שלום לכולן שאלה...

F r o o b i e

New member
מזכירה במשרד עורכי דין

אני יכולה לספר לך מנסיוני מה אני עושה. את מתחילה עבודה חדשה או שוקלת לקבל עבודה כזאת? אני עובדת במשרד עורכי דין בתל אביב. רוב רובה של העבודה הן כמובן הדפסות שלפעמים הן בכמויות גדולות ולפעמים גם עובדים על מסמך במשך שבוע. מכתבים, הגשות לבתי משפט, טפסים ועוד. עכשיו אצלי במשרד גם יש המון נסיעות. המון. יש ימים שאני חצי יום לא במשרד, ולפעמים גם נוסעת למקומות רחוקים יחסית כמו חיפה או הרצליה. לומדים להתרגל לנסיעות זה חלק בלתי נפרד מהעבודה. חוץ מזה יש את ענייני המשרד השוטפים כמו סידורים של ציוד משרדי בנק ודואר מדי יום בדרך כלל בשעה קבועה, אני לרוב כבר הולכת אחרי שאני נוסעת לאנשהו כמו אחרי הגשה בבית משפט. זהו רוב רובה של העבודה, כמובן גם לענות לטלפונים לקבל הודעות ועבודות מזכירות רגילות, קפה תיוקים ועוד. אם את התקבלת לעבודה כזאת אני יכולה להגיד לך מה חשוב מאוד שתעברי בחפיפה כי יש דברים חיוניים שתדעי, למרות שאפשר גם ללמוד לבד אבל עדיף שיהיה מי שידריך, למשל איך להסתדר בבית משפט שיכול להיות די מסובך בהתחלה לפחות. כבר יצאה לי הודעה די ארוכה, אז אם תצטרכי עוד מידע תפני אליי או פה או במסר, אני אשמח לעזור וגם להדריך אם יש צורך.

דבר ראשון תודה על האינפורמציה

וכן אני מתעניינת לגבי עבודה בלשכת עורכי דין . היו לי די הרבה שיקולים מכיוון שלפני מס' ימים שמעתי שיחה של מס' נשים באוטובוס שהיו מזכירות עורכי דין שפשוט התלוננו כל כך על העבודה שלהם שיצא לי המיץ רק מלשמוע אותן. הם טענו שבמשרדי עורכי דין מנצלים אותם פי אלף ממשרדים אחרים שמעסיקים מזכירות ובכלליות יש להם עבודה ממש קשה ואין להם רגע פנוי אחד . וכן הם ציינו שהם נורא מקנאות במזכירות שעובדות בחברות שיש להם זמן מידי פעם לדבר עם חברות בטלפון וסתם לשבת לפעמיים בלי הרבה כאב ראש . אז סתם רציתי האם זה נכון כי לצערי הרב אין לי נסיון, ככה שאין לי ממש מושג מה הולך בשוק. תודה לך !

yoyo10

New member
את מבררת לגבי משרד פרטי

או לגבי לישכת עורכי הדין

F r o o b i e

New member
תראי זה נורא תלוי

העבודה יכולה להיות לפעמים מושפעת למשל בגודל של המשרד וכמה עורכי דין יש,אני עובדת במשרד ממש קטן רק הבוס אשתו ועוד שני עורכי דין צעירים. אז נכון, העבודה קשה לפעמים ולפעמים נמאס, אבל חמודה, עבודה זו עבודה ואני למשל לגבי העבודה הזאת לא היססתי בכלל פשוט אמרתי תודה שקיבלו אותי. אם יש לך את ההזדמנות, לכי על זה. זה לא כ-ל כך נורא שאי אפשר לסבול.וכן, יש גם רגעים פנויים, חוץ מזה שכשאת הולכת לבית משפט או לסידורים את יכולה למשוך את הזמן ולהשאר בחוץ עוד קצת, הרי לא משנה להם מתי תחזרי אם אין משהו דחוף, משנה שהלכת והשליחות מתבצעת. ככה לפחות זה אצלי. אז אני מושכת לי את הזמן בחוץ ומטיילת ומקשקשת עם אנשים וככה יש גם ימים שאני ממש כמעט ולא במשרד רק בגלל הנסיעות. וחוץ מזה זאת עבודה ומעבודה בא הכסף שאנחנו צריכות אז לפעמים מוותרים טיפה על הנוחיות בשביל שיהיה עתיד כלכלי יותר טוב.נסי לחשוב על זה מהנקודה הזאת! ותאמיני לי שהשד לא כזה נורא. וזה גם נסיון שהוא מעולה לעתיד כי המון מחפשים מזכירות שעבדו במשרד עורכי דין יכ יש להן נסיון מסויים שאין למזכירות רגילות, וגם מרוויחים נסיון בניהול משרד וקצת הנהלת חשבונות, ככה שמפה כבר יש בונוס רציני למציאת העבודות הבאות שיקל עליך. אני אומרת לך לכי על זה. וגם אם יהיה לך רע? תתפטרי! כל עוד לא חתמת על חוזה את לא מחוייבת לכלום! ושיהיה בהצלחה ותכתבי לי אם יש עוד שאלות!

למעלה