שלום לכולן - מצטרפת חדשה

זואילי

New member
הוווו

תודה על התמיכה. אני כרגע במחשבות הסוערות שלא אוכל להרות לעולם. לכן היה לי חשוב לדעת מה האופציות שיש בפניי להרות. וכמו שהומלץ לי, אני אלך צעד צעד ואלמד את הנושא - כל נושא לגופו (ולגופי...) אבל אני מוכנה לניתוח למרות הכל. לא אוותר על זה ולו רק בשביל לפתור לי את בעיות המעי הרגיז הקשות שגרם האנדו'. מלווי העיקריים הם הוריי המדהימים. אין לי בן זוג כרגע, והם הולכים איתי לכל הבדיקות ולכל הייעוצים והם משענת חזקה בשבילי. בשבוע הבא תהיה לי פגישה שלישית במחלקת האנדו' בתה"ש ואכן הבנות פה אמרו שאני בידיים טובות. אין לי ברירה אלא לסמוך עליהן ועל המנתחים. אינני יודעת עדיין מי יהיו שאר המשתתפים בניתוח. אולי אדע בשבוע הבא. מה את אומרת, אולי מתישהוא נחליף פה תמונות של הילדים שלנו??

ariel228

New member
אני כבר שומעת נימה של אופטימיות

זאת הגישה הנכונה...

זואילי

New member
אופטימיות של סופ"ש

יאללה, אני זזה לכיוון בית הקפה. שיהיה אחלה סופ"ש והמשך חג נחמד. נתראה פה בהמשך.

tut77

New member
הי ממני

הי לך, אמנם אני חדשה בפורום אך לא עם האנדו', בכל מקרה, מקוה שאוכל לענות לך על השאלות, גם לי אחרי הלפרוסקופיה לא נתנו גלולות או דיכוי כי אמרו לי שאם אני רוצה להכנס להריון אין מה לקחת, בכל מקרה, אם את בשבוע/שבועיים הקרובים תהיי במרפאה אז לא נורא, תסבירי שאין לך מחזור קבוע ותדרשי לעשות בדיקות דם, למרות שבטח יגידו לך לחכות בכל מקרה למחזור הבא, ןאז תתחילי דיכוי של הגוף אם באמת את מתחילה ישר הפריה חוץ גופית, מה שכן הרופא ישלח אתכם להרבה בדיקות ואחרי שתחזרי איתם הוא גם ייתן לך פרוטוקול ויסביר לך או הממחלקה איך מתבצע הטיפול. מה שכן כדי לא לחזור על הטעות שעשו אצלי שלא נתנו לי כלום (לא ידעתי שאפשר) תנסי להתעקש לקבל משהו כי אחרת הציסטות יחזרו אליך ואז תחיי על משככי כאבים. בהצלחה

ariel228

New member
היי

בעיקרון את כל הבדיקות האפשריות כבר עשיתי... ולפי מה שנאמר לי, אני אמורה להתחיל (כנראה שאחרי הדיכוי) כבר עם הטיפולים. בכל מקרה אני מקווה שדי ונגמרו כבר הבדיקות כי כבר אין לי כוח לזה ואני רוצה כבר להכנס לתהליך. בגלל שהמחזור שלי לא סדיר וכמעט כל בדיקה תלויה במחזור אני מחכה ומחכה (כי זה יכול לקחת כמעט חודשיים בין כל מחזור) אז אני ממש מקווה שדברים יזוזו. למרות שאני יודעת שזה לא בשליטתי וכנראה גם לא בשליטתם של הרופאים. בכל מקרה תודה על ההעצות לקחתי לתשומת ליבי!

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי תהליך ה- IVF מצרפת לך מאמר מהורים בטיפולים. אם יש לך שאלות קונקרטיות אשמח להרחיב. המון הצלחה- שמחה שמצאת אותנו

ariel228

New member
שלום לכן

תודה על העצות והמאמר, בזכותכן אני הולכת לפגישה ביום ג' עם ידע נוסף ושאלות מוכנות בכיס... באמת שמחה שמצאתי אתכן! שיהיה סופ"ש נעים נשתמע

ariel228

New member
היי רומיה

בוקר טוב, תודה על המאמר, ישבתי אתמול וקראתי אותו וסוף, סוף אני מתחילה ממש להבין מה עומד לפני... (זה בצירוף לדברים שכתבה דלית) כרגע אין לי שאלות נוספות, אני מניחה שיהיו אחרי הפגישה שלי בשבוע הבא. שיהיה יום טוב

tut77

New member
אם כך

אז כמו שכבר כתבו לך, אוסיף שאל תתיאשי כי ההמתנה יש אומרים משתלמת, הרבה רופאים אומרים לי המחלה הזו זועתית (ואני יודעת זאת על בשרי כך שהייתי ברגעי הייאוש לא מעט), ופשוט עניין של סבלנות (מי כמונו יודעות) ואם אכן יתנו לך דקאפפטיל 3.75 שהוא החזק וזה פרוטוקול ארוך אז אמנם לא דיכוי קל בלשון המעטה, אך יש טוענים כי הוא הכי טוב נגד המחלה שלנו.... אז אל ייאוש ואם את אחרי הבדיקות, כל מה שנותר הוא לקבל פרוטוקול ולהתחיל (ד"א אישור לטיפולי הפריה כבר יש לך ? כי אם לא אז כדאי להוציא אחרת תאלצי לחכות עוד קצת...) מחזיקהלך אצבעות שיצליח לך ותודיעי לנו כי את כבר אחרי השאיבה וממתינה לבדיקת הבטא... חג שמח

לולי72

New member
הי אריאל

גם אצלי לפני שנה התחילו כאבי תופת (ואני כבר שנתיים בלי גלולות), אני נשואה + ילדה בת 4, שאותה הריתי בלי בעיה וגם אצלי לפני הלפרסקופיה היו כאבי תופת בצד שמאל וראו באולטראסאונד ציסטה בגודל של 6x5 ובניתוח הוציאו הדבקויות בחצוצרות, שחלות, רחם, מעי, בלאגן שלם....אני מנסה להיכנס להריון מחודש יולי וכמובן שגם אחרי הניתוח, הייתי בטוחה שאכנס תוך חודש מקסימום להריון, בינתיים זה לא קורה וגם לי לא אמרו לקחת גלולות, וגם המחזור שלי לא סדיר ומעולם לא היה, אבל התחלתי לקחת גלולות כי יש לי כאבים בצד שמאל שוב, כאבים קלים אמנם, אבל לפי דעתי וההרגשה האישית שלי, כבר מתפתח שם משהו.... אל תתייאשי, אני גם מתחילה להבין ולהפנים שאצטרך טיפולי פוריות ואפילו כבר חושבת על תאומים שהייתי רוצה, כי אם כבר, אז כבר.....

ariel228

New member
לולי בוקר טוב

אני לא לוקחת גלולות, ואני מאוד מקווה שביום ג' (יש לי פגישה במח' פריון) יתחילו להזיז עניינים אני משערת שיתנו לי זריקת דיכוי ואז לפחות הכאבים יעלמו... בכל אופן, אם אפשר לומר "שמחתי" לשמוע שעוד נשים עוברות מה שאני עוברת (צרת רבים חצי נחמה?) ולגבי התאומים - זה מה שאמרתי לבעלי שאני ממש חושבת על זה כל מה שעברנו עד עכשיו (ואני מניחה שזה רק חצי הדרך) ומה שעוד נעבור - זה מגיע לנו... ואני דווקא אשמח לזה... שיהיה לנו יום טוב

דלית49

New member
ivf

טוב אני אספר לך בקצרה על טיפוליי הפוריות - זה היה אמנם לפני 6 שנים, מקווה שהסדר נכון. בשלב ה1 מקבלים זריקת דקא - הגורמת לדיכוי הביוץ ל3 חודשים אח"כ מקבלים זריקות של הורמונים המעודדים את השחלות לביוץ המוני - לכל אישה בד"כ יש יותר מ10 ביציות אחכ. ואחרי חודש אני חושבת אולי קצת יותר נכנסים לעשות שאיבת ביציות בהרדמה מלאה כמובן, שואבים את כל הביציות ומקפיאים אותן. אחרי השאיבה מתעוררים ויש כאבים - לי בכל אופן היו כאבים עזים - הנגרמים מהתכווצויות הרחם , עבר אחרי כמה שעות ואז הולכים הביתה. מקבלים שוב זריקת דקא ומחכים תקופה של חודש, חודשיים -לא בטוחה כמה זמן , עד שמגיע הזמן ואז מחדירים את העוברים לרחם - מקבלים זריקת טשטוש בלבד - זה לא כואב , פשוט זה לא נעים כ"כ , לפני הכנסת העוברים מנקים "בפנים" את האזור. אח"כ שוכבים קצת כשעה והולכים הביתה. מחכים כשבועיים לבדיקת דם שאומרת אם ההריון נקלט - אם כן , שמחים כמובן על הבשורה ואז מקבלים כל יום זריקה (למעשה את הזריקה מקבלים כל הזמן מרגע הכנסת העוברים פעם ביום ) לחיזוק ההריון בד"כ עד חודש שלישי /רביעי. הזריקות לחיזוק שומניות וכואבות ולי יצאו ממש פצעים בישבן ,אבל זה לא נורא העיקר להתמקד בהריון , לנוח ולשמוח מהתינוק שבדרך. כמובן שלפני תחילת הטיפולים - צריך לעשות המון בדיקות דם שמקבלים מהרופא. זהו- מקווה שעזרתי ולא שכחתי כלום, אם תרצי לשאול משהו נוסף אשמח לעזור בהצלחה

ariel228

New member
היי דלית

בוקר טוב, כל הסיפור שווה אם התוצאה הסופית היא הריון! תודה על המידע... יום נעים

shirzon

New member
ברוכה הבאה- יש סיבה לאופיטימיות

היי אריאל אני לא נמצאת הרבה בפורום אבל כשקראתי את ההודעה שלך ממש הזדהתי- גם אני אחרי לפרוסקופיה אצל דיקר עשיתי הפריות- אחרי IVF ראשון ושני הכול חזר והייתי זקוקה לניתוח נוסף -אותו כבר עשיתי אצל סוריאנו והפריה ראשונה אחרי נכנסתי להריון מה שאני רוצה להגיד זה שטיפול IVF לא נוראים כמו שהם נשמעים. לבנות אנדו' לוקח בדר"כ קצת יותר זמן מבנות עם בעיות אחרות, אבל!!!!!! כן אבל גדול- זה בסוף מצליח!! אני היום בשבוע 13 עם תאומים ומרגישה מצויין- וכמובן הכי מאושרת בעולם על הניצחון האישי שלי המון בהצלחה

ariel228

New member
תודה רבה!

את לא יודעת איך העלית חיוך על פני עכשיו... אני כל כך שמחה בשבילך ומאחלת לך את כל האושר שבעולם. טוב לשמוע (ועוד ממשהי שחוותה/חווה את זה) שלמרות האנדו' אפשר להרות... תודה!!!

למעלה