שלום לכולן !!!!!!!

osni

New member
שלום לכולן !!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

היה לנו כיףףףףףףף לאאאאאאא ר ג י לללללללללללללל. יש לכן במה לקנא. אביבה - המון המון המון ועוד המון המונים על האירוח ועל רוחב הלב, הרצון והאהבה שהרעפת עלינו. היה נהדר לפגוש את הפרצופים מאחורי הכינויים. לנו (שגית , דנה מיכל , אסנת ויונית) היתה הזדמנות של עוד כ- 5 שעות להיות ביחד בגלל הנסיעה הארוכה מת"א לכרמיאל.נהנו מכל רגע ומי שהיה רואה אותנו מהצד לא היה מאמין שהכרנו רק הבוקר. למדנו את טכניקת רצועות העיתון , וכאשר הדברים יתיבשו נעלה לפורום. היה יום מקסים !!!!!!!!!! תודה לכולן - היה כיף להפגש, ואם לא תהיה לנו סבלנות לחכות חודשיים נקדים ונעשה מפגש במרכז!!!!!!!

osni

New member
אביבה אולי תשלחי רק התמונה הראשונה

לפורום. הבנות בקשו לא לשלוח את התמונות ש - psa צלמה אני חושבת. לי אין בעיה שתשלחי !!! ושוב היה נהדר - שולחת לך חיבוק גדול גדול

../images/Emo39.gifנהניתי!../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

וואו היה לי ממש כייף! נהניתי לפגוש את כולכן, ליצור, לראות את כל הדברים במרכז של אביבה.. לאכול, לקבל מפיות..
..ובקיצור, היה שווה להגיע, גם מתל אביב. תודה לאביבה המקסימה! על הארוח הנפלא , תודה לאסנת על הטרמפ, לדנה מיכל ויונית על החברה בדרך הארוכה..ולכולכן..על האווירה הכייפית!

ShirYaki

New member
תופסת טרמפ.....אביבה את....

מדהימה! אין מילים! כבוד גדול להכיר אדם כמוך, מקווה שעוד נפגש ושנוכל להחזיר לך על היום הכייפי! תודה!

למעלה