שלום לכולן

איתנים3

New member
שלום לכולן../images/Emo140.gif

כבר חצי שנה אני סובלת מגזים (במעלית
) לארונה כואב לי מאוד בנקודה מסויימת מתחת לחזה, מרגשי כאילו זה בין החזה לתחילתה של הקיבה, לא יודעת בדיוק, אבל לחץ אדיר שמקשה עליי לנשום, קיבלתי בעבר כדורי פחם למנוע את הגזים אבל זה לא עזר בכלל, האם מישהי מכירה את התופעה ההזוייה הזאת?? זה כואב
התעוררתי באמצע הלילה מכאבים ועכשיו אני מאחרת לעבודה כרגיל בגלל שעדיין כואב ואני מחכה שיירגע קצת.. תודה על תשומת הלב.

איתנים3

New member
תודה מייקי, עשיתי

אולטרסאונד מעיים כבקשת תל השומר, כנראה שזה לא מספיק..

גסטרוסקופיה

בודקת את דרכי העיכול העליונות. נכנסים עם מצלמה קטנה דרך הגרון ומסתכלים. הבדיקה מבוצעת בטשטוש. ממש לא נורא, עברתי אותה. עפ"י התלונות שלך זו הבדיקה שאת צריכה לבצע.

איתנים מתוקה

אני מכירה , מאחר ויש לי בעיות מעיים, זה קורה לי המון פעמים.. רצוי כמובן להיבדק לעומק... אני מתחילה בקרוב בירור גסטרו מעמיק..

אם בעלי יראה מה כתבת ../images/Emo6.gif

מאיך שאת מתארת, כנראה שאני לוקחת בדיקות קשה (ז"א כל בדיקה שהיא לא בדיקת דם או בדיקה חיצונית) כי אצלינו הגסטרוסקופיה נמצאת במקום הראשון ברשימת הבדיקות המזעזעות
(את המקום השני תופס הצילום רחם...) (בכל בדיקה כואבת בעלי שואל "זה כואב יותר מהגסטרוסקופיה והצילום רחם?"
) אני מיוחדת

באמת?../images/Emo12.gif

לא קיבלת טשטוש? אני הייתי ממש מטושטשת ורק זוכרת שהרגשתי רצון להקיא ואח"כ כבר נרדמת והתעוררתי בהתאוששות.

קיבלתי טישטוש נראה לי ../images/Emo10.gif

שאלו אותי טישטוש או הרדמה? ואני בלב שלי ידעתי שאני הולכת לקחת את זה בצורה מזעזעת, עניתי הרדמה... אני לא יודעת אם הביאו לי טישטוש או לא חיכו שההרדמה תשפיע, רק אחרי ששמו אותי בהתאוששות ובעלי הגיע אלי- נרדמתי
ואחר כך שבוע שלם לא יכלתי לאכול כלום, כל מה שעבר לי בגרון היה מרגיש כמו הצינור הזה שדחפו לי שם (כי הרגשתי וזכרתי הכל), כל השבוע היו לי רפלקסים של הקאה זאת היתה אחת הסיבות שויתרתי על קולונוסקופיה...

באמת נשמע שאת עוברת בדיקות

בצורה קשה מידי. אני עוד אח"כ הלכתי לארומה עם ההורים
, לא זוכרת שהיו כאבים או משהו מהבדיקה, חוץ מטשטוש וקצת חולשה לאורך אותו יום. לגבי קולונוסקופיה בהחלט מבינה אותך, לא יכולה אפילו לחשוב על לעבור בדיקה כזאת
.

איתנים3

New member
תודה לכולן על ההתייחסות ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני אכן אבקש מהרופא משפחה שלי בדיקה... תודה יקרות,אני אעדכן..

מירית117

New member
היי איתנים

כמו שאת מתארת כנראה שהגזים לוחצים על הסרעפת שנמצאת בדיוק מעל הקיבה , האמת שאלו כאבים חזקים מאוד ולעיתים מקרינים לכוון הכתפיים . לי זה קרה לאחר הלפרו' הראשונה שעשיתי כי הרי ממלאים את הבטן בגז ע"מ שיוכלו לראות ולנוע טוב יותר . אני זוכרת את זה כואב לא פחות מהניתוח עצמו, יכלתי רק לשכב כי במצב ישיבה זה מחמיר. אין לי המלצה לתת לך אלא אם לנסות לשחרר את הגזים ( סליחה
) באמצעות חלב חם אולי שעוזר קצת , הרבה מים שעוזרים לקיבה ובשום אופן לא להתאפק כי אז זה יותר גרוע. בעלי מיואש ממני מהגזים יום אחד הוא התעורר באמצע הלילה בבהלה כי לא יכלתי להאפק יותר ואז זה הגיע למצב רעשני במיוחד.

הגולשת3

New member
לי זה בכלל נשמע כמו עודף חומציות בקיבה

המשבש את כל תהליך העיכול. אם את לא בקטע של בירורים מעמיקים ואת בטוחה שזה לא האנדו אז את יכולה לקנות בבימ"ק ללא מרשם רופא אומפרדקסZ ולקחת את כל החפיסה במשך שבועיים זה יפתור את הבעיה. בעיקרון כבר אחרי יומיים שלושה תרגישי הקלה. בהצלחה אני לא מקבלת אחוזים מדקסון אם כי בעבר ניהלתי את המוצר

בגלל זה המלצתי לה לעשות גסטרוסקופיה

כל יוכלו גם לעלות על הסיבה מדוע היא סובלת מזה, אני סובלת/ סבלתי מצרבות נוראיות נשלחתי לבדיקה הזאת וכך יכלו לעלות על הסיבה לכך, ואצלי זה בקע סרעפתי. ואכן האומפרדקס הוא התרופה, למרות שלי אישית רק הלוסק עוזר ואני איתו יום יום כבר 9 שנים
. לדעתי חשוב לבדוק ממה זה נובע ולא לקחת תרופה שתעלים באופן זמני את התסמינים ולא לדעת באמת מה הבעיה.

איתנים3

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

אני אחכה לבדיקת גסטרוסקופיה... בתקווה שיקבעו לי בקרוב ולא ידחו אותי חודש חודשיים.. עברתי לפרסקופיה (הריון מחוץ לרחם) זוכרת היטב את הכאבים בכתפיים... חזקים ביותר לא יכולתי להתיישר.. הפעם הכאבים מקשים על הנשימה וכאלו תקעו לי סכין וסובבו והשאירו.. (איזה תיאורים יש לי
) ואם כבר דיברנו על גזים מרעישים ... כן כן כן לפעמים נראה לי שכל העולם שמע אותי ולא רק האיש שלי..
בתקווה שהלילה אשן טוב יותר תודה בנות אין לי מילים להודות ולתאר כמה טוב שיש אתכן.

אני יודעת

ככה גם הרופאים אומרים אבל באמת שעם האומפרדקס הרגשתי שהצרבות מתחילות לצוץ שוב ועם הלוסק אין כלום
.

למעלה