שלום לכולן....חדשה כאן...

Yanush25

New member
שלום לכולן....חדשה כאן...

לפני שבועיים בן זוגי עזב אותנו לטובת בחורה אחרת,אהבה חדשה..... חזרתי להורים עם תינוקת בת 5 חודשים..... לא יודעת על מה לחשוב כודם,זה קרה פתאום בבום....איבדתי את אהבת חיי ואבא לתינוקת באותו זמן ....מה עושים? איך ממשיכים מכאן? ההורים תומכים ועוזרים...הוא דואג שאני אפנה את דירתו כמה שיותר מהר... פנינו לעורכי דין... הוא לא מוכן להיפגש איתי פנים מול פנים...uffffffffff

נוף25

New member
ברוכה הבאה../images/Emo201.gif

שבועיים....הפצע טרי וכואב אני מתארת לעצמי, אני יודעת שלאט לאט תמצאי את הכוחות לחזור לעצמך ולאזור כוח, קחי את הזמן להחלים ,ראי בפורום הזה בית ,יש כאן הרבה סיפורים דומים לצערי הרב...הייתי מציעה באמת אולי לפנות לעזרה מקצועית כמו ארגון נשים לקבל יותר מידע כיצד להתמודד מבחינה נפשית ומבחינה מעשית, עצוב לשמוע שהוא לא מוכן להפגש איתך ושהוא דואג שתפני את הדירה- אבל טפשי לומר זה לטובה...תשאירי אותו בסוף רשימת הדברים לעשות כרגע- כי לראות אותו זה רק כואב אני מניחה. את מברות המזל שיש להן הורים תומכים(כמו שלי שנפלתי עליהם עם הריון אחרי שבן זוגי עזב אותי בחודש חמישי) ונכון יש לך ילדה בת 5 חודשים...אבל באמת כל עוד יש לך תמיכה משפחתית והם בטח יודעים שעברת טלטלה איומה-קחי את הזמן להחלים ובדרך תנסי לקבל מידע לגביי המצב. -תסתכלי במאמרים של הפורום- אז ברוכה הבאה ותרגישי חופשי לפנות אליי בכל בעיה- אני גם די חדשה ב"עסק" אבל מוכנה לעזור אם אוכל

Yanush25

New member
תודה רבה...אני גם אשמח לאזור בנושא

ההריון ולידה
.... מה קורה לגברים בימיינו???איך ההורים שלנו מחזיקים מעמד 30 שנה??? ורבים על מי יתפוס איזה ספה בסלון....

salgpx1

New member
המון ../images/Emo24.gif

את חייבת לפנות לעו"ד דחוף כי לא כ"כ מהר עוזבים את הבית בכל זאת יש תינוק קטן מה שחשוב זה המשפחה התומכת כמו שהיה לי במהלך הגרושים ויש לי עד היום משפחה ניפלאה שכזו רק תיזכרי דבר אחד כמו שהוא עזב אותך היום הוא יעזוב גם את השניה כך בעתיד הוא קיבל מעין פיק רגליים וברח למישהי אחרת הוא עוד יצטער ויחזור חזרה תיהי חזקה לא לקבלו חזרה כי זה יקרה שוב ושוב הבנאדם לא יציב.

MamaBee

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול

אשמח לעזור....אם את צריכה אוזן קשבת אני כאן. חוץ מזה אתן מוזמנות להתארח אצלנו....דניאל שלי לא גדול בהרבה משלך.

Yanush25

New member
היי.....MamaBee אני זוכרת אותך

מ"הורים לתינוקות"......הייתי גרה בפ"ת עכשיו חזרתי לנתניה...

nati42

New member
הסיפור שלי דומה רק יותר מורכב

אני יודעת שצרת רבים אינה נחמה אבל גם אני עם תינוקת באותו הגיל מגדלת אותה לבד נמצאת בתהליכים משפטיים עם האקס שלי ונוסף לכל נותק הקשר עם אימי עוד בהיותי בהריון. קשה קשה קשה אבל יש גם הנאה אחת מתוקה שנותנת פיצוי. אם תרצי לדבר אשמח

למעלה