שלום לכולן!!

shiran19916

New member
שלום לכולן!! ../images/Emo13.gif

הייי... השבוע חבר שלי עבר גיבוש של קורס חובלים..ובמרץ 2008 הוא מתגייס לקרוס.. רציתי לדעת אם יש פה מישהי עם חבר בקורס חובלים..איך היא מסתדרת עם זה..איך היציאות וכל זה... שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך!!
שירן..!!

היייי ../images/Emo9.gif

מה קורה, תציגי את עצמך ואת החבר!
אני אור
נעים מאוד. אמממממממ לגביי קורס חובלים, אין לי שמץ. אבל תאמיני לי - האהבה שורדת גם בצבא

shiran19916

New member
ההייי..../images/Emo13.gif

האמתי שהצגתי את עצמי בפורום הזה כבר בערך 3 פעמים אבל בכיף!! חח... אני שירן..בת 16 חבר שלי עדיין לא התגייס אבל הוא מתגייס במרץ לקורס חובלים... הוא בן 19 ודוקראים לו דניאל.. אני יחד שנה וחודש!! מחר !!
נעים מאוד!!

crazy eyes

New member
../images/Emo13.gif

חבר שלי בחובלים
סיים את הטירונות חודש שעבר, ועכשיו הוא באבט"שים.. סוגר 21
היציאות על הפנים.. סוגר הרבה בבסיס.. אבל מסתדרים פחות או יותר
שבוע הבא הוא מתחיל את הקורס של השלושה חודשים באילת, אבל אין לי ממש מושג לגבי היציאות שם.. אל תתייאשי!
יהיה בסדר

shiran19916

New member
../images/Emo4.gif

וואי האמת היא שבאמת שמעתי שהיציאות בקורס חובלים חרא ואני ממש מפחדת מזה... הקשר שלנו עבר קצת "ריגושים" לאחורנה והוא מתחיל להתייצב כמו שצריך אבל למרות שהוא מתגייס רק עוד חמישה חודשין אני ממש בלחץ על זה.. אנחנו לא זוג דביק בכלל בכלל וקראו הרבה פעמים שלא התראנו שבוע ויותר ואפילו לא דיברנו שבוע בגלל כל מיני גיבושים שהיו לו אבל בכל זאת זה מדאיג אותי..זה סגירות של 28 ו-21 ולא תמיד יש הרבה זמן לדבר בעיקר בזמן הטירונות.. איך מסתדרים עם זה..?!קשה..!?

crazy eyes

New member
../images/Emo3.gif

תראי, עכשיו זה עוד איכשהו דיי בסדר.. 21 יום זה הכי הרבה שלא התראנו, ויום שישי הזה הוא יוצא
במהלך הטירונות והאבטש"ים אז עוד מסתדרים..מדברים פעם ביום..וכאלה אבל בקשר ל3 חודשים באילת אין לי מושג מה יהיה.. אפילו לדבר בטלפון לא נוכל, כי אי אפשר שם להיות עם פלאפונים..
והוא גם כנראה יצא פעם בחודש לפי מה שהבנתי
אז נראה מה יהיה.. בנתיים אני אופטימית

tal363

New member
חובלים

ניראה לי שחבר שלי איתך בקורס חובלים... היום הוא התחיל את הימ"פ.. האמת שעד עכשיו עבר לי יחסית בסדר כי דיברנו מלא בטלפון.. אבל מעכשיו מתחיל הקושי האמיתי שאני דיי פוחדת ממנו. אין טלפון והיציאות על הפנים.. כניראה שהוא יצא עוד 28 יום. אני הכי מאמינה בהאבה שלנו, ואני באמת מאמינה שנעבור את זה.. אבל זה קשה, בהחלט קשה..

למעלה