שלום לכולן/ם

שלום לכולן/ם

רצתי לחלוק אתכן/ם חוייה נהדרת שעברתי לפני כמה שבועות במהלך מדיטציה עמוקה יש מדיטציה מאוד אהובה עלי שברמה הגבוה יותר שלה נקראת ללטף להבה או ללטף אש וברמה הנמוכה נקראת מדיטצית נר הרבה זמן שלא עשיתי אותה שלא בדיוק היה לי זמן/סבלנות/מצב רוח/צורך לעשות מדיטציה ממש עמוקה ופתעום זה בא לי בעמצע נקיונות אחרי שהרצפה והכלים היו שתופים ורגע לפני הכביסה פרסתי את שמכתי האהובה על הריצפה כשהי רק יצאה מכביסה סמתי מוזיקה מדהימה במחשב התישבתי לי בנחת והתחלתי בטקס של הדלקת הנר הראשון והעברה של הלהבה לאת לאת לנר גדול יותר והגדלה של הלהבה על הנר כשהכול היה מוכן התחלתי לאט לאט הרגשתי את התחושה הזו של ההתעלות הריחוף הריכוז של מדיטציה עמוקה ורגע לפני שהמראתי לגמרי נסתי בפעם ראשונה שלי ללטף להבה תמיד פחדתי מזה כי פחדתי מכויות זה היה מדהים להעביר את היד לאט בריכוז בתוך מרכז הלהבה להרגיש איך זה ללטף אותה את הרקות שלה על העור את החום שלה לשחק איתה לראות את כפות הידיים לאט נצבעות בשחור קשה לתאר בדיוק את התחושה של ליטוף להבה אבל בשבילי זה היה מדהים כמו ללטף פרווה רקה רקה וחמה שמלטפת בחזרה ובסוף לא רוציתי להוריד את הפחם הסימון היפה הזה של הלהבה הזו מידיי את הסימן היפה של ההתגברות על הפחד ממני היופי בזה שזה פחם שלא נמרח שלא מלכלך {הטקס הזה של ללטף להבה יועד על מנת לטהר ולהטעין מחדש את כוח הריפוי בכפות הידיים זה הוא טקס של הטענת אש הטענה של שאר היסודות עשיתי הרבה אבל אש לא} זה היה מדהים מישהו פה מכיר את המדיטציה התנסה בה חווה חויותת דומות?

neophile

New member
קרה לי

לאחר טקס טעון במיוחד שהייתי בו בטראנס חלקי הרגשתי המון זרמים בכפות הידיים והינחתי אותה מעל הלהבה ,הרגשתי כאילו האנרגיה שהרגשתי ביד באה באינטרקציה עם הלהבה וככה לא נכוותי. במקום להרגיש כאב הרגשתי זרימת אנרגיה חזקה. דיי התלהבתי מהעניין אז המשכתי אבל אז המצב תודעה שלי דיי התאזן והריכוז שהייתי שרוי בו קודם התפוגג וקיבלתי כוויה...

למעלה