שלום לכולן...

MaTieRiAL BoY

New member
שלום לכולן... ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה קטנה... אני בן 18.5 ויצאתי מהצבא על 21 (נפשי) ולא אני לא משוגע! בכל מקרה רציתי להירשם לשירות לאומי ורציתי לדעת מתי ההרשמה הבאה של הבנים... ואם יש לי סיכוי להכנס לזה... עוד משהו אמרו לי שיש התנדבות בת"א בפנימיה של נערים שזרקו אותם מהבית, יש פניה אחת ששמעתי עליה שקוראים לה "בני דרור" רציתי לדעת אם השירות לאומי מאפשר להתנדב גם שם.. תודה

M o n a L i s a

New member
היי שי! ../images/Emo9.gif

ההרשמה היא לא נפרדת, אלא בנים ובנות באותו הזמן. כעיקרון ההרשמה מתחילה כבר מדצמבר בחלק מהעמותות, אני נרשמתי במרץ למשל. שנת שירות לאומי מתחילה בספטמבר, אך אפשר להירשם כל הזמן, פשוט ככל שאתה נרשם מאוחר יותר, יותר קשה למצוא מקום שירות. אני לא מכירה את המקום שדיברת עליו, אך קח בחשבון שכל עמותה מפעילה בני שירות במקום אחר, כל שצריך לבדוק דרך איזו עמותה משרתים שם.

Mיקי_

New member
זה נקרא בית דרור

ובבית דרור שהוא בית מחסה (ולא פנימיה!!) להומוסקסואלים לסביות Bסקסואלים וטראנסג'נדרים שנזרקו מהבית או עוברים בו משבר קשה, לא מאפשר התנדבות של צעירים מתחת לגיל 23. ככה שבטח ובטח לא תוכל להתנדב שם דרך שירות לאומי. אם תפנה אליהם ישירות, אולי תוכל לקחת חלק בפעילויות חד פעמיות התנדבותיות. פנה עוד עכשיו לעמותה המפעילה ומכוונת מתנדבים לשירות לאומי ואולי ימצאו לך כבר השנה משהו. יש הרבה דברים שקשורים לחינוך שדומים כך או אחרת לבית דרור ותוכל לחפש בהם את מזלך. אין כל בעיה לשרת בשירות לאומי אחרי שיוצאים על סעיף נפשי.

למעלה