שלום לכולן ולמיכל

adsn33

New member
שלום לכולן ולמיכל

אנחנו עדיין בארץ. בעוד שבוע נהיה על המטוס בדרך לשם. בנתיים אנחנו משתגעים מהחום ועסוקים בהכנות אחרונות. החתונה בסוף החודש ב- 28/8. איזה לחץ !! איזו התרגשות !!! אני מאחלת לכולן פה רק אושר. למיכל: החבר שלי עובד בארץ כבר כמה שנים, לכן יש לו ויזה. אחרי הנישואים נראה לי שכבר לא יהיה לו צורך בכך. בקשר למשפחות: אני מאמינה לך שזה קשה להתמודד בלי תמיכה של המשפחה, בייחוד כשאתם כ"כ הרבה זמן ביחד. מה שמוזר הוא שאנשים לא מבינים שדווקא נישואים שאינם מעורבים יכולים לפעמים להיות מלווים באפילו יותר בעיות (ולא חסרות כאלו בארץ שלנו - עדתיות, בעיות משפחתיות, כלכליות ...). אולי הזמן יעשה את שלו ואנשים יראו דברים אחרת.

GalGula

New member
היי כוכבת ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

נשמח להתעדכן גם לגביך. יצא לי לראות את הכינוי שלך כבר בעבר כאן בפורום, נכון? ברוכה הבאה!

הכוכבת

New member
אני כאן מדי פעם

אולי תסבירו לי למה הכוונה המדוייקת של זוגות מעורבים??? ואז אני אדע אם אני בפורום הנכון... לגביי.

GalGula

New member
את מוזמנת להציץ ב"הודעת המנהלת"

למעלה, מתחת לכותרת הפורום. לינק כתום.

הכוכבת

New member
איכשהו אני שייכת לכאן

ידעתי שאיכשהו אני שייכת לכאן. גם אני התחתנתי בחו"ל, בקפריסין וזאת היתה חוויה מיוחדת. בעלי הוא יהודי, אבל בכל זאת העדפנו לא לעשות זאת דרך הרבנות, וכל מי ששואל אותי לגבי חתונה אזרחית, אני ממליצה בחום. אמנם כבר התחתנו ואנו יחד כבר 5 שנים (חמסה חמסה) ורק בעוד חודש אני אפגוש את המשפחה שלו בפעם הראשונה. הם גרים בארץ אחרת...

GalGula

New member
כוכבת, וואו אני קצת מופתעת...

איך זה ש-5 שנים לא יצא לך לפגוש את המשפחה שלו???? מאיפה הם? איך בכלל הכרתם? ואיך הזוגיות בכלל? אתם נתקלים בקשיים על רקע תרבותי או מנטלי?

הכוכבת

New member
5 שנים ז&#

הכרתי את בעלי כאן בארץ. הוא היה עולה חדש מברית המועצות. היום הוא כבר 10 שנים בארץ. הכרנו כשהוא היה נשוי, אבל הנישואים שלו היו עך סף פירוק. כעבור זמן קצר הוא התגרש, גרנו ביחד 4 שנים ואחר כך התחתנו. המשפחה שלו נשארה ברוסיה, והוא נסע אליהם פעם אחת לבד. אבל הפעם החלטתי שאני מצטרפת אליו. הם חייבים לראות אותי לפחות. הרי לדבר לא נצליח מן הסתם... אני חושבת שיש קצת פער במנטליות... לא יודעת להסביר את זה בדיוק. הם נורא מנומסים ותרבותיים, ואצלינו במשפחה קצת יותר "רעשניים", אבל למזלי הוא אוהב את זה. בהתחלה, כשסיפרתי להורים שלי ולמשפחה שהכרתי בחור נשוי, עם ילד, והוא רוסי, ההלם היה גדול. אבל מהר מאוד הם הכירו אותו וראו שהוא מקסים וידעו שזאת הבחירה שלי. הלכתי אחריו באש ובמים וכך אני ממשיכה לעשות גם היום. אני פשוט יודעת שהוא החצי השני שני. כמובן שיש את הקטע שאנחנו הולכים ברחוב או לכל מקום אחר וכולם מסתכלים עלינו. אני שחומה, שיער שחור, והוא בהיר, עיניים כחולות, שיער בהיר. אנחנו זוג שמושך הרבה עיניים, ואני יודעת שהילדים ייצאו משהו מיוחד (אני כבר מצפה לזה). בקיצור, אין הרבה קשיים על רקע התרבויות השונות, אבל הקשר המיוחד שלנו מעורר פליאה בקרב הרבה אנשים, גם בגלל שהוא היה נשוי וגם בגלל שיש לו ילד . וגם בגלל שהיו בטוחים שאני אתחתן עם איזה מרוקאי או תימני ובסוף יצא רוסי. אפילו אותי זה מצחיק לפעמים.

GalGula

New member
נשמע נפלא! ../images/Emo13.gif

מחכים לתמונות הילדים העתידיים
. ובהזדמנות זו יש לי שאלה המופנית לכל חברי וחברות הפורום - האם לדעתכם יש מקום בשנת 2002 במדינת ישראל להתייחס אל זוג יהודים המגיעים מתרבויות שונות כאל זוג מעורב? אשמח לשמוע את דעתכם הכנה, וגם למה אתם חושבים כך.

למעלה