלי.

זהבה240

New member
קולפוסקופיה

זו בדיקה לא כואבת. מרחיבים קצת את המקום עם המכשיר ומסתכלים פנימה עם מקרוסקופ. זה לא נעים אבל תלוי במידת הלחץ שלך. אם את משחררת, אז זה רק לא נעים. לא ממש כואב. ויחסית למה שעברת עכשיו זה כלום. לי עושים את זה כל פעם שאני באה לבדיקת פאפ , ואני לא בטראומה מזה, למרות שאני פחדנית איומה מכאבים. את לא צריכה לדאוג. זהבה

shirshir22

New member
לגבי קולנוסקופיה

גם אני עברתי את הבדיקה הזו מס פעמים בגלל מוקדים בצוואר הרחם, היא לא כואבת, קצת לוחצת, באיזה קופת חולים את? אם את במכבי יש לי המלצה לרופאה מעולה.

זה לא קולונוסקופיה ../images/Emo3.gif

הרבה בנות היו שמחות עם הקולונו' לא היה כואב אלא רק קצת לוחץ
סתם משעשע אותי

ר ו מ י ה

New member
קולפוסקופיה

אני נמצאת במעקב של צוואר הרחם ולכן אני עוברת את הבדיקה פעמים בשנה. לא מדובר בבדיקה כואבת והיא דומה לכל בדיקה גניקולוגית, רק שכאן הרופא מסתכל על צוואר הרחם שלך דרך מכשיר הנקרא "קולפוסקופ". בחלק מהמקרים הרופא יצבע את צוואר הרחם בתמיסה מסויימת (שעלולה לצרוב קלות) . מטרת הצביעה היא לסייע לרופא לאבחן שינויים בצוואר הרחם. שיהיה בהצלחה

למעלה