שלום לכולם !

שלום לכולם !

הנני חדשה בפורום זה ומקווה שאמצא כאן את מקומי
אני אמא לילדה מקסימה ( ושובבה ! ) בת 6 אשמח לשמוע את הצעותיכם בנוגע לבעיה שאני נתקלת בה זמן רב : מה ניתן להכין לצהריים לסרבנית השובבה והברירנית במיוחד בת ה-6 ? אני די אובדת עצות בעניין !

פסטה

מנסיוני, פסטה ועוד פעם פסטה ועוד פעם פסטה, בכל מיני צורות. האם בתך תעמוד בפיתוי?

vered4

New member
מה הכנת עד היום?

כשהיתה לי בעיה כזו עם בתי, בשלתי מראש כמה דברים שאני יודעת שהיא אוהבת ונתתי לה אפשרות בחירה. חוץ מזה יש את כל האוכל הכמעט מוכן, טבעול בטעמיו השונים, ציפס, אורז, פסטה עם ובלי רוטב.

לאה_מ

New member
מה שהיא אוכלת.

לפעמים ההורים מתוסכלים כי הילד אוכל רק שניצל ואורז. אבל אם לילד לא נמאס לאכול כל יום שניצל ואורז - מה אכפת לנו? אני מנסה לעתים לגוון בצורת ההגשה של המאכלים (למשל, פרצוף משניצל עם שערות מאורז, עיניים מפרוסות מלפפון ופה מרצועת פלפל אדום - כמובן שהפה יזרק, אבל מסתבר שהרבה יותר כיף לאכול פרצוף מאשר "סתם" שניצל ואורז)
. את יכולה גם לשתף אותה בהכנת הארוחה. כך תזכו בכיף כפול - גם פעילות משותפת מהנה, וגם אפשרות להנות מהתוצאות, ואולי היא אפילו תסכים לטעום כך דברים שאחרת לא היה סיכוי שתטעם.

יונת ש.

New member
שובבה?

היא מהטיפוסים שלא אוהבים לשבת? כי אם כן, אפשר להכין דברים שאוכלים בעמידה (או הליכה, משחק, וכו´).

למעלה