שלום לכולן/ם

שלום לכולן/ם ../images/Emo24.gif

כל כך הרבה שמות חדשים נוספו לכאן, שאני מרגיש כאן זר פתאום
אבל זה רק מעודד לראות שבזמן שנעדרתי מיכאן, הבית הזה התרחב. אז נעים להכיר אותכן/ם החדשים כאן. ביי לבנתיים

ophra

New member
שלום גם לך וגם לי.... ../images/Emo13.gif

גם אני הצצתי אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה... ואני רוצה להודות ולהכריז קבל עם ופורום: זהו אחד ה
ים החמים והנעימים שיש כאן בפרדס!!!
יש לי גם וידוי קטן.... נעדרתי פה לתקופה לא סתם.... הרגשתי שהיכולת לי לשתף כאן מוגבלת קצת... מי שלא מכיר/יודע/זוכר... אני גרושה בת 34 יש לי שני בנים מתוקים בני 3.5 (איתי) ו-6.5 (תומר) (אולי תכף גם אני לא אתאפק ואצטרף למשוויצים...
) ולעומת הקשיים ובעיות שעולות כאן... אני מרגישה כאילו החיים שלי הם כמעט-גן-עדן... יש לי עבודה (טפו, טפו, טפו, חמסא-חמסא....) יש לי בית (אפילו טיפה גדול מדי לצרכים שלנו) יש לילדים שלי אבא (שלמרות החסרונות שלו, מתפקד כאבא X שעות בשבוע ...) אז מה אני עושה פה אתם שואלים??? גם אני אמא חד הורית! וגם אם שפר עלי גורלי ויחד עם הרבה עבודה קשה אני מצליחה "לעמוד על הרגליים" זה לא אומר שלא קשה וחרא ומעיק לפעמים... אז אולי בעיניכם לפעמים הצרות שלי נראות כמו "צרות של עשירים" בעיני - יש להן משמעות וכשאני חשה בהן בצורה משמעותית גם אני זקוקה לטיפה אמפטיה...
טוב, אבל אני רוצה לחזור לרוח של תחילת ההודעה... למרות שנאוה אמרה שמתחיל להיות כאן לא נעים - אני רוצה לחזור ולהדגיש: זהו אחד ה
ים החמים והנעימים שיש כאן בפרדס!!!
אז תקבלו אותי בחזרה....? עפ

עפרה´לה, בטח שמקבלים חזרה!! ../images/Emo24.gif

עזבת בכלל? וחוץ מזה, בעיות קיומיות הן לא כרטיס הכניסה לפורום, רק היותך חד הורית. ונשמח גם לתמוך ב´בעיות של עשירים´ הן גם יכולות לפעמים להכביד. ונשמח גם לשמוח לבשורות טובות

נו במת ../images/Emo13.gif ../images/Emo62.gif

וכשאני הייתי עם משכורת חודשית מכובדת ואחורי זה עם פיצויים שקיימו אותי כמעט שלש שנים כאילו אין מחר , עם כל הלוקסוסים , אז לא הייתי חדורית? הייתי. ובכיתי לכריות בגלל בעיות אחרות. וצחקתי וכאבתי שאין תמיד עם מי לשתף בחוויות כיפיות שעוברות עלי. וגם שלא היו בעיות , הייתי שמחה לחלוק עם אחרים רעיונות וחוויות מיוחדות שזוגיים לא חווים אותם. עפרה יקירתי , את ברוכה הבאה תמיד , עם תובנותייך המופלאות , (אל תחשבי שאני לא עוקבת אחרייך בכל אשר תלכי
) עם הכייופים , עם החוויות הטובות. לא באנו לכאן רק על מנת לבכות. הלוואי ולא נצטרך לבכות לעולם. הלוואי והפורום הזה יהיה רק דביק מחיוכים ומאושר של כולן. את רק יכולה לעזור בזה. ואת בטח יודעת את זה. ואני שמחה על כל גיחה שלך לכאן.
ו-"נעים" או "לא נעים" זו רק עבודת מיקלדת של כולם ביחד. אז הנה דברי בנושא ל"כולנו" - אני הייתי מציעה התעלמות כוללת מתגובות , למי שיש חשש כי המטרה היא לפגוע באחרים , אבל יש לזכור , כי השפה של כולם וכושר הביטוי אינם שווים וכי הלך מחשבה של אחד יכול להישב שגוי בעיניו של אחר ולטעמי , אין לפסול דעות באשר הן. מה שמפריע לי בעיקר זו התייחסות ל"גופם" של אנשים ולא לדעה המובעת על ידם. לא כולם חייבים להסכים עם הכל , ולכן יש צורך ברגישות מיוחדת כאשר מנסים להעלות דעה מנוגדת ומאוד קשה לעשות את זה ללא התייחסות לכאורה לאופיו או תכונות אחרות של האדם מהעבר השני של קו התקשורת הזה ובלי שמכירים אותו כלל. בואו לא ניפול למלכודת הזו וגם אם נורא מדגדג באצבעות , נעשה הכל למען לא לגלגל כאן כדורי שלג.

ophra

New member
תודה! תודה! תודה! ../images/Emo13.gif

נאווה, אביגיל וכוווווולם... בחיי שחיממתם לי ת´לב...
עפ
(חייבת שוב:
)

למעלה