שלום לכולם

mariana

New member
שלום לכולם

מה שלומכם? סוף סוף אני מאושרת היום אחרי תקופה ארוכה של אכזבה. אז ככה: אתמול אריאל היתקשר ורצה להיפגש איתי אני לא הסכמתי כי ידעתי שזה לא יגיע לשום מקום אבל הוא המשיך להיתעקש ואמר שיסביר לי את זה רק אם ניפגש. בסופו של דבר הסכמתי הוא בא לאסוף אותי יותר מאוחר ונסענו לבית קפה. ושם הוא ניפתח אליי כמו שלא ניפתח אליי מעולם. סיפר לי מה עבר עליו כל חמשת החודשים הללו, סיפר לי שהוא ניסה להכיר בנות אחרות והוא אמר לי שלא מצאתי וגם לא ימצא בחורה כמוך. כל אותו רגע הסתכלתי עליו ולא האמנתי לשום מילה שלו. אמרתי לו כשרציתי לחזור אלייך לא רצית אז מה קרה עכישו אתה רוצה? אמר לי שהוא לא רצה לחזור מכיון שהוא פחד לקחת את הסיכון שנריב עוד פעם וגם ההורים שלו כבר נגד הסיפור הזה וכך גם ההורים שלי, אז הוא פחד להיכנס לכל הקשיים ורצה לדעת אם בכלל האהבה שלנו שווה את כל זה והואם אנחנו מוכנים לקחת את כל הקשיים. התחלתי להסס מצד שני הרי גם אני רציתי מאוד שזה יגיע. דיברנו על עקרונות שהוא מוותר עליהם והעקרונות שאני מותרת, בקיצור שמנו את כל הקלפים על השולחן וקבענו בסופו של דבר לתת נסיון של כמה שבועות לראות איך זה יזרום בלי שאף אחד ידע, כלומר קודם כל לפתור את הבעיות שלנו שבתוכנו ואז לצאת "למלחמה" נגד ההורים. העיקר ששנינו הסכמנו וזהו. חזרתי הביתה מאושרתתתתתתתתתת וישר סיפרתי לאמא שלי, בהתחלה עשתה לי פרצופים כי היא לא רוצה לשמוע את השם שלו בבית אבל הסברתי לה שזה החלטה שלי ושאני רוצה אותו והוא אוהב אותי גם, אז אמרתי לה שאנחנו החלטנו לנסות שוב. ובסופו של דבר הסכימה, עכשיו נישארו ההורים שלו. ולכם תודה על כל התמיכה שנתתם לי בעולם. מה דעתכם? אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
מריני../images/Emo6.gif

אני כל כך שמחה בשבילך! ומאחלת לך שמעכשיו והלאה הכל יילך חלק והמון אושר!!!!!
גילי

mariana

New member
גילגולה

מה שלומך? אני שמחה שאת שמחה בשבילי, ת´אמת אני קצת חוששת ומפחדת אבל מנסה מנסה לדחוק אותם ואני באמת מקווה והלוואי שזה יצליח. מה חדש אצלך? תגידי מה קורה עם אותו בחור שהתחלת לספר לי עליו? אוהבתתתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
הבחור כבר הסטורייה

אבל לא נורא. אנ ממש לא מאוכזבת כי אני יודעת שלא היינו מתאימים. חוץ מזה אין חדש
גילי

@@

New member
מרינגו ילדה יפה שלי

אני מאוד שמחה בשבילך , אני לא אשקר לך לך אבל זה לא בא לי מכל הלב, מצטערת, אני פשוט חושבת מה יהיה הלאה, מה יהיה בעוד כמה חודשים, אני לא רוצה שתיפגעי שוב, אני דואגת לך. אני מקווה שההחלטה שלך הייתה נכונה, אני איתך. רק תזרמי ובלי ציפיות. אוהבתתתתתתת ודואגת ריקי

mariana

New member
נשמה אני מבינה אותך

את דואגת לי וזה טבעי בהחלט להרגשה שלך. זה מה שאני אעשה אני אזרום בלי לפתח ציפיות, זה מה שהייתי צריכה לעשות מזמן, הבעייה שגם אני אוהבת לחקור ולשאול ולעצבן וגם יותר מדי הייתי עסוקה על לחשוב על העתיד ולא הייתי חושבת מה אני עושה כדי לפתח את הקשר לכיוון הטוב ביותר. אז מהיום זה מה שאני עושה אני אזרום עם הקשר ולא אצפה ליותר מדי. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת וחוץ מזה אני גם דואגת לך כי את נשמעת לא טוב בכלל וכשאת עצובה אז אני כאילו יש לי חצי אושר, אני בטוחה ביום שתיהי מאושרת אני אהיה מאושרת עד הגג. חולה עליך מרין

@@

New member
אני חושבת שפגעתי בך

ואם כן אני ממש מצטערת, לא התכוונתי, אני יודעת שציפית ממני לקולות של תרועה, רבל לא יכולתי, מה אני אעשה? אני דואגת לך, כ"כ עברתי איתך הרבה בחודשים האחרונים ואני לא רוצה שתחזרי לנקודת ההתחלה שהיית בה. הכל נעשה מתוך אהבה גדולה שלי אלייך. ותודה שאת דואגת לי זה מחמיא לי אל תפגעי כי לא התכוונתי אוהבתתתתתתתתתת מאודדדדדדדד ריקי

mariana

New member
מה פתאום???

לא פגעת בי בכלל. זה לא רק את אומרת לי זה כולם אומרים לי. הסיפור שלי מזכיר לי את הסיפור שלך, כבר לא מאמינים לי, כמו שלא האמינו לך. אבל אצלי זה הדרך ההפוכה. וזה לא יהפוך להיות כמו בהתחלה כי עברתי את זה אם זה לא ילך אני פשוט מבינה סופית שזה לא זה אז לא בכוח. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

@@

New member
ותמיד עוד חשבת

שאם כבר יקרה משהו זה יהיה ביני לבין ישי, וואלה יש הפתעות בחיים ו
שקיבלת היא באמת מתוקה. רק טוב יקירה שלי, זה מה שאני מאחלת לך

ronen1981

New member
שהדברים יסתדרו לטובתך.....

אני אמנם לא מכיר תסיפור אבל מהקצת שהספקתי לקלוט זה לא הכי נראה לי... אבל מה שעושה אותך מאושרת סבבה.....

jess ועוד

New member
יא מרין איזה אושר

נראה שהבן אדם קיבל
בראש והבין מה היה לו ביד אז כנראה שבאמת נכון המשפט שלא ידעת מה יש לך ביד עד שלא היה לך אותו איזה כיף אבל אני עדיין סקפטית אולי הוא נואש כי באמת לא מצא מה שרצה והוא חזר אליך כי את היית שם לא להפתח עד הסוף .... תשארי מסתורית קצת... תתני לו ליזום לעשות לבוא ללכת להחליט את תנסי להיות קצת שקטה במערכת הזו ..לפחות בהתחלה כדי לא להפגע שוב

mariana

New member
נשמה שליייייי../images/Emo24.gif

דווקא הוא לא נואש כי הוא יצא עם בנות אחרות, אפילו עד היום האחרון הייתה לו מישהי אבל הוא פשוט לא יכול להיפתח לבנות אחרות, הוא מנסה ואז הוא בורח אחרי יומיים, כנראה שהוא אוהב אותי כמו שהוא אמר לי. אני לוקחת את העצה שלך ואני נישארת קצת מיסתורית כדי לא להיפגע, ולא לוקחת כל דבר קשה אני פשוט מעבירה הלאה כל מה שהוא אומר לי, הוא הבטיח לי שכל מילה שהוא יוציא מהפה יחשוב פעמיים אם להוציא אותו, נראה כבר ניתן לזה חודש מקסימום לאן שזה יזרום. תודה לך על העידוד אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
מסכימה עם מה שג´סי אמרה

אם את לא רוצה להיפגע ממנו שוב תהיי קצת חשדנית וסקפטית. מאחלת לך כל טוב
גילי

ליאור 30

New member
היי מרין

מה שלומך קודם כל??? אני שמח לראות שאת שמחה זה דבר ראשון דבר שני אני מסכים עם מה שג´סי אמרה לך בקשר למיסתוריות ככה את צריכה לנהוג גם לדעתי ובקשר לחזרה אני דווקא כן חושב שאולי כדי שתנסו כמו שאמרת כמה שבועות ואז לראות לאן זה מוביל אבללללללללללללללללללללל אבלללללללללללללללללל ואני מדגיש לך את האבלללללללללללללללללללללללללללללל לא לצפות לכלום מרין רק בישביל שלא תתאכזבי פי שתיים אחרי זה כמו שריקי אמרה לך יכול להיות שהוא אוהב אותך באמת ויכול להיות שהוא מנסה לראות מה תעשי ואיך תגיבי אז אנא תנסי אבלללללללללל תהיי זהירה קצת ומכל הלב אני מאחל שכמו שאת אוהבת אותו שהוא יאהב אותך ואמןןןןןןןןןןן שתסתדרו ולא רק לתקופה שהקצפתם לעצמכם שזה כמה שבועות אפילו ליותר וקחי בחשבון שהכמה שבועות האלו יכולים להיות נהדרים ואחרי זה יכול הכל לחזור על עצמו שוב אז תחשבי ותבדקי את הכל טוב טוב ובהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההה ליאור

mariana

New member
היי ליאוררררררררר

אני שמחה שאתם תומכים בי ואני מבינה את הדאגה שלכם. מהיום אני לפני כל צעד שאני אעשה אני אחשוב אלף פעם כך אני אהיה זהירה יותר. כמובן שאני לא מצפה ליותר מדי וכל מה שהוא אומר לי אני משאירה מקום לספק ולא מאינה לכל מה שהוא אומר לי, ואני באמת מקווה ורוצה שזה ימשך לטובה לעד. ומה חדש אצלך? אתה מתגעגע אליי? חבל לך על הזמן אם לא. אני בר מתה לראותך כי התגעגעתי לכולם. אז שוב תודה לך על העידוד ועל הצלחה. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתת מרין

למעלה