שלום לכולם

sarita4

New member
שלום לכולם

חזרתי מהירח דבש שלי ברודוס היה מעולה כל עניני החתונה תמו ונשלמו ועכשיו אני כאן בכוחות מחודשים תודה לכל מאחלי המזל טובים ועכשיו אני צריכה עדכונים 1. במצדה יש 2 הופעות? 2.הכוונה לחרות זאת חברה שלי? 3.ענבל מזל טוב על הנהלת הפורום החדש 4.חנית גם לךמגגיע כמובן מזל טוב אז שיהיה לכולם לילה טוב או בוקר טוב ונשתמע בקרוב נשיקות

handlessman

New member
שלום וברכה(מה יש לי נהייתי פלצני בזמן האחרון)

אז מה, חשבון הבנק שלך (או בעצם - שלכם) גדל באיזו סיפרה? ותשובה (ל-1): כן, בין ה-30 ליוני ל-1 ליולי (בין שבת לראשון) ובין ה-1 ל-2 ליולי. תקני כרטיס ל-30 כי לתאריך הזה כולם הולכים (אלא אם כן אתר וצה קצת שקט מאיתנו), וכדאי כמה שיותר מהר כי יש ביקוש. לגבי ההסעה - היא התמלאה, אבל אם עוד אנשים ירצו להצטרף יהיה אפשר לברר לגבי מיניבוס...

ברוכה השבה אלינו

כבר התחלתי לדאוג לך. איך חיי הנישואין ???? אני בטוחה שהיה לכם כיף ברודוס ושתמיד, תמיד ימשיך לכם הכיף. אני מקווה שהפעם נראה גם את יוסי במצדה, ושהוא יידבק בחיידק שלנו וכמה שיותר מהר. תודה על האיחולים, ההתרגשות בעיצומה. טוב לראות אותך שוב איתנו

sarita4

New member
חיי הנישואין נהדרים

חנית תודה על האיחולוים הלבבים כנראה שלמצדה רק אני אגי אגיע ובאיזה צד ההופעה? אתי מקסימום אפשר לאסוף על הדרך (אני עדיין גרה בקרית גת...)

glitter8

New member
ברוכה השווה

כולם במסנג'ר חוץ ממך, יא סנובית.. תתחברי ותקבלי תשובות לכל השאלות שלך..

sarita4

New member
שאני התחברתי

אז כולם היו עסוקים ואחר כך הלכתי לישון ואחר כך יצאתי ואני לא סנובית

glitter8

New member
../images/Emo3.gif סתאם....

אז תרימי טלפון...נראה אם עוד יש מקום בשבילך בהסעה..

למעלה