שלום לכולן ולכולם.

Revolution kid

New member
שלום לכולן ולכולם.

מעכשיו אני אשתמש בלשון נקבה, אז בנים אין צורך להיעלב. חזרתי זה עתה מהפגנה נגד המלחמה בעיראק, שאגב פורסמה עליה ידיעה מקסימה בגוגאי, אתן מוזמנות לקרוא. ראיתי את השרשור שלכן לגבי ההשתתפות במטה ההומו-לסבי נגד המלחמה בעיראק של תנועת "הצבעים שלנו", שאותה הקמתי ובראשה אני עומד והתלבטתי רבות אם להגיב, בסופו של דבר, כאמור, בחרתי להגיב. ראשית אציין, שההודעה הזאת היא אחת ויחידה ולא אגיב עוד בנושא, אם ברצונכן לשוחח עמי על ההשתתפות במטה אתן מוזמנות בכל עת (054-725039) תנועת "הצבעים שלנו" אכן נתמכת ע"י מרצ, התמיכה שלה באה ליידי ביטוי, כרגע, בנידוב סניפיה של מרצ בערים השונות. אין צורך וסיבה לקפוץ ליו"ר סיעת מרצ ש"יסגור לנו את הברז" מכוון שהברז עדיין לא נפתח. הערך הראשון במצע תנועתנו הוא: "אנו נושאים בדגל משותף אך דוגלים בדעה אישית". אני, באופן אישי, לא מאמין שהמלחמה בעיראק צודקת, בלשון במעטה, אך לא על כך הדיון. כיו"ר "הצבעים שלנו" קיבלתי הצעה להצטרף למטה הנ"ל ותהיתי אם יש מקום שאכן נצטרף, רכז התנועה אגב לא תמך בהצטרפות למטה והנושא הועלה להצבעה בתנועה ביום רבעי האחרון. ברוב מוחץ החליטה התנועה להצטרף לארגוני השמאל הנוספים בקהילה ולצאת ולהפגין כנגד המלחמה האמריקנית בעיראק. ההצבעה הייתה דמוקרטית על פי המנגנון המשומן שעיצבנו ב"צבעים שלנו". אף דבר לא הוחלט באופן לא רשמי. בדיוק כמו שהייתי מצפה שהפורום למען זכיות בעלי החיים במרצ, או פורום הנשים במרצ היה מתנהל. נכון, הצבעים לקחו על עצמם עמדה אמיצה, אבל זאת דעתנו ועמדתנו ואנחנו לא מתביישים או מסתירים אותה. מחר, יכול לקחת על עצמו הפורום למען זכיות בעלי החיים במרצ החלטה להפגין נגד ניסויים בבעלי חיים למטרת הצלת חיי אדם, כשלמרצ אין עמדה ברורה בנושא. אז פה זה שונה, פה "הצבעים שלנו" לקחה עמדה קצת יותר רגישה, אבל במרצ מגוון דעות וכל עוד מרצ לא התייחסה למלחמה בעיראק בעמדה ברורה, בעד או נגד, מותר לנו לקבוע את דעתנו במסגרתה. "הצבעים שלנו" לא הפגינה בעד הזרמת כסף להתנחליות, לא הפגנו בעד מבצעים צבאיים של צה"ל בשטחים ולא הפגנו בעד הכיבוש, הפגנו בעד הזכות להחיות, הפגנו בעד השלום. אם לחברת מועצת העיר ת"א מטעם מרצ, מותר להביע עמדה בנושא, אם לחבר הכסת יו"ר מרצ לשעבר יוסי שריד מותר להביע דעה בנושא גם ל"צבעים שלנו" נוער גאה למען שוויון ומיעוטים בחסות מרצ מותר להביע את דעתו, את מחאתו. אתן מוזמנות לעשות את השיקול שלכן בעד או נגד, אם אתן חברות הצבעים שלנו מותר לכן לא להסכים ולא להצטרף למחאה, אבל אסור לאף אחת למנוע מאף אחת להניף את דגלה, לומר את דעתה. אני חבר מרצ וחברי חבריי מרצ וזכותנו היא להביא את עמדתנו במפלגה ולמשוך אותה שמאלה או ימינה במסגרת המצע שלה. מרצ מכירה בצבעים ובמוסדותיה, פעילי "הצבעים שלנו", פעילי מרצ החליטו: "מפגינים בשם הצבעים שלנו" והצבעים שלנו זה מרצ. ולסיום, אין צורך להשתמש בשפה בוטה ובמילים לא יפות, לכולנו אותם מטרות ואותם רצונות, סבלנות וסובלנות, בואו נדבר שלום.

Alexco

New member
אני עומד מאחורי כל מילה ../images/Emo127.gif

(לא במובן הזה !! )

Alexco

New member
מה לעשות...

הבנאדם היה עסוק בלהפגין ...

eviv

New member
נכון וחשוב להוסיף

שהפליירים שחילקנו לא היו בחתימה של "מרצ" אלה היו פלאיירים שבסופם הוודפסו האירגונים שלקחו חלק בהפגנה ומה לעשות שבלוגו של הצבעים שלנו מוסף הלוגו של מרצ?

כל הכבוד אביב !

אני גאה בך ובעמדה האמיצה שהצבעים לקחו על עצמם ואני גאה להיות חלק מהצבעים שלנו !

cnogl

New member
אתה תומך ברצח על בסיס העדפה מינית?

אחרת אני לא מבין למה אתה מתנגד להפסקת רציחתם של המוסקסואלים עיראקיים בתלייה בלב בגדד.

Revolution kid

New member
אני מתנגד לרצח נקודה.

בבגדד נרצחים יום יום ילדים נשים וטף, לא רק הומוסקואלים. אבל שוב, כמו שציינתי בתגובה, אין טעם להכנס לעמדות שלי עכשיו, זה מעייף ומתסכל ואני מניח שעל גבי פורום זה אתה לא תצליח לשכנע אותי בצדקתך ואני לא אצליח לשכנע אותך בצידקתי. אתה מוזמן לשוחח איתי בכל עט כאמור - 054-725039

למעלה